El Konkursso de la naklejko :D

;o Ja też spróbują zrobić :slight_smile: Pozdrawiam

A ja już zrobiłemm i wysłałem :mrgreen: tylko kiedy będą wyniki tego konkursu?? Zdąże jeszcze poprcować czymś innym??

KruczeK napisał:

koper26 napisał:

Pamietacie moze konkursik na logo jednosladu? Nic z tego nie wyszlo, bo byly inne zmartwienia na glowie ale!!

hahaha i teraz też nic nie wyjdzie.... a inne portale motoryzacyjne mają naklejki :lol:

To idę na inne portale, a nie cieszysz miche. zrób naklejkę i wyślij Regisowi jak takiż cwany. Zapewniam wszystkich, że konkurs trwa.

A tak się składa że wysłałem nawet 2. I nie wiem w którym miejscu to "cwaniactwo", bo niby konkurs nadal trwa ale jak pojawiają się kolejne posty z zapytaniem czy konkurs trwa czy też nie to nikt nie odpowiada, może przydało by się jakieś info np. o x propozycji niestety żadna nie jest interesująca" albo "mamy juz x propozycji jednak wybór jest tak trudny że może to trochę portważ" Ja z nikim tu się nie chce kłucię, ale jak masz obrażać userów (właściwie to usera) to może nic nie pisz. A korzystam równolegle z innych portali i nie narzekam pisze to: "a inne portale motoryzacyjne mają naklejki" aby zmotywowaładmina do dzialania bo to naprawda fajna sprawa taka naklejka, widzę że jednoslad coraz szybciej się rozwija wiec sądze, że i taka naklejka może zrobić nawet tą reklame :roll:

trwa jeszcze czy juz nie??? kiedy koniec??? bo ja na razie nie mam kompa a mam fajny projekt :slight_smile: :smiley: to na laptopie programiku nie mam :frowning: a laptok jest mamy i nie pozwala mi nic tam scięgac:/

Chcesz żeby była naklejka to wysyłaj projekty i już. Nie wiem do kiedy trwa konkurs, ale z racji, że Regis nie daje znaku życia to wstąpnie ustalam termin do końca wakacji :wink: Jak nie ja to nikt inny tego nei ustali :stuck_out_tongue: Potem wszystkie projekty wysąane do regisa wezmę udział w ankiecie :wink: Pamiętajcie, żeby w meilu podaż swój nick z forum. Jak jakieś jeszcze pytania to pisać.

Chcesz żeby była naklejka to wysyłaj projekty i już.

Czytaj ze zrozumieniem już pisałem że wysąałem.

Koper bo się naśmiewasz i kozaczysz.

To Ty kozaczysz:

Nie wiem do kiedy trwa konkurs, ale z racji, że Regis nie daje znaku życia to wstąpnie ustalam termin do końca wakacji

Niebardzo wiem co mam przez to rozumienie wiesz ale ustalasz termin zakończenia konkursu pomimo że nie prowadzisz go. To ja ustalam na 25 sięrpnia :lol: Ja już się nie wypowiadam bo zaraz ktoś oskarły mnie za offtop :roll:

A jest jakiśmaksymalny i minimalny wymiar naklejkiż

Konkurs trwałbędzie aż zbierze się choćby 10 wartościowych w/g mnie prac.
Puki co doszła jedna ciekawa propozycja od Jacob555.
Reszta to napisy w czcionkach dostępnych w photoshopie. Takie prace nas nie interesują.

No to zrobiłem jeszcze kilka propozycji :mrgreen: Zobaczymy, czy coś się spodoba :smiley:

No ja też właśnie wysłałem kilka swoich projektów tworzonych tak aby były czytelne i ładnie wyglądały na naklejce.

No i nareszcie nawiżzaliżmy kontakt :lol:

Przynajmniej wiemy jaki jest poziom i jakie oczekiwania :mrgreen:

Konkurs został ogłoszony 2008-07-10, 10:46 , a końca jeszcze nie widać. :evil:

[u:c47693772a]Apelują o jakiśkonkretny termin przedstawienia prac pod ocenęspożeczno?ci jednoslad.pl. [/u:c47693772a]

Te 10 propozycji może się nigdy nie zebrać!
A kiedyś konkurs trzeba zakończył .

Czują, że to się znowu tak rozmyje… :-/
I robota na nic :roll:

Pozdrawiam :wink:

Ja się pisze na konkursik :slight_smile: pozdro

Potrzebne mi info jakiej wielkości ma był obrazek w pixelach, lub cm.

I W Jakim formacie zapisany powinien był? Jestem dobrym grafikiem więc coś wykombinuje.

Jutro zabieram się za projektowanie naklejki ^^ troszkę siędze w grafice > Photoshop w palcu … z drugiej strony wysyłajcie projektujcie mogę podac nazwe programu do robienia ladnych grafik (prosty w obsludze) Paint Shop Pro 9 :slight_smile:
Dla obcykanych > Adobe Photoshop CS2

JacoPL napisał:

Paint Shop Pro 9

Produkt Corela jak by nie było :mrgreen:
fajny programik :mrgreen:

Janik napisał:

Jestem dobrym grafikiem

To się dopiero okaże :mrgreen: userzy oceniż :mrgreen:

A ja zrobić w Paincie :smiley:

Kurcze, chlopaki, ale naprawde nie przychodzi nic godnego. Moge powstawiac to co poprzychodzilo, ale wole oszczedzic kaszany autorom.

Ale ta naklejka to będzie full kolor, czy jakąś
Bo to też ma znaczenie przy projektowaniu…

Jak będzie godny projekt to moze byc i w full HD