El Konkursso de la naklejko :D

Pamietacie moze konkursik na logo jednosladu? Nic z tego nie wyszlo, bo byly inne zmartwienia na glowie ale!! Postanowilismy troszkę odbić, wysuplalismy fundusze i jestesmy gotowi na robienie naklejek…prawie gotowi. Nie chcemy odgrzewać starego kotleta jakim były poprzednie nakleiki i postanowiliśmy, że w zwiazku z faktem, iż to Wy będziecie się obklejać nami - macie możliwość zdecydowania jak naklejki będą wyglądać. Nie zwlekajcie - projektujcie, proponujcie i wysyłajcie na adres regis@jednoslad.pl . Zwycięzca konkursu otrzyma komplet naklejek + nagrode niespodzianke :smiley:

To chodzi o logo czy o "www.forum.jednoslad.pl " ? :stuck_out_tongue: Nie byłem na starym forum i nie wiem, sprobuje sam coś zrobić

Chodzi o naklejke jednoslad.pl , jaka by się chcialo mieć na skuterze. Jedyny warunek to wbudowany w naklejke napis jednoslad.pl

hmm… a czy musi to wyglądać profesjonalnie czy można zrobić w paincie :oops: :oops: :lol: :mrgreen: nagroda niespodziankaż yamaha aerox ! :mrgreen: hah xD pozdrawiam

Co? mi mówi, że nagroda niespodzianka to Kawasaki Regisa :lol:. Logo możesz próbować robić ale na starym forum doszliśmy do konsensusu, że te nasze loga wyglądały żałośnie więc powstały nowe naklejki - sam napis tylko trzeba było wybrać odpowiednią czcionkę. Czytelną ale mającą to coś. :wink:

dobra, to zrobie w wordzie xD :lol: :mrgreen: rozumiem że chodzi o sam napis , bez Ładnych zbędnych ‘obrazków’ etc. aha, i czy można wysyłać wiele projektów czy musi był JEDEN KONKRETNY :evil: :mrgreen:

Na jednosladzie wysyłalśmy po kilka. Zobacz na logo scigacz.pl. To napis fajną czcionką ale i fajne logo. Jednoslad też ma swoje logo - możesz kombinować :wink:

Wyślij te najlepsze, wtedy się wybierze najlepszy z najlepszych :mrgreen: Ja myślałem o tym, żeby zobić napis jednoślad pl i kawałek takiej drogi tylko nie wiem jak to zrobić :-/

poluki napisał:

Coś mi mówi, że nagroda niespodzianka to Kawasaki Regisa :lol: .

Gdyby tak było, pierwszy był startował;p ;p ;p Nagroda niespodzianka, to niespodzianka. Naklejka to naklejka, zeby trafiła do druku a nastepnie na skutery to musi być pro ;p ;p

PodLy napisał:

Ja myślałem o tym, żeby zobić napis jednoślad pl i kawałek takiej drogi tylko nie wiem jak to zrobić :-/

lepiej siądę cicho :mrgreen: bo jeszcze ktoś zgapi :oops: xD pozdrówki :P

A można się pochwalić pracami na forum?;D

Lepiej podsylać do mnie. Inaczej z czyjegoś pomysłu powstanie 20 podobnych prac.

A ja dodam, zeby nie pisac “www.jednoslad.pl”, tylko “jednoslad.pl”… jakby co…krotsza lepsza… :stuck_out_tongue: Regis, co do nagrody… Moze ukraińska dziewica?(modzi wiedza ocb xD) :smiley: :smiley:

Bry? napisał:

Regis, co do nagrody.. Moze ukrańska dziewica?(modzi wiedza ocb xD) :-D :-D

nie wiesz co właśnie uczyniłeś.Zaraz Regis i Marchles się rozpiszą dlaczego dziewcia poszłaby w ręce ,któregoś z nich :lol: żeby tylko w ręce.. :mrgreen: :mrgreen:

To będzie jakieś rozwiązanie tego konkursu? Może jakieś info kiedy zakończenie itd…chyba szkoda było tylko :573:

Konkurs nadal trwa :sunglasses:

Pamietacie moze konkursik na logo jednosladu? Nic z tego nie wyszlo, bo byly inne zmartwienia na glowie ale!!

hahaha i teraz też nic nie wyjdzie.... a inne portale motoryzacyjne mają naklejki :lol:

no powiem wam ze chetnie bym sobie jednoslad.pl nakleił.

koper26 napisał:

Pamieętacie moze konkursik na logo jednosladu? Nic z tego nie wyszlo, bo byly inne zmartwienia na glowie ale!!

hahaha i teraz też nic nie wyjdzie.... a inne portale motoryzacyjne mają naklejki :lol:

To idę na inne portale, a nie cieszysz miche. zrób naklejkę i wyślij Regisowi jak takiż cwany. Zapewniam wszystkich, że konkurs trwa.

Nie miałem czasu nad czymś pomyśleć a właściwie to trochę o tym zapomniałem. Zaraz odpalam photosopa. :mrgreen: