Witam!
Znalazłem bardzo fajny i na prawdę wypłacalny serwis na którym możemy zarobić na doładowanie do naszej komórki.
Rejestrujemy się na:
otineo.com
Bardzo proszę o wpisanie mojego numeru (48 692357860) jako NUMER POLECAJ¡CY abym dostał 10 otinek. =] Będę bardzo wdzięczny dzięki tobie otrzymam 50gr na doładowanie. Mówie to wprost bo nie chce owijać w bawełnę i zatajać że też coś z tego mam.
Następnie aktywujemy konto dzwoniąc pod bezpłatny numer: 0 800 900 009
Po zakończonej rejestracji otrzymujemy na start 60 pkt tzw. OTINEK.
Otinki zbieramy oglądając reklamy.(1-2 otinek za reklamę)
Już za 100 otinek możemy wybrać sobie doładowanie za 5zł
UWAGA!! DO KAŻDEJ SIECI!!! Jak również do kart CyfrowyPolsat
Informacja
Doładowania są wypłacane w formie telekodu który podają nam przy wybranym doładowaniu.
Doładowanie dochodzi jak normalną kartą doładowująca
Polecajcie tą stronkę swoim znajomym! Za każdego znajomego otrzymacie 10 OTINEK! (50gr)
A jeśli twój znajomy poleci to swojemu znajomemu TY dostaniesz 5 OTINEK. (25gr)
Nie wierzycie? Sprawdźcie! Nie chcecie sprawdzać - nie sprawdzajcie!
a ty wzioes sobie doladowanie? czy jeszcze to wyprobowujesz.
ja się rejestruje a kij moze się uda
jakby ktos chcial to niech wpisze moj nr:) 48 511638558
pożyjemy, popatrzymy, pobróbujemy i zobaczymy, czy działa
Jeśli możecie to proszę podajcie mój nr. Podałem w pierwszym poście. Dziękuje. Tak działa ja już zebrałem 2 dołądowania po 5zł.
Favete, jak dostane doladowanie to masz piwo
pns napisał:
Favete, jak dostane doladowanie to masz piwo :)
Spoko :) Jak mozesz to daj moj nr jako polecajacy bo mam juz 83 otinek jeszcze 17 i zobacze czy mi dadza te doladowanie
Patrzcie na to :D
Zrealizowano wymianę otinek na doładowanie telefonu komórkowego.
Stan Twojego konta zmniejszył się o 100 otinek
Telekod:
47496826884231
Nr seryjny doładowania: 110743526635.
Instrukcja
Wybierz z klawiatury telefonu: *111* 14-cyfrowy kod uzupełniający# Zatwierdź wpisany ciąg znaków w ten sam sposób jakbyś chciał zadzwonić - w większości telefonów naciskasz zieloną słuchawkę.
KOD JAKBY CO JEST NIE WAZNY, BO GO WYKORZYSTALEM
juz dalem
Dzięki.
ile czasu zbierałeś te punktył
30 minut. Jeśli możecie to wpisujcie moj nr. Naprawde warto. Wy pomożecie mi a wasi koledzy pomoga dla was
mi za reklamy nie daje pkt ;/ tylko za odpowiedzi jak jest u wasą kozystam z opery i google chrome
[ Dodano: 28-04-2009, 22:55 ]
dobra juz dziala
Dostaje się za to i za to.
Ten twój numer to trzeba podzielić, czyli do pierwszego okienka dać 48, a do drugiego resztę :?: Bo ja tak dałem…
by dokończyć rejestrację:
* 1) Aktywuj swoje konto z telefonu, który został przez Ciebie podany podczas rejestracji, dzwoniąc na numer:
- 0 800 90 00 09 (dla telefonów stacjonarnych – numer bezpłatny)
- 22 205 39 44 (dla telefonów komórkowych – numer płatny wg stawki Twojego operatora).
Ach taaaak… Pisałeś, że bezpłatny, a ciekawe, kto tu rejestruje stacjonarny telefon, hę :?: :evil: :699:
wy macie pr0blemy z ta kasa na koncie w tele -,- ja mam zawsze 30 - 60zl na koncie bo i tak czasami dzwonie tylko -,-
A kogo to obchodzi ? >_<
[code:1:61bb671416]W tej chwili nie ma reklam pasujących do Twojego profilu
Odwiedź nasz serwis jutro[/code:1:61bb671416]
Ehh… A już mam 93 otinki
dziala
Zrealizowano wymianę otinek na doładowanie telefonu komórkowego.
Stan Twojego konta zmniejszył się o 100 otinek
Telekod:
92163722188478
Nr seryjny doładowania: ZF8302330.
Instrukcja
Zadzwoń pod bezpłatny numer *500 i postępuj zgodnie z instrukcją. Po wprowadzeniu kodu naciśnij #(krzyżyk)
[ Dodano: 29-04-2009, 17:35 ]
huja wafla to nie dziala ;/
kurwa doladowalem sobie normalnie konto wyskoczylo ze doladowano za 5zl i huj za 10min sprawdzam stan konta a tam tyle samo co bylo wtf?
Ktoś chce to niech się rejestruje z mojego nr 48 697 355 453 Już tylko 18 otinek i mam kartę
Też potwierdzam - działa
Moj NR wpisywac xd bo mi reklamy się wyczerpaly i odpiero jutro bede mogl kilkac ;d Plx
Dobre to Jakby ktoś chciał, to mój może wpisać 607548967