ja mam jakby takiego muła ale nie martwie się tym bo mysle ze jak załoze 70 cc to będzielepiej:P
Tylko jakas markowa 70ccm zakup a nie jakis shit z allegro ;d
Mam takie same plany ale pytałem się parę osóbek na ten temat i wszyscy mówią ze skrzynia padnie a jak nie to korbowód ;/ więc sam nie wiem co z tym zrobić chyba bede musiał kupi i 70’tke i wał sportowy
mam kilka stwierdzen i pytan dlaczego jak jest zimny to nie dymi tak mocno a jak się rozgrzezje to dymi jak ch*j i jak jade 1 ,2 ,3 , 4 bieg idzie dobrze wrzucam 5 potem 6 i mul jak nie wiem
Wyreguluj dobrze gaźnik kumpel miał to samo , 6 jest tylko na podtrzymanie ale nie powinien na niej mulic . Zmierz deko dawkę oleju na pompce ale masz juz trochę przylany wydech i musi się po prostu wypalic daj mu ostro w gaz powinien to wypluć
panowie mozliwe ze jutro zgosci nowy wydech
Jaki to będzień? Senda całkiem całkeim wygląda ale czemu nie zdecydowales się na 125
ja nawet nie wiedzialem ze kupie sobie te moto ojciec pojechał do bmk po kask i kórtke pla siebie na motor i po małej negocjcji zakupil mi sende . nie bylo żadnej 125 i w ogóle wadpie zeby matka się zgodzila. a wydech będzie Metrakit Thrower
dobry wybór co do wydechu
Dobry wybór ale czy juz go maszł?
Sprzęt bardzo fajny;) Ale masz dobrego ojca, ja się muszę pocieszać moją factorką…
I życze samych miłych wrażeń z jazdy :mrgreen:
mały odkop http://www.allegro.pl/item691142618_spojler_tylny_z_lampa_led_polisport_cross_enduro.html wejdzie to do mojej sendziny ??
Taa , tylko trzeba dziury w zadupku wywiercić , miałem taki sam w rieju
jak w zadupku ? widac je ??
No ten plastik za siedzeniem >_<
no rozumiem a to nie czasami pod tym plastikiem?
no ale musisz do czegos to przykrecic wiec musisz dziury wywiercic
do ramy przecież można ?
mi nie pasowało do ramy
panowie z racji ze z tyłu lampa została lekko zdezelowana przez kumpla który postawił go na koło i mu uciekł
wiec mam dylemat ktora lampe wybrać
lampa nr 1
lampa nr 2
lampa nr 3
króra wybrać ?? albo podajcie swoje propozycje co do lampy