gdyby powstala galeria z opisami pelnymi nie byl by nam potrzebny dzial “Worklog i Nasze Sprzęty” Najlepsza by była wolna galeria ;]
Ni huja. Galeria - tak Opisy - nie ! :569:
Pojdziemy na kompormis - przy kazdym zdjeciu będzie można dac krotki opis
Ale krótki maks 150 znaków czy cuś bo będą referaty
ja tez jestem za galeria
Na główniej stronie jest już odnośnik do galerii ale jeszcze nie dziala. Wiem że to nie jest takie proste zrobić takie coś ale są wakacje i bardzo dużo jeździ się teraz w różne miejsca i przydało by się takie coś, pochwalić się swoimi podróżami.
Spoko Spoko, pracujemy nad zmianę serwera (oczywiscie przeniesiona zostanie calutka baza danych - zero utraty postów i userów) .
JA też jestem zdecydowanie za :mrgreen:
Xakass napisał:
Chciałbym jeszcze przypomnie?, że na stronie www.jednoslad.pl jest coś takiego jak tuning skuterów, technika, opisy, testy tylko trochę za mało aktualizowane
Według mnie można by było zrobić jakieś prawa do dodawania takowych artykuł?w dla użytkowników. Przed dodaniem artykułu na stronę musiał by go akceptowałmod lub admin =)
W?ażnie… Co z tymi wszystkimi artykułami, które były na starym jednośladzie - niemożecie ich przenie???
Ja jestem za galeriż.
i co z galeria ??Regis jak możesz , to zrób galerie w ten sposób ze będzie można dodać jeden opis i tytuł. W opisie, tunig taki i owaki temat np trekker by wrona, i ewentualnie będzie można edytować ten opis i bez komentarzy do reszty fotek to będzie najczytelniej
Żeby komentów za dużo nie było bo będzie syf, albo żeby był jakiś link np. komentarze do tego zdjęcia