Derbi Atlantis German Style 70ccm Full Sport =]

Dla każdego pojęcie kozak to coś innego… German STLZ dla mnie jest właśnie kozacki… Z umiarem bez przesady i zbędnego kiczu :slight_smile: a nadkole nie pasuje… siatki mi się przejadły…
A co do samego stylu to chyba właśnie chodzi o to żeby mieć skuter inny niż wszystkie a nie taki sam jak miliardy innych ludzi :slight_smile:
A co ja powinienem zrobić to sam wiem najlepiej…
I podoba mi się postawa Polukiego :slight_smile:

Wapster napisał:

I podoba mi się postawa Polukiego :)

A moja to już nie ? Dobraaa ... jeszcze przyjdziesz :D hehe ;}

Ale nie powiedziałes nam co to tam jeszcze będzie robił w tym germanie ...

http://www.youtube.com/watch?v=RnIofzsMLuk

Dla mnie kozak wyszedł , coś jeszcze planujeszł

Siatka niestety zagościła ;/ ale na szczęście czarna i jej nie widać :lol:
A pod krzyżem jest blacha jakaś taka z krzaka wyciągnięta xD Rdzewieje powoli :smiley:

Derbiak będzie końcowo połączeniem 3 styli… German, Rost, Rat =]
Lecą do mnie czarne kostki, krzyż rdzewieje, zawartość kufra się “tjuninkuje” itd :slight_smile:

a co będzie w kuferku …??

Wapster powiedz mi jeszcze jedno skad zamowic cultowe naklejki …??? bo chcial bym kupić pare stylowych wlep … :mrgreen:

krzyż to wiocha! zostaw tak jak jest tylko wymień kopyto i będzie git

wida ze skuter fajny ale mumina rat i tak będzie najlepszy w PL :stuck_out_tongue:

Krzyż będzie zardzewiały i kropajka :smiley: pięknie wygląda :slight_smile:
a co do sklepu to: http://sklep.odjazdowenaklejki.pl/
Nie mówiłem przecież że będzie najlepszy :slight_smile:

Szczurowaty rozpizgaj :smiley:

<lol2> niezły hardcore XD
TOTAL :smiley:

Może to i fajnie wygląda, ale nie masz już kuferka.

I tak nie korzystałem :stuck_out_tongue: Mój Shiro się nie mieścił :stuck_out_tongue: Chociaż schowek jest na prawdę wielki :stuck_out_tongue:

nie no wypas jest …

karpiu nie przesadzaj sl nie bedize az taki mega … :roll:

Wapster, w tym kufrze będzie grzechotało niemiłosiernie :smiley: Weź wywal na złom tą line :smiley:
Jak już chcesz koniecznie coś tam mieć to zrób sobie dodatkowy zbiornik paliwa :wink:

po co wozisz jakieś stare gównaa w schowku, wsadź jeszcze do środka worek (taki niebieski ) i będzie wyglądać jak śmiećtnik.Sądze że z bardzo fajnego skuterka robisz WIOSKE GERMAN COŚ TAM…

Dodatkowy zbiornik nie potrzebny bo seryjnie mam 7,5l :stuck_out_tongue:
Lina jest zwykła :stuck_out_tongue:
A co do Ciebie DOLAR, dla kogo gówna dla tego gówna… namordowałem się tyle żeby coś takiego znaleść… :slight_smile: Dla mnie to są Skarby :slight_smile:
Kto nie jest miłośnikiem tych trzech stylów nie zrozumieć niektórych zmian :slight_smile:

German style (styl niemiecki)

Najbardziej popularny wśród fanów niemieckich aut, najprościej scharakteryzować go można za pomocą kilku słów: nisko, szeroko, twardo, czysto.

Rost style (rdza)

Czyli auto bez lakieru, bez podkładu… goła blacha potraktowana odpowiednimi specyfikami dzięki którym blacha nabiera rdzawej barwy, koroduje, całe elementy pokrywają się rdzą. Obowiązkowo wszystko emblematy, różne gadżety z epoki, niskie zawieszenie.

Rat (szczur)

Styl tuningowy żywcem z USA… auta są przeważnie stylizowane na mocno zaniedbane, w podkładzie, matowym kolorze, także z różnymi ciekawy emblematami (także naklejki rat-stylz), brakami np. klamki, kierunku, obrysówki, obitymi drzwiami itp. Obowiązkowo ciekawe, wyszukane koła z epoki, także niskie zawieszenie.

Mega znudziły mi się skutery w tym normalnym stylu, więc postanowiłem pomieszać te trzy style w jeden u siebie w skuterze :slight_smile:

A tak w ogóle to co tam masz z tego german? I z rata to chyba tylko kufer.

Kowal napisał:

A tak w ogóle to co tam masz z tego german?

No to to chyba najbardziej widać :-P Prawie cały skuter jest w tym stylu ;-)

Rat i rost to tylko w śladowych ilościach :-D

A co dokładniej jest

nisko, szeroko, twardo, czysto.

?

Ale to tyczy się samochodów… Z rata jeszcze jest krzyż z przodu, zaniedbana przednia felga, a skuter poleci w dół :slight_smile: Amorki niestety miękkie są :slight_smile: spowodowane to jest gazówką z tyłu i rzadkim olejem z przodu :slight_smile: Niestety nie da rady wszystkich “reguł” skopiować na skuter :slight_smile:
Grafitowy lakier w połączeniu z czarnym matem, ciemnymi wkładami lamp daje zarys Germana… A dojdą jeszcze naklejeczki takie kultowe i kilka pierdół…