Galeria - czy chcecie

gdyby powstala galeria z opisami pelnymi nie byl by nam potrzebny dzial “Worklog i Nasze Sprzęty” Najlepsza by była wolna galeria ;]

Ni huja. Galeria - tak :wink: Opisy - nie ! :569:

Pojdziemy na kompormis - przy kazdym zdjeciu będzie można dac krotki opis :stuck_out_tongue:

Ale krótki :stuck_out_tongue: maks 150 znaków czy cuś bo będą referaty :stuck_out_tongue:

ja tez jestem za galeria

Na główniej stronie jest już odnośnik do galerii ale jeszcze nie dziala. Wiem że to nie jest takie proste zrobić takie coś ale są wakacje i bardzo dużo jeździ się teraz w różne miejsca i przydało by się takie coś, pochwalić się swoimi podróżami. :slight_smile:

Spoko Spoko, pracujemy nad zmianę serwera (oczywiscie przeniesiona zostanie calutka baza danych - zero utraty postów i userów) .

JA też jestem zdecydowanie za :mrgreen:

Xakass napisał:

Chciałbym jeszcze przypomnie?, że na stronie www.jednoslad.pl jest coś takiego jak tuning skuterów, technika, opisy, testy tylko trochę za mało aktualizowane :confused: Według mnie można by było zrobić jakieś prawa do dodawania takowych artykuł?w dla użytkowników. Przed dodaniem artykułu na stronę musiał by go akceptowałmod lub admin =)

W?ażnie… Co z tymi wszystkimi artykułami, które były na starym jednośladzie - niemożecie ich przenie???

Ja jestem za galeriż.

i co z galeria ??Regis jak możesz , to zrób galerie w ten sposób ze będzie można dodać jeden opis i tytuł. W opisie, tunig taki i owaki temat np trekker by wrona, i ewentualnie będzie można edytować ten opis i bez komentarzy do reszty fotek to będzie najczytelniej

Żeby komentów za dużo nie było bo będzie syf, albo żeby był jakiś link np. komentarze do tego zdjęcia