Tylko, że Sony Vegas jest bardziej zrobiony pod filmy niż pod zdjęcia i kosztuje on 2000zł.
Wiadomo, że istnieją też sposoby żeby mieć go za free ;D.
Przez 30 dni jest za free, a to co ma być? filmik ze zdjęciami i akurat według mnie bardzo dobrze się nadaje
Tylko, że tak zwana wersja trial ma chyba ograniczone funkcje. Sony Vegas okej tylko czy Ryglos go ogranie ponieważ jest w 100% po angielsku.
Akurat tutaj nie ma, lecz tak jak mówisz do 1 filmiku nie opłaca się poznawać tam wszystkich funkcji, ja np. korzystam regularnie z tego programu i mam go ogarniętego ale też mi sporo czasu to zajęło. Wiec jak ktoś słabo ogarnia angielski to Sony Vegas nie dla niego ;d
Ja też mam Sony Vegas Pro i powiem Ci,że rozgryzienie go zajęło mi parę dobrych dni. Myślę,że do takiego prostego filmiku wystarczą jakieś darmowe edytory.
Ogarnąć bym może ogarnął, ale trzeba by temu trochę czasu poświęcić.
Do czasu zebrania zdjęć wszystkich chętnych podkleiłem temat na głównej stronie forum, tak więc nikt nie powinien go przegapić.
Dzięki za szybką reakcję. Może teraz więcej osób ten wpis zauważy co będzie skutkowało większą ilością zdjęć.
Ooo, wielkie dzięki za podklejenie tematu Michał ;)
Do kiedy przesyłamy zdjęcia ??
Ja dopiero w Poniedziałek mam możliwość zrobienia zdjęcia skuterkowi.
Pozdrawiam
Edit: Do końca miesiąca.
Może do końca miesiąca? Ryglos będzie miał czas na wybór programu i zapoznanie się z obsługą. Poza tym nadal wiele osób śmiga skuterami, więc jest jeszcze okazja do zrobienia zdjęcia, jeśli ktoś nie ma.
Michał, też tak myślę. Bo i tak foty jeszcze nie wszyscy porobili.
Można prosić kogoś z administracji o wysłanie tego małego znaczka z napisem skuterowo.com na mój e-mail. Chciałbym, aby wszystkie zdjęcia na dole po prawej stronie miały ten znaczek.
Chodzi mi o ten, co tu po prawej stronie na dole jest: http://www.skuterowo.com/content/galerie/o-nas/skutery-skuterowo-com-img_0314-649847.jpg
Gdyby można byłbym wdzięczny :)
Jak na razie zdjęcia nadesłali:
-MichałWujak
-Ryglos
-Stefo15
-Majker
-Micaddo
-Danio96
-Romet727p10
-Whistler
-Jakub10001
-Kapuchon
-AnS
-Gregi240595
to jeszcze potrzeba przynajmniej 3 razy tyle
Ja dziś zrobię foto i prześlę :) Ma być normalnego formatu czy może być panorama 16:9 ? A zresztą, zrobię takie i takie :)
Pasek, może być ;)
Odświeżam. Na razie zdjęcia przysłało 12 użytkowników.
Zapraszam kolejnych do wysyłania zdjęć. Mój e-mail: turrin96@gmail.com
No koledzy koleżanki,gdzie sie podzialiście,wysyłajcie fotki bo projekt nie wypali!