Faza juz 3 doladowania mam w 2 dni ;d dzieki ze ktos wysylal pod moj numer. 11 osob wyslalo pod moj numer nic nie musialem robic.
dzieki.
Jeśli mozecie to ,ślijcie" dalej pod moj numer: 692357860
Pamiećtajcie ze to ja wam pokazalem ta stronę Pozniej wy pokazecie dla waszych kolegow/znajomych i oni wam beda wysylac
Dokładny opis
roled22532 napisał:
Witam.
Niedawno, na pewnym forum znalazłem sposób jak zarobić doładowanie za 5 zł do telefonu komórkowego jak i na stacjonarne i z komunikatorów internetowych.
Od razu napiszę że to nie jest jakiś spam czy coś takiego. Do tej pory nie spotkałem się z zarabianiem przez neta które by faktycznie działało, ale trafiłem na tą stronkę która faktycznie działa.
Na początku musimy się zarejestrować na stronie: Tutaj
Rejestracja jest dobrowolna i nikt nie zmusza was do rejestrowania się na niej. Jeśli już ktoś by się zdecydował to za każdą rejestrację dostanę 10 otinek, myślę że to taka mała rekompensata za zdradzenie wam mojego sposobu na zarabianie.Nic za to nie płacicie, a wręcz przeciwnie bo jeszcze tego samego dnia po ok. 30min. można już zarobić na to doładowanie. Ale o tym później.
Jak już włączycie tą stronę należy wypełnić wszystkie pola w rejestracji.
Gdy już rejestracja się uda to trzeba aktywować swoje konto przez telefon komórkowy, bądź stacjonarny dzwoniąc na podany numer. Czas połączenia to 5s, w plusię pobrało mi 5gr.( dokładna instrukcja jest na stronie głównej, gdy jesteś zalogowany)
Gdy już mamy to wszystko zrobione zaczynamy zabawę.
Cała logika polega na tym aby zbierać tzw. “otinki” oglądając reklamy lub oddawać głos w ankiecie.
Gdy uzbieramy 100 otinków możemy je zamienić na doładowanie do komórki lub na minuty do telefonu stacjonarnego i do komunikatorów internetowych.
Na sam początek dostajemy na start 60 otinków.
Dodatkowo możemy polecić komuś tą stronkę, klikając na zakładkę “poleć”.
Za każdego poleconego dostajemy 10 otinków, a za osobę którą ten polecony poleci dostajemy 5 otinków.
Ten sposób na prawdę działa. Sprawdziłem go na własnej skórze. Dziennie spokojnie da się wyrobić na co najmniej jedno doładowanie.
Rozumiem ze różnie możecie odebrać ten temat, sam niedawno w to nie wierzyłem ale spróbowałem i jestem wdzięczny osobie która mi poleciła tą stronę.
Uwaga serwis jest w wersji testowej (beta) i czasami niektóre rzeczy mogą się ładować wolniej, storni może też być chwilowo niedostępna.
Jak coś to wpisujcie MÓJ numer: 889 172 749
Lepiej mój 697355453 xD
Hahahaha -.- Ja wam to pokazałem więc wpisuywa moj -.- 692357860
Ja wpisałem. A da się jakoś inaczej to zbierać, albo jakieś przekręty żeby jeden numer kilka razy zarejestrować z poleceniem dla innego?
Chyba się nie da oszukiwać. Teraz to po 2-3 reklamy dziennie mam. Wspomóżcie potrzebującego i zarejestrujcie się Tutaj
Róbcie tak jak ja, rejestrujcie nr tel rodzinki itp.
A myślisz że tego nie robię? Już mi się skończyły.