Generic Cracker Minarelli AC

V-max to nie wiem bo nie posiadam licznika :PP Ale to nawet dobrze bo się nie stresuje że pomału jadę xD A przyśpieszenie jest całkiem dobre, trzeba podregulować przekładnie bo zmieniałem sprzęgło. Ale tak to jestem bardzo zadowolny :stuck_out_tongue: Ale v-max rzędu 75km/h myślę że osiąga

Weź kiedyś GPS-a skołuj i sprawdź :stuck_out_tongue:
Mój z Laserkiem i wario Mallossi osiąga na prostej licznikowe 75. teżby na GPSku trzeba sprawdźić ;]

No to dzisiaj sobie trochę przewierciłem wydech bo mnie wkurzało że tak cicho chodził :stuck_out_tongue: Teraz już jest całkiem dobrze. No i dzisiaj poskładałem maszine załozyłem centralke zieloną tr i pojechałem postuntować xD No ale miałem pecha bo jadąć na gumie zblokował się gaz :confused:
No i plastiki z tyłu poszły w mak.

gdzie poprzewiercałeś te otwory ??;p ja osobiście wole cichego skuta , na dłuższe trasy to męczy nawet na trasy typu 50-60km

Fajny popcornik, mam pytanie odnosnie tuningu mechanicznego w poprzednim silniku, ile ci szedł licznikowego bo chce sobie zrobić taki sam czyli wario malossi i leośka założyć

P.S. Ty błotnik odcięłęś czy zdjąłeś

sebo747, to nie popcorn tylko generic cracker

lol … pns - porównaj sobie:

Generic Cracker
CPI Popcorn

:slight_smile:

RudY, wyglad taki sam a reszta moze byc inna :stuck_out_tongue:

Wszystko to samo tylko różnią się wlotami na czaszy :wink:

sebo747 leciał 85km/h licznikowo ale realnie to słabo :confused: ale za to przyspieszenie miał bajeczne. A co do błotnika to go uciełem, ale teraz zdemontowałem nadkole i błotnik . Jeszcze zrobie tylko porządny stelaż i będzie fajna suczka bo moc na naprawdę sporą.
Dzisiaj kupiłem mostek i założyłem kiere, a na seryjnym stelażu można spokojnie zejść do 12 :smiley:

eDit a co to wydechu to przewierciłem sporą dziurę na końcu wydech a potem zaspawałem jedną czwartą i teraz jest dźwiek jak z sportowego wydechu :smiley: Może mi nie uwierzycie ale naprawdę jest bardzo podobny :stuck_out_tongue: Zwłaszcza przy wysokich obrotach.

sebo747, to nie popcorn tylko generic cracker

To i tak jeden wacek

rafal93 napisał:

sebo747 leciał 85km/h licznikowo ale realnie to słabo

Czyli osiągnięcia dobre dzieki za odpowiedź

Parę fotek mojej suczki :stuck_out_tongue: Było dzisiaj błoto xD A siatka na stelażu zastępuje mi błotnik, oczywiscie się przejechałem dzisiaj i muszę powiedzieć że chodzi idelanie :smiley:

rafal93, ale ty miales leo zx nie mozesz go wlozyc do miny ;d

Leo zx już dawno sprzedałem :PP a poza tym ten wydech nie jest rewelacyjny do 50ccm

jakas linka ci z kiery wystaje!

kup jakis wydech do t ego :PP zeby ladnie latalo :slight_smile: a duzo miales problemu ze swapem silnika ;d

Linka od prędkościomierza, muszę ją schować :stuck_out_tongue: No w sumie z silnikiem nie było dużych problemów ale zawszę coś wypadnie ale sobie poradziłem :stuck_out_tongue: Jak coś to pisz :stuck_out_tongue:
On bez wydechu ma sporą moc ponieważ jest bardzo lekki :stuck_out_tongue: Jak próbowałem stuntować z kolankiem to prawie sam leci na koło :smiley:

Jakie miałeś rolki przy Leonku ZX ??

No więc tak po długim czasie ponownie mój cracker został wSkrzeszony xD Po tym jak rozwaliłem neosa podczas stuntu silnik został wolny :smiley: Dzisiaj władowałem silnik do ramy i pojeździłem troszkę. A oto najbliższe moje plany:

-Ogarnąć tylni hamulec
-Zrobić z przednią lampą
-Kupić klosz tylni

-Pokleić i poszpachlować plastiki
-Malowanie
-Zmiana felg
-Poprzeczka

A moje plany na przyszłość
-Wydech
-Wario
-Polerki
-Lekki custom
-Lampa przednia od Apki SR
Filmik z pierwszego odpalania :smiley:

http://www.youtube.com/user/rafalekk14#play/all/uploads-all/0/opxIp7vZlnY

Foty z dzisiaj :slight_smile:

No no bardzo fajnie ale ja bym zostawił ten tylni hamulec tak jak jest teraz :mrgreen:
A tylna opona chyba do wymiany coś