Generic Cracker Minarelli AC

No trochę spalona jest ale trzeba ją wymienić, w wakacje chcę zmienić felgi od srki takie jak ma siwy.

Są wakacje xD

Wakacje są jak jest słońce i kasa :smiley:

Czyli jeszcze dłuuugo :stuck_out_tongue:
Myślę, że felgi od SRki będą pasować (optycznie, nie jestem pewien co do mocowania) :slight_smile:

No tak poskładałem go w miarę do kupy, na jaki kolor proponujecie go pomalować?
Kupiłem już poprzeczkę do kiery,licznik itp. Tutaj obecne foty:

Po wymalowaniu będzie nadkole nowe , blacha na przekładnie i lampa diodowa od roxa.
A potem reszta .

Kolor bym proponował różowy :stuck_out_tongue:

Maluje na biało i różowe felgi z polerowanymi rantami i podstawami

różowy bd w pytkę z białymi felgami

Nie no xD Różowy :stuck_out_tongue: Będą się śmiali

dawaj na różowo bd zajebiście zobaczysz i nikt nie bd się śmiał !! i jeszcze daj futrzaste siedzenie do tego białe :slight_smile:

Różowy będzie orginalny, taki taki wyjątkowy, niespotykany.

Siwy mi dał bdb pomysł, skuter poleci w białą perłę. Różowe bedą felgi kiera,siatki w wlotach,amor. I te paski na masce też bedą na różowo. Może wiecie czy podejdzie mi felga od srki do przodu ?

Podejdzie :wink:

Jutro jadę do elektryka i wkoncu zrobi mi światła :smiley: Powiem wam że cracker prezentuje się o niebo lepiej niż neos :stuck_out_tongue: Jak myślicie co kupić lepiej wario czy wydech ?

Wydech, a siedzenie nie futrzaste, tylko zmień obicie na białe, a najlepiej biało-różowe.

Ladny crackerek :wink: Widze ze tez na rozowo robisz :smiley: tyle ze ja calego :wink: A i lepiej wydech kup :wink:

Kurde dzisiaj sobie jechałem przez miasto i już mnie tak wku… wibracje sprzęgła, normalnie wibruje głośniej niż głos skutera :confused: Może to zmniejszać osiągiż

[ Dodano: 15-07-2009, 23:15 ]
Sory za post pod postem ale dzisiaj załozyłem kumpla wydech s6 pro replica i ku mojemu zdziwieniu dostał super przyśpiszenie i v-maxa realnego na prostej 85km/h :slight_smile: Kumpel sprzedaje roxa i bede miał od niego ten wydech za pare złotych