Moje zdj. wysłane.
Przypominam o wysyłaniu zdjęć!
Jeśli tak dalej pójdzie to akcja się nie odbędzie.
najwyżej będzie się zbierało zdjęcia przez następny sezon i już.
Mam już kompa sprawnego więc będę mógł wysłać swoje foto.
Ryglos - takie rzeczy to można zrobić nawet w środku zimy. Tyle czasu nie było takiego pomysłu więc jeśli to będzie 2-3 miesiące później to nic się nie stanie. Lepiej później ale zrobić więcej zdjęć bo jak to ma być filmik z 20 zdjęciami to lepiej wcale tego nie robić. Dajcie ludziom trochę czasu na zrobienie tych fotek. Sezon się kończy i sporo osób nie ma kiedy zrobić tego zdjęcia.
Witam.
Moje zdjęcia są tu na forum i pozwalam na ich wykorzystanie.
Pozdrawiam
Wysyłać zdjęcia!!
to prawda że nie ma sie co śpieszyc ze zdjęciami lepiej trochę dłuzej poczekac ale zrobić ten montaż porządnie z wielu zdjec zamiast z kilku.pozdrawiam.
Odświeżam, żeby inni mogli zobaczyć temat ;)
Jak na razie zdjęcia nadesłali:
-MichałWujak
-Ryglos
-Stefo15
-Majker
-Micaddo
-Danio96
-Romet727p10
-Whistler
-Jakub10001
-Kapuchon
-AnS
-Gregi240595
-Sullyer
-Marcin_Wlkp
Zdjęcia już wysłane.
no panowie i panie ładna pogoda nic tylko robic fotki ;)
Od następnego tygodnia będzie już załamanie pogody. Zima powoli przybywa. :(
Oj nie strasz ;) będzie dobrze
Ja już sezon dzisiaj zakończyłem. Umyłem skuter, zatankowałem do pełna, napompowałem koła i wyciągnąłem akumulator. Niestety jestem ciepłolubny i temp -2C rano nie jest dla mnie korzystna.
Najwyżej jak będzie jeszcze ciepło to się akumulator włoży. Myślę, że zrobienie 4882km w ciągu sezonu to nie tak mało. ;)
Ja tam jeszcze cały czas jeżdżę, oczywiście z umiarem i nie planuję kończyć sezonu na razie. Dopiero jak spadnie śnieg, a na drodze będzie lud, jak to u mnie bywa...
Oczywiście w zimie wymienię kilka części na jakieś lepsze, może jakiś nowy kolorek i od marca znowu jazda. Pewnie znając moje skuterowe ADHD to jak odśnieżą drogi to się gdzieś przejadę. Nowy rok też trzeba będzie uczcić na skuterze. :)
no come on !! przesyłamy fotki!!
Odświeżam, żeby inni mogli zobaczyć temat ;)
Jak na razie zdjęcia nadesłali:
-MichałWujak
-Ryglos
-Stefo15
-Majker
-micaddo
-Danio96
-Romet727p10
-Whistler
-Jakub10001
-Kapuchon
-AnS
-Gregi240595
-Sullyer
-Marcin_Wlkp
Jakiś zastój w tym temacie? a ja mam ochotę na fajny filmik!gdzie reszta znajomków z forum?Pozdrawiam.
odświerzam
No wysyłać fotki!! Nie chcecie aby wasze maszyny byłą na YT???
Człowieku nie pal się tak na to...
Można to w zimę zrobić przecież.
A co do tematu to jak wyzdrowieje to nadeśle fotki