Filmik ze zdjęciami maszyn użytkowników Skuterowo.com

:) spoko dobra jezu...

Odświeżam!

Jak na razie zdjęcia nadesłali:
-MichałWujak
-Ryglos
-Stefo15
-Majker
-Micaddo
-Danio96
-Romet727p10
-Whistler
-Jakub10001
-Kapuchon
-AnS
-Gregi240595
-Sullyer
-Marcin_Wlkp
-Elastyna

Od 05.11.2011r nie dostałem żadnego zdjęcia, więc chłopaki do dzieła...

Na wiosnę sporo dostaniesz ;p

na wiosnę... hahahha :)

Co w tym śmiesznego ?

Zamiast madi biadolić to wysłał byś...

czy ten pomysl z zdjeciami jest aktualny ?jesli tak to ja tez sie dolacze

Jest aktualny. Jeśli chcesz wysyłaj zdjęcia na e-mail.

Ryglos gdzie ty masz biadolenie ? Jak będę miał to wyślę. Sam dałem pomysł na ten film a teraz wszyscy będą popędzać żeby wysyłać. Daj ludziom czas, nie każdy ma tyle czasu by fotki pstrykać. Przyjdzie wiosna ludzie wyciągną sprzęty i będą robić foty. Może niektórzy (w tym ja) chcą foty zrobić w zimę, hę ?

Hej,ile zdj należy wysłać i na jaki adres?
To może i ja podeśle. Czy już za późno?

ok jutro wysle bo nie mam nic aktualnego

Nie ma problemu ;)

Mój e-mail: turrin96@gmail.com
Należy wysyłać 2/3 zdjęcia.

Co do programu to ProShow Gold odpada... Przed chwilą kleiłem coś tym, poświęciłem ponad godzinę i na końcu się okazało, że na środku jest taki duży napis na żółtym tle: ProShow Gold, przez cały czas... Zasłania 1/4 zdjęcia... Pobieram właśnie wersję trial Sony Vegas. Zobaczymy ;)

Powiem tak: Zajebiście... Najpierw straciłem czas przez tamten chłam, a teraz przez sonego. Wyskakuje mi okienko przed instalacją, że wymagany jest vista, albo siódemka... A na stronie dobreprogramy pisało, że obsługuje xp.

Już dawno miałem to powiedzieć, ale nie chciałem Ci się wcinać. Nie możesz tego zrobić zwykłym windows movie makerem? :>
To jest łatwy w obsłudze i darmowy program. I nie musisz się spieszyć - presji przecież nie ma a w WMM, który wymieniłem wcześniej, dodawanie kolejnych zdjęć jest bardzo łatwe :)

Tak, obczaiłem już WMM, ale jak dla mnie to za mało. Efektów przejścia bardzo mało. Pasowałoby, żeby wszędzie dać ten sam efekt przejścia, bo tak to nie wystarczy, choćby na 40 zdjęć... A np. w ProShow, na trialu masz prawie 200 różnych przejść, w dodatku dużo ładniejszych. Można sobie elegancko zrobić tytuł, jak i zakończenie(różne bajery z pojawianiem się słów), do każdego zdjęcia można dodać podpis. Ogólnie program kozacki, gdyby nie to, że w darmowym jest ten żałosny pasek... Ogólnie, to jeśli będziecie chcieli zobaczyć jak wyszedł mój filmik, robiony w tym programie to go wrzucę.

P.S. To nie wcinanie się ;) Każdy ma prawo do głosu, a każdą opinię biorę pod uwagę i jest oczywiście mile widziana ;)

Z WMM jest ten problem, że zapisuje pliki w formacie wmv i na dodatek nawet przy wybraniu bitrate dla plików przesyłanych przez internet szerokopasmowy jakość wideo jest średnia. Ale chyba będzie to najprostszy sposób, WMM oferuje sporo efektów przejść, możliwość dodawania napisów, jednak robione w nim slajdy są statyczne.

Tutaj zrobiłem filmik w WMM: http://www.youtube.com/watch?v=vQNNgDEkB2w
Zachęcam do oglądania ;) Ale i tak bieda w porównaniu do tego co było zrobione w ProShow Gold. Zaraz wrzucę też tamten filmik jeśli mi się uda.

W WMM przejścia są tragiczne... szczególnie te gwiazdki, klucze itp

No to właśnie o tym mówiłem...

Tu jest w ProShow Gold: http://www.youtube.com/watch?v=z0wyKu3AqFA

P.S. Jest w najniższej jakości, ponieważ mi się nie chciało czekać aż się prześle, jeśli trzeba to można nawet w HD tym programem przesyłać.