Witam
Jestem Ciekawy ile zrobiliscie swoimi motorkami kilometr?w.
Ja mam Chińskie 4t
W 2 lata zrobiłem nim ponad 10 000km
A wy?
ja w dwa lata 3k km. Na moim
Narazie 1822km w dwa miesiące.
Ja w 2 Miesięce 1000km Bo mało Jeżdrze :lol:
600 km w miećsięc, a najdłuższa trasa to około 150 km bez przerwy
Raz w tydzień zrobiłem 850km… A tak ostatnio to neos ciągle stać a nie jeździć wieś ostatni rok to były tylko 3 tys…
mój średni przebieg to ok 1500km miesięcznie, w tym miesiącu jakoś nie jeździłem za dużo bo stoi rozebrany w garażu i czeka na chłodnice
To ja tu chyba rekord pobije W 1,5 roku zrobilem skuterem 40tys km (Hyosung SB50) :mrgreen: Kiżejem w 7 miesiecy 10tys km. A roxem od prawie 2 miesiecy prawie 5tys km
lol... to gdzie ty jeździsz I jak chinol takie coś wytrzymała XDGabi napisał:
W 1,5 roku zrobilem skuterem 40tys km (Hyosung SB50) :mrgreen:
Jak śmigać w cały czas to jest to możliwe tak liczłc to 10tył zrobiłem w 6-7 miesięcy
Ja w 1,5 roku(bez przerwy zimowej :D) 7 tys. kilometr?w, pierwszy rok spokojnie, a potem :621: i długa
Gabi napisał:
W 1,5 roku zrobilem skuterem 40tys km (Hyosung SB50)
to średnio dziennie ponad 73km.
codziennie!
odliczając mrozy, to jakieś 130km dziennie.
Teoretycznie możliwe, ale mało prawdopodobne...
A licznik nie pokazuje Ci przypadkiem też, że 180kmph jedzieszł?
jako, że to chinol można podejrzeważ, że licznik myli...
Heheh mi nie działać licznik. Teraz mam koso i jezdze właściwie od wczoraj, 57km z kumplami;p a w wakacje prawie wcale nie jeździłem bo skut z*ebany staż…
Ja tylko 8 tys. w 1,5 roku. Z czego 5 tys. na blokadach. Myślałem że mnie szklak trafi.
Ale za 11 miesięcy będą chyba w wakacje po 500 km dziennie robić moją Mitoszk? ze szczęścia.
Ja w miesiąc zrobiłem 650 km
Ja w wakacje zrobiłem 4 tysięce km …
[quote="jacob555 A licznik nie pokazuje Ci przypadkiem też, że 180kmph jedzieszł? jako, że to chinol można podejrzewać, że licznik myli…[/quote] Sam jestes jak chinczyk :mrgreen: Licznik akurat dobrze pokazywa, bo jechalem tyko 45-55km/h tym skuterem Niby niemozliwe, ale jakos mozliwe ^^ A jezdzilem nim kupe czasu.
Ja Keeway’em Hurricane przejechałem w 2 lata 5000km.
Ja zrobiłem 14389km w niecałe 15 miesięcy Moim keewayem
WOW :shock: Gdzie ty jeździsz siwy_fact :?: