Gadżety Skuterowo.com

Jak nawet się wiertarki nie ma to wziąść gwoździa i kombinerki lub coś co przytrzyma gwoździa co nie przewodzi ciepła, zagrzać do wysokiej temperatury na kuchence i przyłożyć w miejsce gdzie ma być dziura.

Najlepsze jest to ze w sklepie drogim jak Norauto taka ramka kosztuje 8 zl.
Wiec Hugo kup soie taka jak podales. Sam sobie taka kupilem i nie narzekam.
Nie narzekal bym rownierz na darmowe gadzety bo nie wypada . Jest stare przyslowie "darmowemu koniowi nie zaglada sie w zeby"

Wiec wsztrzymaj sie z krytyka.
Ja osobiscie jak bym zamowil i by nie pasowaly podziekowal bym i napisal ze moze cos da sie poprawic przy nastepnej zamawianej serii.
Lub nie mowil bym nic bo otrzymalem czyjas prace za darmo.

<Myslisz ze Leszek ma to za Free ? Pewnie otrzymuje to za reklamy na Scuterowo.com.

Dziekujemy ci Leszku za prace i czas jaka wkladasz dla nas.

Leszku piwo dla ciebie

HugoBoss napisał:

Po pierwsze jest tylko jeden otwór i to ogromny że nie wszędzie będzie pasowało,a po drugie tablice tylko się wciska,po pewnym czasie obluzuje się i wypadnie,a nikt nie będzie szpecił tablicy robiąc w niej otwory i przykręcając do ramki.

Najpierw Ci się darmowe rękawice od Shimy nie podobają, teraz masz problem z darmową ramką na rejkę. Czy Ty masz jakiś problem? Jak tak dbasz o tablicę, to proponuję anodowanie tylnej strony + screen protektor na przód, a montaż samej tablicy na kasku - wtedy nie leci na nią błoto :lol:. Dorośnij i przestań grymasić, widać to wszystko co darmowe zbyt łatwo Ci przychodzi żeby jeszcze mieć halo "A ja chce inne". Chcesz inne to sobie kup!

Majker napisał:

Vezyr, a co niby? Składasz w Wydziale Komunikacji pod rygorem odpowiedzialności karnej za składanie fałszywych zeznań wniosek o wykonanie wtórnika tablicy rejestracyjnej i tyle. Koszt imprezy - 40 zł, +znaki legalizacyjne/opłata ewidencyjna w wysokości złotych najwyżej półtorej.

Z tego co wiem, to w WK powinni mieć jeden duplikat tablicy (dotyczy zarówno samochodów jak innych pojazdów), więc prawdopodobnie od ręki dostaniesz drugą tablicę jakby co.

Dopesc wiedziałeś kiedy wstawić to piwo, bo Leszek już nie jeździ :P.

A co do takich darmowych, czyli niedrogich gadżetów to wydaje mi się, że jeszcze mogłyby być jakieś breloki-mini smyczki do kluczy od skutera. Opaski odblaskowe też są dobrym pomysłem. Poza tym może jakiś kalendarz na ścianę z jakimś fajnym, sportowym skuterem? Pewnie jakiś importer byłby chętny, aby ludzie z portalu wieszali jedną z jego maszynek na ścianie ;).

Ano mam problem. Kupie taką jaka mi odpowiada :!:

Peace Panowie !.

Koledze nie podoba się ramka - jego sprawa ;-). Kupi sobie taką , jak mu odpowiada i sprawa będzie rozwiązana , a ramkę może mi przesłać najtańszym listem za 2 , czy tam 3 zł :P .

Fakt faktem , może trochę przesadza robiąc jakieś ankiety na temat ramek, ale może ma poprostu taki styl wyrażania swojej opinii na temat danego produktu i wyrażania też poniekąd swojej racji .

Na pewno nie prawdą jest, że to , co dostajemy za darmo powinno nam się podobać .. każdy ma jakieś tam swoje priorytety i uwagi na temat danego produktu, a reszta musi to uszanować .

To tyle z teorii .

A co do kalendarza, to jak poskładam za jakieś 2 miesiące Apkę , to może być z różnymi ujęciami jej, albo poprostu kalendarz z jakimiś ciekawymi fotkami maszyn kolegów ze społeczności skuterowo , ale co do samego pomysłu, to ja uważam za bardzo dobry ;p.

Właśnie,zapytałem tylko,która ramka waszym zdaniem jest praktyczniejsza.A wy robicie z tego nie wiadomo co.

No i chyba każdy jest zdania, że nie ma co narzekać na żadną rzecz za darmo, nikt się raczej nie wypowiedział na temat samych tablic.Mi to bez różnicy, bo i tak bym przykręcał albo dał na nity tablicę, więc obojętne wg mnie.

Leszku mam pytanie, czy będą dostępne jeszcze slickery Skuterowo.com, te z oddzielnymi literkami układającymi się w napis? Mam je u siebie na Vitalce, ale nakleiłbym je jeszcze na kufer, są bardzo fajne :) Pozdrawiam

Hej, są podobne, nierozcinane (z białym tłem).