Filmik ze zdjęciami maszyn użytkowników Skuterowo.com

Ja już swoje zdjęcia wysłałem

Danio96 napisał:

Ja już swoje zdjęcia wysłałem

Dostałem właśnie w tym momencie jak pocztę sprawdzałem, więc je już mam ;)

Do tej pory zdjęcia przysłali: Michał(MichalWujak), Stefo15, Majker, Micaddo, Danio 96.

Mało. Trzeba będzie czekać, aż zdjęcia nadeśle chociaż 30 userów...

Wiem, że jeszcze mało. Ale będzie więcej. Madi, nie pisz, że mało, tylko też wyślij ;P

żeby wysłać trzeba zrobić ;) a chcę zrobić w plenerze żeby to jakoś wyglądało. A żeby to jakoś wyglądało muszą być warunki, przynajmniej, żeby słońce świeciło... Dziś cały dzień gęste chmury na niebie.

madi napisał:

żeby wysłać trzeba zrobić ;) a chcę zrobić w plenerze żeby to jakoś wyglądało. A żeby to jakoś wyglądało muszą być warunki, przynajmniej, żeby słońce świeciło... Dziś cały dzień gęste chmury na niebie.

Zgadzam się. U mnie leje cały dzień z małymi przerwami =/

Witam, ja swoje wysłałem wczoraj.pozdrawiam wszystkich.

Witam! Przypominam o wysyłaniu fotek. Wstępnie czas jest do niedzieli. Z racji tego, że były bardzo niekorzystne warunki pogodowe i niektórzy nie mieli nawet jak zrobić zdjęcia, wstępnie przedłużam czas na wysyłanie fotek do przyszłego tygodnia. Chyba, że jakiś przełom nastąpi i wszyscy mi do niedzieli przyślą ;O

przecież to nie wyścigi i film może powstać za miesiąc gdy fot będzie dużo. bo co to za film jak 20 zdjęć będzie. dla tego jak już pisałem wcześniej wstrzymaj się troszkę żeby każdy miał możliwość wysłać zdjęcie.

Madi, przecież to właśnie napisałem. Na razie przedłużam z tej soboty do przyszłej soboty, bo pytały się mnie osoby kiedy powstanie filmik, więc piszę, żeby nie było. Potem zobaczymy.

ale chodzi o to by jeszcze bardziej przedluzyc np do poczatku listopada. ile osób nadesłało foty??

8 osób dopiero ;/ No, ale jak śnieg spadnie to chyba ludzie nie będą wtedy robić fotek...

Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że odbiór akcji przez społeczność to kwestia utrzymania tematu w bieżących wątkach. Trzeba wysmażyć posta raz dziennie, to będą wiedzieć o inicjatywie i przysyłać fotki :D

No, chyba, że już wszyscy potencjalni zainteresowani już się wypowiedzieli :P

//Edit W przyszłym roku trzeba będzie zbierać zdjęcia i filmy (ze spotkań i wspólnych wyjazdów także) przez cały rok i na koniec zrobić z tego filmik :)

Witam! Dziś w kwestii napisów. Mianowicie do każdego zdjęcia będzie podpis. Jak sądzicie. Lepiej dać podpis 1 klatkę przed zdjęciem, czy po prostu umieścić na zdjęciu? Kolejna sprawa. Jestem otwarty na ciekawe pomysły, co do samego podpisu. Jak sądzicie. Lepiej zrobić zwykłe, proste napisy, czy jakieś inne? (np. tabliczki rejestracyjne z nazwą użytkownika, ale ich nie będziemy wykorzystywać, bo na skutery.net były one robione i wyglądałoby to jakbyśmy skopiowali od nich pomysł) . Proszę o wypowiedzenie się i wysyłanie propozycji.

nick na zdjęciu

mi też się wydaje że lepiej na zdjęciu nicki

A jakie te nicki? Zwykłe, proste napisy, czy coś innego?

Zwykłe z fajną czcionką, Jakim programem zamierzasz robić filmik?

Nad tym się jeszcze zastanawiam. Być może ProShow Gold. Ale to się jeszcze zobaczy. Jak będą zdjęcia...
Dziś poszedł do opublikowania artykuł o naszej akcji. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Jak coś to ja polecam Sony Vegas