mam pytanie odnośnie jakiegos dobrego serwisu , który zrobiłby a nie spieprzył skuterek , w tym momencie chodzi mi np o wymiane klocków hamulcowych , wyczyszczenie gaźnika sprawdzenie rolek paska i podstawowyych rzeczy .
Zrobiłbym to sam , ale nie mam tutaj zadnych narzedzi ...
Prosze o odpowiedz moze moglby ktos polecic jakies miejsce z ktorym mial kontakt .
Jak by co to 60 km od WWa mam hale, która stoi pusta i jak byście chcieli w weekend chętnie zaproszę. Można nawet przygotować pomieszczenie do lakierowania ;) A ogrzać też jakoś będzie można ;P
Jak by co to hala jest w Garwolinie (trasa na Lublin ok 60 km od Warszawy) Narzędzia jakieś mam ale przywieźcie swoje to na pewno nie zabraknie jakiegoś klucza ;)
Dajcie znać jak i kiedy ;) no i ważne, że tylko w weekendy.
Do kierownika MichalaWujaka: może przykleimy ten temat na górę- kolega proponuje weekendowe miejsce do samodzielnych wspólnych napraw. Wg mnie pomysł rewelka
To jest konkretny pomysł , bardzo mi sie podoba , mozna by robic w tej hali zloty :) zalezy jaka to hala , ale z chęcia bym sie spotkał z wami i przyjechal swoim neosem na takie spotkanie . gdzie masz tą hale dokladnie w jakiej miescinie?
Jeśli chodzi o daty to podam niedługo (muszę uzgodnić jak przed 1 listopada weekend będzie wyglądał). Jeśli wszystko poukładam to możliwe, że najbliższy weekend ;) Dam znać jutro max pojutrze.
UWAGA!!!! UWAGA!!!! Ogłaszam otwartą halę serwisową w niedzielę (30.10.2011). Od godzin porannych (tak koło 9) do wieczora (tak koło 9 :D) Hala znajduje się w Garwolinie przy ul. Targowej 21 ale wjazd od Sikorskiego (budynek z wielką żabą - jak zobaczycie to zrozumiecie). link: http://g.co/maps/qfhu6
Serwis w formule BYOT (Bring Your Own Tools) i dobrej atmosferze. Jak chcecie odpalić grilla to weźcie też kiełbaski czy co tam chcecie. Do napojów procentowych nie namawiam (w końcu zmotoryzowani jesteśmy).
Proszę Was tylko o potwierdzenie tutaj lub SMSem że będziecie, żebym wiedział ile miejsca szykować. ;)
Podaje mój telefon na wszelki wypadek (jakby dojazd sprawiał problemy) - 608 592 852.
Pozdrawiam i do zobaczenia. Bartek.
# był mały edit (coś z datą mi się pokręciło) niedziela 30.października 2011 oczywiście :D
Golster, mi także pomysł odpowiada. Super, że wyszedłeś z takim zaproszeniem. Obawiam się jednak, że już czas trochę nie taki. Już niestety zrobiło się zimno na przejażdżki. Niby niedaleko, ale jakby nie było kawałek do Ciebie jest z okolic W- wy.