Witam , chciałem przedstawić mój kolejny piękny skuter Narazie jest bez silnika ponieważ nie miałem nerwów do silnika cpi i go zdemontowałem :P. W ferie będzie na 100% robiony swap. Silnik od neosa zostanie wsadzony do crackera.
Tuning:
-optyka:
-Kiera bmx
-Nadkole
-Demontaż błotnika
-Manetki Koso
-Chwytak powietrza
-Blacha na przekładni.
Mechanika była:
-Leo zx
-Wario małossi
-Airbox
Teraz po wsadzeniu minarelki planuje kupić jakiś wydech, a neosa może sprzedam na częsci
Tutaj fotki :
Brakuje mi poprzeczki do kiery ale wszystko się zrobi Planuje zrobić jakieś polerki, przemalować amora na czerwono.
Ładny kolorek widzę ze niebieskie dodatki masz xD ladnie się prezentuje tylko te felgi mogl byc pomalowac na czarno lub jakos inaczej ;p :mrgreen:
Będzie go trzeba powrócić do żywych xD Bo cały jest rozebrany Ale przyjdą ferie to będzie nieźle śmigał
Mam nadzieje.
Jeszcze jakieś plany masz czy tylko zlozysz i Finish ???
Jak to mówią apetyt rośnie w miarę jedzenia:P Myślałem nad tym żeby założyć półkę i lagi od neosa.
Skuter fajny… zmień pozycje chwytaka bo dziwnie wygląda
tak jak koledzy mowią przemaluj fele np na niebiesko jak będziesz miał niebieskie dodatki albo na biało
więcej fotek nawet przodu nie zobaczyłem :evil:
Fajnie że chcesz wsadzić silnik minarelli ale dlaczego AC, jak się bawić to na całego i od razu LC.
A ogólnie spoko tylko mało zdjęć.
ja też bym wsadził LC od razu
Hmm, LeoVince ZX
Buda nawet ładna
Tak, tak: LC wstaw od razu.
O tak jeden napisal zeby zalozyl lc to teraz kazdy tak będzie pisał. Po pierwsze to on przekłada silnik z neosa i silnik juz ma wiec lc nie będzie zakładał.
nic nie napisał że silnik już ma
“W ferie będzie na 100% robiony swap. Silnik od neosa zostanie wsadzony do crackera.”
“Teraz po wsadzeniu minarelki planuje kupić jakiś wydech, a neosa może sprzedam na częsci :P”
Na LC nie mam kasy musi mi wystarczyć minarelka a zdjęcia może jakieś znajde.
Edit :
Kurde nie wiem gdzie mam od niego dowód:/ W razie zgubienie to co trzeba zrobić żeby dostać nowy ? Mam wszystkiego papierki itp. A powiem wam cos ciekawszego okazało się że mam wolną całą sobotę I możliwe że w sobote silnik będzie już przełożony
Co myślicie nad lampą diodową z kierunkami ??
ja zgubiłem dowódto musiałem rejstracje wziasc i ubezpieczenie i te ppierki i do wydziału komunikacji;d i wydaali drugi
Papierki znalazłem I pragnę zakomunikować że silnik minarelli już siedzi w ramie
Zostało tylko zmienić zapłony i poskręcać wszystko do kupy. Myślę że w środę dam fotki końca swapa
Foto
http://bikepics.com/pictures/1575309/
Najwazniejsze PApiery znajezione. Czekamy na dolejne fotki oraz postepy.
No swap zakończyłem już parę dni temu i obyło się bez zmieniania zapłonu, został wymieniony gaźnik na mikuni. Bardzo ładnie chodzi i wreszcie mam porządną bazę do tuningu mechanicznego . Tutaj taki filmik : http://www.youtube.com/watch?v=mxLm5L4WVvo
Dzisiaj kończyłem kleić plastiki bo miałem glebe na kole ale mata szklana i żywica się nadały
Jutro kończę kierownice bmx bo teraz śmigałem na kierze od neosa. A postanowiłem zrobić taki mały VT :
To gratulujęukończenie swapa
Jak zmieńił sięV-MAX i przyśpieszenie ?