Wapster nie ma co dyskutowac z ludzmi co tego nie ogarniaja … Te style trzeba kochac … niektorzy lubią siatex i szpachle i calibry a inni wola mieć cos kultowego … A co do sprzetu w bagajku to gratz bo wiem z doswiadczenia co trzeba zrobić dla partsow z epoki … ;D to nie jest poprosic tate o hajs i zamowic z s-a.de … Jak dla mnie to mega kozak skuter i tyle …
Moje obydwa projekty Takie zdjęcie na odświeżenie tematu
Kilka zdjęć z dziś Kilka nowych elementów pokrywa się rdzą powolutku
A to nowe źródło inspiracji… Kompletnie zmiażdżył wszystkie projekty na Custom Show tegorocznym
A to nowe źródło inspiracji... Kompletnie zmiażdżył wszystkie projekty na Custom Show tegorocznym
widze, że przeglądamy te same strony :P jakis tydzień temu znalazłem te fotkę szukając inspiracji co do kształtu siędzenia :P :lol: :-D Jednym słowem zmiazdył mnie ten boosterek.
Nie myslałeś może żeby go na glebe opuścić?? W końcu co to za german, który swobodnie przez progi spowalniające przejeżdża 8-)
Tyłek o 2,5cm poszedł w dół, a przodu nie bardzo da się zniżyć ;/
a przodu nie bardzo da się zniżyć ;/
ten gumofilec najlepszy xD widzę nawet tablica na rata zrobiona. plaka to nie pozalowales hehe. tylko niemogę zcierpiec ze nie ma nadkola …
To nie plak tylko środek do czyszczenia matowych kolorów
Nadkola nie będzie Na prawdę z nim wygląda paskudnie
Fajny, fajny co jeszcze się tam rdzewieje?? I co w najbliższym czasie planujeszł?
Naprawdę podoba mi się ;]]
pns napisał:
widzę nawet tablica na rata zrobiona
O co chodzi z tablicą bo nie kapuje?
no ze przekrzywiona
śa chyba firmy co nawijaja sprezyny … daj te przerobic albo daj nawinac nowe krotsze i ktore beda mialy więcej zwojow skuter będzie nizszy i twardszy …
A powiedzcie mi co z felgami zrobić??
Całe czarne + jakieś paski na kołaż?
Czarne ramiona podstawa polerowanaż?
Czy może jeszcze jakoś inaczeją?
polej fele jakims kwasem zeby lakier poschodizl ale nie calkiem a podstawy wypoleruj …
A może jeszcze jakieś propozycje??
Wiecej wlotow i trochę rdzawej siatki tuningowej
Czarne ramiona, podstawa polerowana. Forumowy projekt, konkretnie wygląda ta felga
Korzystając z chwili dostępu do swojego komputera zamieszczam taki mały filmik
http://www.youtube.com/watch?v=xZpmLwt8wPo
Dymu z wydechu na początku tyle bo delikatnie przesadziłem z mieszanką xDD
Gaźnik jeszcze regulacji wymaga
moj bornout lepszy