O ludzie .. zamiast go demotywować to lepiej weźcie się sami za stunt :lol:
się odezwał pr0 el0 stunter :D a tak na serio to jakbym miał taką sende lub bws'a(lżejszy i w ogóle łatwiejszy chyba) to bym się uczył bo sr to krowa straszna i mi jej szkoda :-P
no wiesz Rudy na chama by dało rade, tylko jakby coś się uje*ało to by mnie ojciec za**bał, bo to za jego kupiona i jeszcze w miare nieźle wygląda to szkoda jej dojeżdżać
Witam Wczoraj zabrałem się za polerkę przedniej felgi robiłem papierami wodnymi 1500, 2000, 2500 i 3000 następnie filc na wiertarkę i pasta tempo oraz aluchrom. Nie powiem żeby mi się to aż tak podobało felga stała się taka matowa co zrobić żeby dostała połysku?
nie wiem czy wiesz ale clar to jest lakier bezbarwny, claru nie kładź bo on raczej nie poprawia polerki a może nawet pogarsza, poza tym musiał byś to czymś bardzo dobrze odtłuścić bo powierzchnia jest spolerowana i bardzo gładka, lepiej bawić się clarami niż kupić pastę automaxaż nie wiem może nabłyszcająca może lekko ścierna ja za lekko ścierną płaciłem 4.50zł I normalnie weź szmatkę i szmatką ręcznie poleruj.