Gilera Runner (Projekt gładkiego nadkola str.3)

:569:

Tuning
-Leovince zx chrom
-Lusterka- trapez!
-Przerobiony plastik od kierownicy ( wyrzucenie szybki + dopasowanie pod szersze lusterka + małowanie)
-Kopka STAGE6 Chrom,
-Napisy na oponach,
-Ryfle,
-Manetki Flame czerwone,
-Polerka przekładni by Redus!
-Siatka we wlotach
-Nadkole, rejka na kole.

Perspektywy
-Dzwon sprzęgła Polini Speed
-Jak cyl. dojadę to Airsal Sport 70
i wariator Malossi Multivar 2000

Osiągnięcia
98km/h

Fotki będą nowe jak się zrobi się znów ciepło, jak macie jakieś sugestie to piszcie. :568:
666

Fajny Runn. Tylko jak chcesz coś zrobić jeszcze to temat bardziej do Worklogu.

Mistrzu666 napisał:

Fotki będą nowe jak się zrobi ciepło

na moje to już jest ciepło xD, więc czekamy na więcej fotek ;D

Dziś ziiimnoo ale wrzuce w 1 post fotki prawie,że jeszcze świeże :slight_smile:

No te fotki duuużo lepsze :stuck_out_tongue_winking_eye: Widzę że małe stunty ;D Crashe maszł? bo szkoda lakieru orginalnego w razie upadku (odpukać). Widzę że dwa Runny macie takie same :smiley:

Crashe nie potrzebne bo stunt tylko do fotek a Runner jest kolegi z innego miasta, który pomagał mi rolki zmieniać :slight_smile:

nie myślałeś nad usunięciem tego strasznego tylnego błotnika i montażu rejki na przekładnie ? :slight_smile:

Runnery zawsze mi się podobały ;] a ten v-max to miećrzony gpsem czy licznikowy ?

filip189 napisał:

nie myślałeś nad usunięciem tego strasznego tylnego błotnika i montażu rejki na przekładnie ?

Nie bo jak jest błoto to sobie odkręcam 2 śrubki i mam już błotnik + rejke na jednym :)

V-max licznikowy a przekłamuje o 2-3km/h. Przyspieszenie wymiata :)

fajny skuterek podoba mi się ale ja na twoim miejscu bym mu dał jakiś filterek tuningowy bo oryginalny mi tu nie pasuje jakoś
bardziej mi się też podoba twoja kiera niż kolegi;]

a mi się właśnie podoba rejka nad kołem

kruchyl napisał:

bardziej mi się też podoba twoja kiera niż kolegi;]

Bo szybka jest wyrzucona i ogólnie przeróbka plastiku+ malowanie :) Przez co wygląda schludniej dzięki za pochwały :)

Fajny runerek, kolorek też tylko szkoda że seryjny, dodaj mu jakiś tuningowych akcesoriów .

Na przykład co jakieś propozycje? Chce wymienić nóżke kosztuje 120zł :-/

Po co wymieniać nóżkę?? kup jakieś lusterka manetki może jakąś lampę led.

Marian napisał:

kup jakieś lusterka

Są od Srki ładne i wszystko w nich widać,

Marian napisał:

manetki

Są! str8 flame

Marian napisał:

Po co wymieniać nóżkę??

No nóżki bocznej nie mam więc kupuje.

Wytłumacz mi z jakiej bajki z samym tłumikiem idzie Ci 98?:stuck_out_tongue: W cuda nie wierze:P

To uwierz… będziesz miał dowód :roll: Seryjny każdemu z forum gilera.com.pl w nowej budzie idzie 93km/h bez wiatru na prostej drodze.

ja bym dal kanape na czarno-czerwona … I wstawil moze przedluzke amora …

To co to za skuter w tej nowej budzie, przecież nie 70tka ? Sportowe części czy coś

Runner seryjny pod 90 dolatuje ale pod 100? Wątpie. A o przedłużke do mnie na priv :wink: mam igm :slight_smile:

DesiRe napisał:

To co to za skuter w tej nowej budzie, przecież nie 70tka ? Sportowe części czy coś

Inne przełożenia niż w starszym modelu Runnera. Ze sportowych części tylko ZX.

Wino napisał:

Runner seryjny pod 90 dolatuje ale pod 100? Wątpie.

Czytaj i oglądaj foty mam sport wydech xD

Jutro jak na trening będę jechał zrobię fotę:)