fajny tylko ta kopke wymien bo nie pasuje. bo tyulko ona jest w rdzy. najlepiej jakbys ja wypolerowal
Polera kopki - fuj…
Będzie rdza Piękna jest…
Szacuneczek, jest prawie tak fajny jak mój <joke>
Pamiętam Cię jeszcze ze starego jednoślada
Ty… weź se powietrza na tył dokop
Sesyjka zaraz po pierwszym gumowaniu w tym roku więc powietrza tak jakby troszku mniej
nom bardzo fajnie … ale dal bym tyl trochę upp … i lampe tak jak byly w golfach mk3 te helli dymione …
super skuterek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lampa przecież jest już dymiona Bardziej przydymić się nie da
Tył i tak jest dużo wyższy o 7cm wyżej niż w serii
hmm no super Derbi ;] Tył trochę chyba wygląda za bardzo płasko ( ale może tylko na zdjęciach ) Wymieniłbym tylko klosze stop’u i kierunków na białe
Klosz zostaje Darkstyle Tak jest pięknie i po Niemiecku xD
A poza tym to nie ma białych kloszy do Derbi
Są tylko z białymi kierunkami… ale nie pasowałyby do tego stylu
Skuter sam się prosi o nadkole. Postaraj się nad tym popracować.
Wapster napisał:
Klosz zostaje Darkstyle Tak jest pięknie i po Niemiecku xD
A poza tym to nie ma białych kloszy do Derbi :)
Są tylko z białymi kierunkami... ale nie pasowałyby do tego stylu :)
Ok rozumiem ;]
W takim razie upiększaj nadkole :D
Nadkola nie będzie… Siatek żadnych też nie będzie
To będzie skuter zrobiony w German Styl’u…
Niemiecki styl tuningowania skuterów i samochodów są zupełnie inne…
A ja chcę zrobić Skuter w samochodowym stylu…
Nadkole jest gotowe i gdzieś w kącie leży… ale nie zakładam go bo nie pasuje i psuje ogólny wygląd skutera…
Szkoda że nie będzie nadkola, a co z optyki zrobisz w tym german-style?
zal mi cie nie robisz skutera zeby byl kozak tylko wedlug jakiegos glupiego stylu…
zal mi cie nie robisz skutera zeby byl kozak tylko wedlug jakiegos glupiego stylu...
Super komentarz ...
kochane żal już pominę ale chyba to jego sprawa czy chce mieć German Style czy robić skuter TAK JAK KAŻDY INNY !
mumin robi Rat-Rosta ... czy to też jest "żal" ? Przecież to rdza :roll: ...
Pomyśl ;}
ale zobacz przecież takie nadkole jest ekstra pasuje do tego sqta bo jest pusto a kolega Wapster nie zaklada bo to nie ten styl …
co do mumina to on nie robi jakiegos konkretnego stylu tylko wplata ta rdze pojawiaja się inne akcenty np nadkole
chyba kazdy mioze się wypowiedziec od tego jest forum…
a komenty nie musza byc zawsze “jaki zajebisty skuter” bo kazdy ma inne zdanie
no dobra ja rozumiem że każdy może się wypowiedzieć i ma inne zdanie niż “WOW” ale mogłeś jakoś napisać sensowną wypowiedź, a nie od razu “żal” i głupi styl
Ale dobra zakończmy tą gadke bo spam robimy ;}
Wapster napisał:
Nadkole jest gotowe i gdzieś w kącie leży... ale nie zakładam go bo nie pasuje i psuje ogólny wygląd skutera...
To chyba tłumaczy wszystko, prawda? Żalem jest brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. Powinieneś to poćwiczyć bo to Ci się przyda na egzaminie pod koniec gimnazjum :D
EDIT:
Nie chcę nabijać kolejnej wiadomości. Ale to Wapster widział jak wygląda z nadkolem i bez więc skoro woli bez nadkola to tak pewnie zrobi a po za tym to jego skuter więc 2:0 dla Wapstera :P
poluki, do mine to bylo? jak tak to to czytalem i właśnie do tego pije :PP bo jak jest zrobione to powinien założyć bo bez nadkola jest pusto. az się prosi o nadkole co napisali koledzy wyrzej