V-max to nie wiem bo nie posiadam licznika :PP Ale to nawet dobrze bo się nie stresuje że pomału jadę xD A przyśpieszenie jest całkiem dobre, trzeba podregulować przekładnie bo zmieniałem sprzęgło. Ale tak to jestem bardzo zadowolny Ale v-max rzędu 75km/h myślę że osiąga
Weź kiedyś GPS-a skołuj i sprawdź
Mój z Laserkiem i wario Mallossi osiąga na prostej licznikowe 75. teżby na GPSku trzeba sprawdźić ;]
No to dzisiaj sobie trochę przewierciłem wydech bo mnie wkurzało że tak cicho chodził Teraz już jest całkiem dobrze. No i dzisiaj poskładałem maszine załozyłem centralke zieloną tr i pojechałem postuntować xD No ale miałem pecha bo jadąć na gumie zblokował się gaz
No i plastiki z tyłu poszły w mak.
gdzie poprzewiercałeś te otwory ??;p ja osobiście wole cichego skuta , na dłuższe trasy to męczy nawet na trasy typu 50-60km
Fajny popcornik, mam pytanie odnosnie tuningu mechanicznego w poprzednim silniku, ile ci szedł licznikowego bo chce sobie zrobić taki sam czyli wario malossi i leośka założyć
P.S. Ty błotnik odcięłęś czy zdjąłeś
sebo747, to nie popcorn tylko generic cracker
lol … pns - porównaj sobie:
Generic Cracker
CPI Popcorn
RudY, wyglad taki sam a reszta moze byc inna
Wszystko to samo tylko różnią się wlotami na czaszy
sebo747 leciał 85km/h licznikowo ale realnie to słabo ale za to przyspieszenie miał bajeczne. A co do błotnika to go uciełem, ale teraz zdemontowałem nadkole i błotnik . Jeszcze zrobie tylko porządny stelaż i będzie fajna suczka bo moc na naprawdę sporą.
Dzisiaj kupiłem mostek i założyłem kiere, a na seryjnym stelażu można spokojnie zejść do 12
eDit a co to wydechu to przewierciłem sporą dziurę na końcu wydech a potem zaspawałem jedną czwartą i teraz jest dźwiek jak z sportowego wydechu Może mi nie uwierzycie ale naprawdę jest bardzo podobny
Zwłaszcza przy wysokich obrotach.
sebo747, to nie popcorn tylko generic cracker
To i tak jeden wacek
rafal93 napisał:
sebo747 leciał 85km/h licznikowo ale realnie to słabo
Czyli osiągnięcia dobre dzieki za odpowiedź
Parę fotek mojej suczki Było dzisiaj błoto xD A siatka na stelażu zastępuje mi błotnik, oczywiscie się przejechałem dzisiaj i muszę powiedzieć że chodzi idelanie
rafal93, ale ty miales leo zx nie mozesz go wlozyc do miny ;d
Leo zx już dawno sprzedałem :PP a poza tym ten wydech nie jest rewelacyjny do 50ccm
jakas linka ci z kiery wystaje!
kup jakis wydech do t ego :PP zeby ladnie latalo a duzo miales problemu ze swapem silnika ;d
Linka od prędkościomierza, muszę ją schować No w sumie z silnikiem nie było dużych problemów ale zawszę coś wypadnie ale sobie poradziłem
Jak coś to pisz
On bez wydechu ma sporą moc ponieważ jest bardzo lekki Jak próbowałem stuntować z kolankiem to prawie sam leci na koło
Jakie miałeś rolki przy Leonku ZX ??
No więc tak po długim czasie ponownie mój cracker został wSkrzeszony xD Po tym jak rozwaliłem neosa podczas stuntu silnik został wolny Dzisiaj władowałem silnik do ramy i pojeździłem troszkę. A oto najbliższe moje plany:
-Ogarnąć tylni hamulec
-Zrobić z przednią lampą
-Kupić klosz tylni
-Pokleić i poszpachlować plastiki
-Malowanie
-Zmiana felg
-Poprzeczka
A moje plany na przyszłość
-Wydech
-Wario
-Polerki
-Lekki custom
-Lampa przednia od Apki SR
Filmik z pierwszego odpalania
http://www.youtube.com/user/rafalekk14#play/all/uploads-all/0/opxIp7vZlnY
Foty z dzisiaj
No no bardzo fajnie ale ja bym zostawił ten tylni hamulec tak jak jest teraz :mrgreen:
A tylna opona chyba do wymiany coś