Derbi Atlantis German Style 70ccm Full Sport =]

Wapster nie ma co dyskutowac z ludzmi co tego nie ogarniaja … Te style trzeba kochac … :stuck_out_tongue_winking_eye: niektorzy lubią siatex i szpachle i calibry a inni wola mieć cos kultowego … A co do sprzetu w bagajku to gratz bo wiem z doswiadczenia co trzeba zrobić dla partsow z epoki … ;D to nie jest poprosic tate o hajs i zamowic z s-a.de … Jak dla mnie to mega kozak skuter i tyle …

Moje obydwa projekty :wink: Takie zdjęcie na odświeżenie tematu :wink:

Kilka zdjęć z dziś :slight_smile: Kilka nowych elementów pokrywa się rdzą powolutku :slight_smile:
A to nowe źródło inspiracji… Kompletnie zmiażdżył wszystkie projekty na Custom Show tegorocznym :smiley:

A to nowe źródło inspiracji... Kompletnie zmiażdżył wszystkie projekty na Custom Show tegorocznym

widze, że przeglądamy te same strony :P jakis tydzień temu znalazłem te fotkę szukając inspiracji co do kształtu siędzenia :P :lol: :-D Jednym słowem zmiazdył mnie ten boosterek.

Nie myslałeś może żeby go na glebe opuścić?? W końcu co to za german, który swobodnie przez progi spowalniające przejeżdża 8-)

Tyłek o 2,5cm poszedł w dół, a przodu nie bardzo da się zniżyć ;/

a przodu nie bardzo da się zniżyć ;/

a dlaczegoś? gazówka jest z przodu :?: Jak masz sprężyny to wystarczy je podciąć i już :), ale nie wiem jaką zawieche mają derbiaki :/

Te źródło inspiracji mumin miał już jakiś czas temu w temacie jak to oglądałem to mnie zniewalało za każdym razem :stuck_out_tongue:

Taka o szczurowa sesja xD

ten gumofilec najlepszy xD widzę nawet tablica na rata zrobiona. plaka to nie pozalowales hehe. tylko niemogę zcierpiec ze nie ma nadkola …

To nie plak :stuck_out_tongue: tylko środek do czyszczenia matowych kolorów :slight_smile:
Nadkola nie będzie :stuck_out_tongue: Na prawdę z nim wygląda paskudnie :stuck_out_tongue:

Fajny, fajny :stuck_out_tongue: co jeszcze się tam rdzewieje?? :smiley: I co w najbliższym czasie planujeszł?

Naprawdę podoba mi się ;]]

pns napisał:

widzę nawet tablica na rata zrobiona

O co chodzi z tablicą bo nie kapuje?

no ze przekrzywiona

śa chyba firmy co nawijaja sprezyny … daj te przerobic albo daj nawinac nowe krotsze i ktore beda mialy więcej zwojow skuter będzie nizszy i twardszy … :sunglasses:

A powiedzcie mi co z felgami zrobić??
Całe czarne + jakieś paski na kołaż?
Czarne ramiona podstawa polerowanaż?
Czy może jeszcze jakoś inaczeją?

polej fele jakims kwasem zeby lakier poschodizl ale nie calkiem a podstawy wypoleruj … :smiley:

A może jeszcze jakieś propozycje?? :slight_smile:

Wiecej wlotow :smiley: i trochę rdzawej siatki tuningowej :stuck_out_tongue:

Czarne ramiona, podstawa polerowana. Forumowy projekt, konkretnie wygląda ta felga :wink:

Korzystając z chwili dostępu do swojego komputera zamieszczam taki mały filmik :slight_smile:
http://www.youtube.com/watch?v=xZpmLwt8wPo
Dymu z wydechu na początku tyle bo delikatnie przesadziłem z mieszanką xDD
Gaźnik jeszcze regulacji wymaga :wink:

moj bornout lepszy :smiley: