Jak w temacie. Galeria bylaby na silniku Coopermine. Przyklad tutaj: Galeria Landkiting na silniku coopermine
Pewnie, że chcemy Fajnie jest się pochwalić swoja maszyną :lol:
ja jestem ZA :roll:
Pewnie Regis ,a Ty już na jakieś zawody jeździsz ,bo udało mi się Ciebie wyłapać w galerii(chyba ,że mi się wydawało) :mrgreen: ?? Jest w ogóle tam możliwość podziału galerii na grupy czy wszystko wrzucone w jedno?
Znaczy przydać by się podział na marke i model skutera/motocykla i tam żeby były dodawane mini galeria użytkownika ;). Będzie się tak dało zrobić?
Absolutnie tak. Zresztą nie koniecznie będą tam same bzyki. Zdjęcia ze zlotów i takich imprez też warto zamieszczać.
Pewnie, że TAK!!! Oto jak ja to widzę: Galeria Skuterów > Podział na marki > Miniaturka (ew. krótki opis) > (Po kliknięciu na miniaturke) Opis Galerii i miniaturki zdjąć > Zdjęcie + opis. W opisie galerii użytkownicy opisywaliby caly przebieg tuningu, a w opisie zdjęcia co dane zdjęcie przedstawia. Według mnie w tej galerii powinny być same maszyny użytkowników, nie koniecznie po tuningu. Trzeba by było ustalić jakiś regulamin. Co do pomysłu polukiego: można by było zrobić galerię użytkowników, w której znajdowałyby się zdjęcia z różnych imprez, stuntu itp… Chciałbym jeszcze przypomnieć, że na stronie www.jednoslad.pl jest coś takiego jak tuning skuterów, technika, opisy, testy tylko trochę za mało aktualizowane Według mnie można by było zrobić jakieś prawa do dodawania takowych artykułów dla użytkowników. Przed dodaniem artykułu na stronę musiał by go akceptować mod lub admin =) Trochę się rozpisałem, ale napisałem o wszystkim co chciałbym zmienić na j.pl
Ja jestem na tak fajny pomysł może zrobić coś w stylu scooter-system tylko polską wersje
Ciężko powiedzieć, może się uda wszystkie sugestie zrealizować.
No nie wiem, zdarzałyby się takie sytuacja, że oglądałbyś 10 czerwonych, seryjnych keeway'ów hurricane różnych użytkowników, w dodatku bez tuningu a myślę, że czegoś takiego nie potrzebujemy.Xakass napisał:
Według mnie w tej galerii powinny być same maszyny użytkowników, nie koniecznie po tuningu.
Nie pytaj się czy chcemy tylko mów kiedy będzie zrobione bo przeciwny raczej nikt nie będzie
Jak koledzy wyżej, ja także chcę, żeby powstała galeria. Dobra sprawa, żeby pochwalić się swoimi maszynami. :mrgreen:
ale tak właściwie, nie ma sensu aby były w niej seryjne skutery chyba że byłoby podzielone na skutery seryjne, w trakcie prac, i skończone projekty
Jak dla mnie to mogłaby był galeria użytkowników razem z maszynami .Chyba ,że ktoś się swojej g?by wstydzi. Już nie przesadzajcie z tym podziałem ,żeby można było zamieszczać tylko stuningowane skutery.Takie ograniczenia mamy w Maszynach użytkowników więc nie przesadzajmy.Niektórym seryjna moc odpowiada ,a chcieliby się pokazać.Myślcie też o innych.
Każdy będzie miał swoją galerię i jeśli ma seryjny skuter to da seryjny, jeśli będzie planował tuning to wklei zdjęcia stuningowanej maszyny. Moim zdaniem też nie ma sensu dzielić na podkategorie.
No pewnie fajny pomysł z tą galerią
No wiadomo że fajny;d tylko bez tych podkategorii bo ktoś sobie przyciemni klosze i będzie jakiś tuning optyczny ale… no właśnie. Nie będzie wiadomo co gdzie dać, później przenosić jak ktoś coś zrobi… Lepiej poprostu, bez podkategorii
Wypierdolczy pomysł
fajnie by bylo jak by byly wszystkie marki skuterów … np . aprilia sr50 stara buda… i kazdy kto ma taka to wchodzi w ten dzial i przedstawia swoj skuter … i wgl jakie ma plany… jeśli cos np. stuningowal niech wejdzie i pokaze foto jakieś … jeśli to optyczny tuning… i tak kazda marke i bylo by git
[ Dodano: 2008-07-19, 18:38 ]
zreszta robcie jak chcecie mi się tam na pewno będzie podobac heh
Nie bez żadnych opisów. Aby fotki i nick właściciela. od opisów jest forum a nie galerie będziecie zasyfiać !
ja jestem za galerią