Darmowe doładowania do waszych komórek !

Witam!

Znalazłem bardzo fajny i na prawdę wypłacalny serwis na którym możemy zarobić na doładowanie do naszej komórki.

Rejestrujemy się na:
otineo.com

Bardzo proszę o wpisanie mojego numeru (48 692357860) jako NUMER POLECAJ¡CY abym dostał 10 otinek. =] Będę bardzo wdzięczny dzięki tobie otrzymam 50gr na doładowanie. Mówie to wprost bo nie chce owijać w bawełnę i zatajać że też coś z tego mam.

Następnie aktywujemy konto dzwoniąc pod bezpłatny numer: 0 800 900 009

Po zakończonej rejestracji otrzymujemy na start 60 pkt tzw. OTINEK.

Otinki zbieramy oglądając reklamy.(1-2 otinek za reklamę)

Już za 100 otinek możemy wybrać sobie doładowanie za 5zł
UWAGA!! DO KAŻDEJ SIECI!!! Jak również do kart CyfrowyPolsat

Informacja
Doładowania są wypłacane w formie telekodu który podają nam przy wybranym doładowaniu.
Doładowanie dochodzi jak normalną kartą doładowująca :stuck_out_tongue:

Polecajcie tą stronkę swoim znajomym! Za każdego znajomego otrzymacie 10 OTINEK! (50gr)
A jeśli twój znajomy poleci to swojemu znajomemu TY dostaniesz 5 OTINEK. (25gr)

Nie wierzycie? Sprawdźcie! Nie chcecie sprawdzać - nie sprawdzajcie!

a ty wzioes sobie doladowanie? czy jeszcze to wyprobowujesz.

ja się rejestruje a kij moze się uda :slight_smile:

jakby ktos chcial to niech wpisze moj nr:) 48 511638558

pożyjemy, popatrzymy, pobróbujemy i zobaczymy, czy działa :sunglasses:

Jeśli możecie to proszę podajcie mój nr. Podałem w pierwszym poście. Dziękuje. Tak działa ja już zebrałem 2 dołądowania po 5zł.

Favete, jak dostane doladowanie to masz piwo :slight_smile:

pns napisał:

Favete, jak dostane doladowanie to masz piwo :)

Spoko :) Jak mozesz to daj moj nr jako polecajacy bo mam juz 83 otinek jeszcze 17 i zobacze czy mi dadza te doladowanie

Patrzcie na to :D

Zrealizowano wymianę otinek na doładowanie telefonu komórkowego.

Stan Twojego konta zmniejszył się o 100 otinek

Telekod:
47496826884231
Nr seryjny doładowania: 110743526635.

Instrukcja

Wybierz z klawiatury telefonu: *111* 14-cyfrowy kod uzupełniający# Zatwierdź wpisany ciąg znaków w ten sam sposób jakbyś chciał zadzwonić - w większości telefonów naciskasz zieloną słuchawkę.

KOD JAKBY CO JEST NIE WAZNY, BO GO WYKORZYSTALEM

juz dalem :stuck_out_tongue:

Dzięki.

ile czasu zbierałeś te punktył

30 minut. Jeśli możecie to wpisujcie moj nr. Naprawde warto. Wy pomożecie mi a wasi koledzy pomoga dla was :slight_smile:

mi za reklamy nie daje pkt ;/ tylko za odpowiedzi jak jest u wasą kozystam z opery i google chrome

[ Dodano: 28-04-2009, 22:55 ]
dobra juz dziala :slight_smile:

Dostaje się za to i za to.

Ten twój numer to trzeba podzielić, czyli do pierwszego okienka dać 48, a do drugiego resztę :?: Bo ja tak dałem…

by dokończyć rejestrację:

* 1) Aktywuj swoje konto z telefonu, który został przez Ciebie podany podczas rejestracji, dzwoniąc na numer:
- 0 800 90 00 09 (dla telefonów stacjonarnych – numer bezpłatny)
- 22 205 39 44 (dla telefonów komórkowych – numer płatny wg stawki Twojego operatora).

Ach taaaak… Pisałeś, że bezpłatny, a ciekawe, kto tu rejestruje stacjonarny telefon, hę :?: :evil: :699:

wy macie pr0blemy z ta kasa na koncie w tele -,- ja mam zawsze 30 - 60zl na koncie bo i tak czasami dzwonie tylko -,-

A kogo to obchodzi ? >_<

[code:1:61bb671416]W tej chwili nie ma reklam pasujących do Twojego profilu

Odwiedź nasz serwis jutro[/code:1:61bb671416]

Ehh… A już mam 93 otinki :confused:

dziala :smiley: :smiley: :smiley:

Zrealizowano wymianę otinek na doładowanie telefonu komórkowego.

Stan Twojego konta zmniejszył się o 100 otinek

Telekod:
92163722188478
Nr seryjny doładowania: ZF8302330.

Instrukcja

Zadzwoń pod bezpłatny numer *500 i postępuj zgodnie z instrukcją. Po wprowadzeniu kodu naciśnij #(krzyżyk)

[ Dodano: 29-04-2009, 17:35 ]
huja wafla to nie dziala ;/
kurwa doladowalem sobie normalnie konto wyskoczylo ze doladowano za 5zl i huj za 10min sprawdzam stan konta a tam tyle samo co bylo wtf?

Ktoś chce to niech się rejestruje z mojego nr 48 697 355 453 :stuck_out_tongue: Już tylko 18 otinek i mam kartę :smiley:

Też potwierdzam - działa :smiley:

Moj NR wpisywac xd bo mi reklamy się wyczerpaly i odpiero jutro bede mogl kilkac ;d Plx :slight_smile:

Dobre to :smiley: Jakby ktoś chciał, to mój może wpisać 607548967 :stuck_out_tongue: :wink: