Czym, ile i w ile czasu zrobiliście kilometrów.

Ja runner od wakacji do teraz okolo 11tys a poprzednio chińskim choppere (łosiem) 70ccm przez dwa lata okolo 3 tys XD

Ja przez jeden sezon motocyklowy zrobiłem 3800km :smiley:

Xarmac napisał:

WOW :shock: Gdzie ty jeździsz siwy_fact :?:

Przez wakacje dużo jeździłem :) Mało tego ja te prawie 15tyś km zrobiłem na jednym cylindrze :PP Całe dnie w wakacje jeździłem czasami nawet 400km dziennie :)

to ile razy dziennie dolewałeś benzyny i ile kasy wydałeś na benzyne w ciągu całych wakacjiż

nigdy tego nie liczyłem i na to nie patrzyłem na to. I wole nie liczyć bo się przerażę.

3 tys. w 6 miesięcy :smiley:

No ja jakieś 3500km w 3miesiące^^

ja 7000 km w 2 miesiące (we wakacje ale nie w te co były tylko w 2007 roku)i potem zima i nowy cylinder i od maja do wzesnia prawie 9000tysiecy na stage6 pro sport i padł :smiley:

Ja zrobilem w tym sezonie od kwietnia jakieś 7tys a lącznie mam ok 12tys przejechane, nie wiem dokladnie bo nie mam licznika :stuck_out_tongue:

mój rekord to 400 kilometrów w ciągu jednego dnia (po samy trójmieście)

wrona napisał:

to ty się w ogóle gdzieś zatrzymywałeś :mrgreen: :-P

ja tak dzienny rekord 250km mam, tylko w pracy :-P

3 lata 44tyś KM

Rekord TZR 6 miesięcy 16.300 km. Do dzisiaj podobno gdzieś śmiga i może już ma ponad 20tys km.

Najwięcej w dzień 480KM xD od rana do wieczora 2 razy tankowałem xD

magnus-rider napisał:

wrona napisał:

to ty się w ogóle gdzieś zatrzymywałeś :mrgreen: :-P

ja tak dzienny rekord 250km mam, tylko w pracy :-P

tak na stacji benzynowej i latałem cały dzień bo gdzieś coś co chwila było trzeba przywieść ,a mnie się to zresztą podobało bo nie lubię bezcelowych tras i to były pierwsze dni kiedy miałem miałem trekla

ja od kwietnia na liczniku mam 7820km ale jezdzilem trochę bez linki to będzie ponad 8 tyś ;)) wiem mało mało a w jeden dzien najwięcej zrobilem ok.200km