Pamietacie moze konkursik na logo jednosladu? Nic z tego nie wyszlo, bo byly inne zmartwienia na glowie ale!! Postanowilismy troszkę odbić, wysuplalismy fundusze i jestesmy gotowi na robienie naklejek…prawie gotowi. Nie chcemy odgrzewać starego kotleta jakim były poprzednie nakleiki i postanowiliśmy, że w zwiazku z faktem, iż to Wy będziecie się obklejać nami - macie możliwość zdecydowania jak naklejki będą wyglądać. Nie zwlekajcie - projektujcie, proponujcie i wysyłajcie na adres regis@jednoslad.pl . Zwycięzca konkursu otrzyma komplet naklejek + nagrode niespodzianke
To chodzi o logo czy o "www.forum.jednoslad.pl " ? Nie byłem na starym forum i nie wiem, sprobuje sam coś zrobić
Chodzi o naklejke jednoslad.pl , jaka by się chcialo mieć na skuterze. Jedyny warunek to wbudowany w naklejke napis jednoslad.pl
hmm… a czy musi to wyglądać profesjonalnie czy można zrobić w paincie :oops: :oops: :lol: :mrgreen: nagroda niespodziankaż yamaha aerox ! :mrgreen: hah xD pozdrawiam
Co? mi mówi, że nagroda niespodzianka to Kawasaki Regisa :lol:. Logo możesz próbować robić ale na starym forum doszliśmy do konsensusu, że te nasze loga wyglądały żałośnie więc powstały nowe naklejki - sam napis tylko trzeba było wybrać odpowiednią czcionkę. Czytelną ale mającą to coś.
dobra, to zrobie w wordzie xD :lol: :mrgreen: rozumiem że chodzi o sam napis , bez Ładnych zbędnych ‘obrazków’ etc. aha, i czy można wysyłać wiele projektów czy musi był JEDEN KONKRETNY :evil: :mrgreen:
Na jednosladzie wysyłalśmy po kilka. Zobacz na logo scigacz.pl. To napis fajną czcionką ale i fajne logo. Jednoslad też ma swoje logo - możesz kombinować
Wyślij te najlepsze, wtedy się wybierze najlepszy z najlepszych :mrgreen: Ja myślałem o tym, żeby zobić napis jednoślad pl i kawałek takiej drogi tylko nie wiem jak to zrobić :-/
Gdyby tak było, pierwszy był startował;p ;p ;p Nagroda niespodzianka, to niespodzianka. Naklejka to naklejka, zeby trafiła do druku a nastepnie na skutery to musi być pro ;p ;ppoluki napisał:
Coś mi mówi, że nagroda niespodzianka to Kawasaki Regisa :lol: .
lepiej siądę cicho :mrgreen: bo jeszcze ktoś zgapi :oops: xD pozdrówki :PPodLy napisał:
Ja myślałem o tym, żeby zobić napis jednoślad pl i kawałek takiej drogi tylko nie wiem jak to zrobić :-/
A można się pochwalić pracami na forum?;D
Lepiej podsylać do mnie. Inaczej z czyjegoś pomysłu powstanie 20 podobnych prac.
A ja dodam, zeby nie pisac “www.jednoslad.pl”, tylko “jednoslad.pl”… jakby co…krotsza lepsza… Regis, co do nagrody… Moze ukraińska dziewica?(modzi wiedza ocb xD)
nie wiesz co właśnie uczyniłeś.Zaraz Regis i Marchles się rozpiszą dlaczego dziewcia poszłaby w ręce ,któregoś z nich :lol: żeby tylko w ręce.. :mrgreen: :mrgreen:Bry? napisał:
Regis, co do nagrody.. Moze ukrańska dziewica?(modzi wiedza ocb xD) :-D :-D
To będzie jakieś rozwiązanie tego konkursu? Może jakieś info kiedy zakończenie itd…chyba szkoda było tylko :573:
Konkurs nadal trwa
hahaha i teraz też nic nie wyjdzie.... a inne portale motoryzacyjne mają naklejki :lol:Pamietacie moze konkursik na logo jednosladu? Nic z tego nie wyszlo, bo byly inne zmartwienia na glowie ale!!
no powiem wam ze chetnie bym sobie jednoslad.pl nakleił.
To idę na inne portale, a nie cieszysz miche. zrób naklejkę i wyślij Regisowi jak takiż cwany. Zapewniam wszystkich, że konkurs trwa.koper26 napisał:
hahaha i teraz też nic nie wyjdzie.... a inne portale motoryzacyjne mają naklejki :lol:Pamieętacie moze konkursik na logo jednosladu? Nic z tego nie wyszlo, bo byly inne zmartwienia na glowie ale!!
Nie miałem czasu nad czymś pomyśleć a właściwie to trochę o tym zapomniałem. Zaraz odpalam photosopa. :mrgreen: