okej Panowie, oto przed Wami jeden z upów na ostatniej drodze życia mojego keefaja w moich rękach, prawdopodobnie ostatnia zima z nim ;p
Tam tada dam dam dam tam daaaaaaaaaaaaaaaaam:
Keeway Focus Minarelli edition by Mafioz
No dziś zakupiłem silnik od apki SR za 450ziko cały zestaw wydech, gaźnik, zapłon, napęd, koło itd all wszystko ;d
Jedynie co wiedziałem co jest nie tak to, że cylinder przytarty, no a teraz się okazało że chyba wario też pójdzie do wymiany. Zostało mi tylko obczaić stan sprzęgła, bo dzwon jest w dobrym stanie nie po przebarwiany ani nic.
Oczywiście jakiś lichy silnik i od zapłonu idzie inna liczba kabli więc chyba iskrownik z keeway’a będzie trzeba wsadzić na miejsce tego co jest teraz, mam nadzieje, że będzie pasował…
Nie wiem co z cylindrem, czy kupić jakiegoś chińskiego cylka za 100zł AC wsadzić i sprzedać, czy jakieś LC zrobić ;/
Tłok jeszcze dobry - cylinder i jechać :lol:
Opona widzę enduro ! :lol:
jak idzie na sell to po co na LC?.. ja bym kupić ten cylinder za 100zł z allegro i sprzedawać
no bo mnie jakoś tak kusi, nigdy lc nie miałęm w skuterze xD
a może lc by się sprzedało lepiej, nie wiem.
Ale chyba wsadze tu AC cylinder z allegro i spokój, bo jeszcze wario jakieś spękane trochę, w środku chyba ze 3 rodzaje rolek były… xD
Opona enduro taka była noo to będzie Keeway minarelli half enduro and some street edition by Mafioz xD
Zdecydowanie rób LC
przynajmniej będziesz wiedział jak to jest xd
ale lc to znów cylinder 100zł no tak jak AC mniej więcej, ale lc bez głowic sprzedają więc serie głowice trza by znaleść od miny, chłodnica to grosze z 40-50zł z jakiegoś skutera ale znowu pompa wody znów z 50zł xdto mnie to wyjdzie z głowcią ze 100-150zł więcej a sprzedam może za tyle samo xd
Ja do arejki muszę kupić cylinder lc i inwestuję w chine za 94zł z allegro. Iskrownik nie może ale będziesz musiał przełożyć chcący mieć prąd, widzę że zapłon yamahy więc nie powinno być problemów. Powodzenia i jestem za LC
A ja jestem za markowym AC…
Nie żadna china i nie żadne LC
Jak ma iść na sprzedaż to po co
markowe cylindry są drogie i ze 300zł trza dać a używane to różnie z nimi może być a to i tak na sprzedaż idzie ja to tylko dotrę i tyle ;p ale chyba jednak na tym AC zostanę bo nie wiemkurde, jak LC zrobie to sprzedam to potem za więcej kasy? albo łatwiej ktoś mi to kupi niż AC? bo ja nie wiem na co jest popyt teraz ;/
ja bym był za ac
ostatnio znajomy miał ac w dobrym stanie używane za 50zl