Galeria - czy chcecie

Jak w temacie. Galeria bylaby na silniku Coopermine. Przyklad tutaj: Galeria Landkiting na silniku coopermine

Pewnie, że chcemy :slight_smile: Fajnie jest się pochwalić swoja maszyną :lol: :smiley: :stuck_out_tongue: ja jestem ZA :roll:

Pewnie :smiley: Regis ,a Ty już na jakieś zawody jeździsz ,bo udało mi się Ciebie wyłapać w galerii(chyba ,że mi się wydawało) :mrgreen: ?? Jest w ogóle tam możliwość podziału galerii na grupy czy wszystko wrzucone w jedno?

Znaczy przydać by się podział na marke i model skutera/motocykla i tam żeby były dodawane mini galeria użytkownika ;). Będzie się tak dało zrobić?

Absolutnie tak. Zresztą nie koniecznie będą tam same bzyki. Zdjęcia ze zlotów i takich imprez też warto zamieszczać.

Pewnie, że TAK!!! Oto jak ja to widzę: Galeria Skuterów > Podział na marki > Miniaturka (ew. krótki opis) > (Po kliknięciu na miniaturke) Opis Galerii i miniaturki zdjąć > Zdjęcie + opis. W opisie galerii użytkownicy opisywaliby caly przebieg tuningu, a w opisie zdjęcia co dane zdjęcie przedstawia. Według mnie w tej galerii powinny być same maszyny użytkowników, nie koniecznie po tuningu. Trzeba by było ustalić jakiś regulamin. Co do pomysłu polukiego: można by było zrobić galerię użytkowników, w której znajdowałyby się zdjęcia z różnych imprez, stuntu itp… Chciałbym jeszcze przypomnieć, że na stronie www.jednoslad.pl jest coś takiego jak tuning skuterów, technika, opisy, testy tylko trochę za mało aktualizowane :confused: Według mnie można by było zrobić jakieś prawa do dodawania takowych artykułów dla użytkowników. Przed dodaniem artykułu na stronę musiał by go akceptować mod lub admin =) Trochę się rozpisałem, ale napisałem o wszystkim co chciałbym zmienić na j.pl :wink:

Ja jestem na tak fajny pomysł może zrobić coś w stylu scooter-system tylko polską wersje

Ciężko powiedzieć, może się uda wszystkie sugestie zrealizować.

Xakass napisał:

Według mnie w tej galerii powinny być same maszyny użytkowników, nie koniecznie po tuningu.

No nie wiem, zdarzałyby się takie sytuacja, że oglądałbyś 10 czerwonych, seryjnych keeway'ów hurricane różnych użytkowników, w dodatku bez tuningu a myślę, że czegoś takiego nie potrzebujemy.

Nie pytaj się czy chcemy tylko mów kiedy będzie zrobione :slight_smile: bo przeciwny raczej nikt nie będzie :slight_smile:

Jak koledzy wyżej, ja także chcę, żeby powstała galeria. Dobra sprawa, żeby pochwalić się swoimi maszynami. :mrgreen:

ale tak właściwie, nie ma sensu aby były w niej seryjne skutery :confused: chyba że byłoby podzielone na skutery seryjne, w trakcie prac, i skończone projekty :slight_smile:

Jak dla mnie to mogłaby był galeria użytkowników razem z maszynami :smiley: .Chyba ,że ktoś się swojej g?by wstydzi. Już nie przesadzajcie z tym podziałem ,żeby można było zamieszczać tylko stuningowane skutery.Takie ograniczenia mamy w Maszynach użytkowników więc nie przesadzajmy.Niektórym seryjna moc odpowiada ,a chcieliby się pokazać.Myślcie też o innych.

Każdy będzie miał swoją galerię i jeśli ma seryjny skuter to da seryjny, jeśli będzie planował tuning to wklei zdjęcia stuningowanej maszyny. Moim zdaniem też nie ma sensu dzielić na podkategorie.

No pewnie fajny pomysł z tą galerią

No wiadomo że fajny;d tylko bez tych podkategorii bo ktoś sobie przyciemni klosze i będzie jakiś tuning optyczny ale… no właśnie. Nie będzie wiadomo co gdzie dać, później przenosić jak ktoś coś zrobi… Lepiej poprostu, bez podkategorii :slight_smile:

Wypierdolczy pomysł :smiley:

fajnie by bylo jak by byly wszystkie marki skuterów … np . aprilia sr50 stara buda… i kazdy kto ma taka to wchodzi w ten dzial i przedstawia swoj skuter … i wgl jakie ma plany… jeśli cos np. stuningowal niech wejdzie i pokaze foto jakieś … jeśli to optyczny tuning… i tak kazda marke :slight_smile: i bylo by git :slight_smile:

[ Dodano: 2008-07-19, 18:38 ]
zreszta robcie jak chcecie mi się tam na pewno będzie podobac heh

Nie bez żadnych opisów. Aby fotki i nick właściciela. od opisów jest forum a nie galerie będziecie zasyfiać !

ja jestem za galerią