Witam mam pytanie skuter zipp otis 2t wciagnoł mi przez gaznik kamyszek lub niewiem co mogło to byc czy musze rozebrac cały silnik i to cos wyciagnoc bo niewiem cy to jes w srotku w silniku czy nie
Napisz po Polsku co dokładnie się stało! Bo nie można zrozumieć Twojego posta!
Gdzie dokładnie ci ten kamyczek wciągnęło? Przez gaźnik? Jakim prawem? masz filtr powietrza i filtr paliwa...
Może po prostu silnik Ci się sypie...
Napisz jeszcze raz dokładnie co się stało...
I na koniec najważniejsze - z jakiego translatora korzystasz? jaki jest Twój język ojczysty?
Chodzisz już do podstawówki? Czy może jesteś bardziej zaawansowany w edukacji...
Napisz proszę szczerze...
nie musisz rosbierac calego sielnika mozesz odkrecic tylko pokryfke zboku i kamien sam wyleci ja tesz to mialem kiedys bo taki maly kamyszek mi wlecial do silnika
torpendo napisał:
nie musisz rosbierac calego sielnika mozesz odkrecic tylko pokryfke zboku i kamien sam wyleci ja tesz to mialem kiedys bo taki maly kamyszek mi wlecial do silnika
Ciekaw jestem co ty masz pod swoją pokryfką ?.Domyslam się że próznia,albo co najwyżej /"Tilsiter"/ - jak nie wiesz co to jest to zajrzyj do słownika wyrazów obcych.
u mnie pot pokryfka sa trybka zebate i one pracuja w oleju
Torpedo już w kilku wątkach zabłysną swoim intelektem.
Pod swoją "poryfką" ma zapewne mocno zużytą fafelkę od trybulatora, prawda Torpedo? :-)
Dziadek, nieźle się bawię jak czytam wypociny pryszczatych szczyli :-)
Torpedo - chyba Ci się "trybka" poprzestawiały :-)
hineburek sie nie zna na mehanice i nie wie co jes pot pokryfkom a sie wymondrza jak nie wiem i mysli ze jest najlepszy a jest gupi jak but
Torpedo mnie w końcu zdemaskował :-( Jestem "gupi" bo nie wiem jakie "trybka" siedzą pod "pokryfką". To prawda. ja nie naprawiam skuterów, zlecam to serwisantom w serwisach. Może dlatego nie mam problemów z moim skuterem?
przez takich cwaniaków jak wy, którzy mają po kilkadziesiąt postów, i uważają, że się na wszystkim znają te forum spada na psy.
Zostało mi niecałe 1700 wpisów, by komuś udowodnić, że jestem tak samo dobry jak Ty... Ale staram się, bardzo się staram. Dziennie będę pisał po kilkaset postów - aż dorównam Tobie ;-)
Izdebski12 ŚWIĘTE SŁOWA
Hindenburg napisał:
Zostało mi niecałe 1700 wpisów, by komuś udowodnić, że jestem tak samo dobry jak Ty... Ale staram się, bardzo się staram. Dziennie będę pisał po kilkaset postów - aż dorównam Tobie ;-)
Moje wypowiedzi głównie kierowałem do użytkownika "torpendo", który popełnia błąd na błędzie.
torpendo ile masz lat? 10? 11? 12? Skuter na komunie już dostałeś, czy dopiero dostaniesz?:D
Izdebski12 - wyjąłeś mi to z ust! To, jak się ktoś wypowiada na forum, świadczy o tym, czy szanuje on innych forumowiczów. Czy tak trudno sklecić kilka zdań, nie popełniając błędów ortograficznych?
Ale jak widać wymagamy od niektórych zbyt wiele.
Torpendo panowie ma 36 lat i jest po poważnym wypadku motocyklowym i dlatego ma takie problemy. Więc ku... dajcie już spokój !!!
aaaa.. to trzeba było tak od razu. Ok. Rozumiem.
Ścigałem filtr od powietrza i przejechałem się kawałem następnego dnia już nie chciał odpalić i pojechałem do mechanika z nim i rozebrał cylinder i mi go pokazał i była rysa w środku i powiedział ze muszę wymienić cały cylinder i tłok i powiedział ze musi rozebrać cały silnik żeby go wyczyścić bo nie wie czy coś jest w środku jakiś Kamyszek lub coś innego i powiedział ze na moja odpowiedzialność morze założyć nowy cylinder ale on za to nie będzie odpowiadać jak stanie się tak samo bo nie wyczyścił go i za same rozebranie chce 150zł no i dochodzi do tego cylinder tez 150
Qrwa.......... człowieku pisz po polsku. Taki bełkot wsadź sobie w.... tłumik
Jesteś po to żeby pomoc czy każdemu dowalać tylko to potrafisz
Zawsze można pomóc, tylko jak ?
Napisz poprawnie, każdy cię zrozumie, będzie wiedział o co ci chodzi.
A w tym bełkocie i pisowni na odpier... się nie można zrozumieć kontekstu.
marek - Twoim zasranym obowiązkiem, jest poprawne pisanie,w taki sposób, by zrozumieli Cię pozostali użytkownicy forum.
Teraz pokazujesz, że masz wszystkich głęboko w du..ie, więc nie oczekuj zrozumienia.
Naucz się najpierw dzieciaku poprawnie pisać, potem zadawaj pytania na forum.