Generic Cracker Minarelli AC

Witam , chciałem przedstawić mój kolejny piękny skuter :smiley: Narazie jest bez silnika ponieważ nie miałem nerwów do silnika cpi i go zdemontowałem :P. W ferie będzie na 100% robiony swap. Silnik od neosa zostanie wsadzony do crackera.

Tuning:

-optyka:

-Kiera bmx
-Nadkole
-Demontaż błotnika
-Manetki Koso
-Chwytak powietrza
-Blacha na przekładni.

Mechanika była:

-Leo zx
-Wario małossi
-Airbox

Teraz po wsadzeniu minarelki planuje kupić jakiś wydech, a neosa może sprzedam na częsci :stuck_out_tongue:

Tutaj fotki :

Brakuje mi poprzeczki do kiery ale wszystko się zrobi :stuck_out_tongue: Planuje zrobić jakieś polerki, przemalować amora na czerwono.

Ładny kolorek widzę ze niebieskie dodatki masz xD ladnie się prezentuje tylko te felgi mogl byc pomalowac na czarno lub jakos inaczej ;p :mrgreen:

Będzie go trzeba powrócić do żywych xD Bo cały jest rozebrany :stuck_out_tongue: Ale przyjdą ferie to będzie nieźle śmigał :stuck_out_tongue: Mam nadzieje.

Jeszcze jakieś plany masz czy tylko zlozysz i Finish ???

Jak to mówią apetyt rośnie w miarę jedzenia:P Myślałem nad tym żeby założyć półkę i lagi od neosa.

Skuter fajny… zmień pozycje chwytaka bo dziwnie wygląda :stuck_out_tongue:

tak jak koledzy mowią przemaluj fele np na niebiesko jak będziesz miał niebieskie dodatki albo na biało

więcej fotek nawet przodu nie zobaczyłem :evil:

Fajnie że chcesz wsadzić silnik minarelli ale dlaczego AC, jak się bawić to na całego i od razu LC.
A ogólnie spoko tylko mało zdjęć.

ja też bym wsadził LC od razu :slight_smile:

Hmm, LeoVince ZX
Buda nawet ładna :wink:

Tak, tak: LC wstaw od razu.

O tak jeden napisal zeby zalozyl lc to teraz kazdy tak będzie pisał. Po pierwsze to on przekłada silnik z neosa i silnik juz ma wiec lc nie będzie zakładał.

nic nie napisał że silnik już ma :slight_smile:

“W ferie będzie na 100% robiony swap. Silnik od neosa zostanie wsadzony do crackera.”

“Teraz po wsadzeniu minarelki planuje kupić jakiś wydech, a neosa może sprzedam na częsci :P”

Na LC nie mam kasy musi mi wystarczyć minarelka a zdjęcia może jakieś znajde.

Edit :

Kurde nie wiem gdzie mam od niego dowód:/ W razie zgubienie to co trzeba zrobić żeby dostać nowy ? Mam wszystkiego papierki itp. A powiem wam cos ciekawszego okazało się że mam wolną całą sobotę :smiley: I możliwe że w sobote silnik będzie już przełożony :stuck_out_tongue: Co myślicie nad lampą diodową z kierunkami ??

ja zgubiłem dowódto musiałem rejstracje wziasc i ubezpieczenie i te ppierki i do wydziału komunikacji;d i wydaali drugi :slight_smile:

Papierki znalazłem :smiley: I pragnę zakomunikować że silnik minarelli już siedzi w ramie :smiley: Zostało tylko zmienić zapłony i poskręcać wszystko do kupy. Myślę że w środę dam fotki końca swapa :smiley:

Foto :smiley:

http://bikepics.com/pictures/1575309/

Najwazniejsze PApiery znajezione. Czekamy na dolejne fotki oraz postepy. :stuck_out_tongue:

No swap zakończyłem już parę dni temu i obyło się bez zmieniania zapłonu, został wymieniony gaźnik na mikuni. Bardzo ładnie chodzi i wreszcie mam porządną bazę do tuningu mechanicznego :stuck_out_tongue: . Tutaj taki filmik : http://www.youtube.com/watch?v=mxLm5L4WVvo

Dzisiaj kończyłem kleić plastiki bo miałem glebe na kole ale mata szklana i żywica się nadały :stuck_out_tongue:

Jutro kończę kierownice bmx bo teraz śmigałem na kierze od neosa. A postanowiłem zrobić taki mały VT :

To gratulujęukończenie swapa :smiley:
Jak zmieńił sięV-MAX i przyśpieszenie ?