CUSTOM Piaggio NRG

teraz by wypadało zdjąć ten spoiler i podnieść tył

zajefajny skuter tylko zmień ten wydech :lol:

ale meksyk :wink: tylko by się siatka we wlotach z przodu przydała :slight_smile:

Kowal, Gesio, Gówno prawda. Wydaje wam się, na 2 zdjęciach wydaje się jak by boczek od roxa był źle pomalowany, ale to od tego jak się flash odbija.
Pług może dziwnie wyszedł, ale jak go sprayem małowałem to było identycznie, ja nie wiem o co w tym biega. Lakier nie był jeszcze polerowany.
Zielony ładnie wyszedł, ale ciężko jest go na zdjęciach uchwycić. Czasem wychodzi taki zgniły zielony.

Po zlocie. Macie kilka zdjęć.

Tu już po za miastem

Tu już z kumplami daleko za miastem

Jutro jak będę miał kasę to kupie stożek. Podróbkę polini air boxa.
Pozdroo

rzeczywiście ten niebieski tak kiepsko wyglądał chyba przez flesh , bo raz wygląda jak by to było małowane sprayem za 10 zł a raz wygląda zajebiście , i tych fotkach w dzień skuter wygląda extra

gumis-adam, może byś zmieńił sobie podpis :smiley:
no na dworze to super się prezentuje :wink:

Jesteś pewny, że chcesz podróbę tego filtra ? :-x

wiktor24, Zmienione. Dzięki że mi przypomniałeś.
RudY, A czemu nie? W husqarnie takie sprzedawają po 37zł. Są gąbkowe.

a ja widziałem na żywo skuter i wygląda bardzo fajnie, ale włąsnie też mi się wydawało ze lakier jest jakis slaby :confused: takze nie wiem moze jak go jeszcze wypolerujesz to będzie lepiej ale wlansię mi się wydaje ze za mało warstw bazy jest :slight_smile:

Nie kupuj podrobek filtrow lepiej zainwestowac trochę więcej i bezpiecznie jezdzic ;))

ja kupiłem walec kombkowy z skuter centrum za 25 zł i jest zacjebiście :smiley: , uważam ze to to samo co np Metrakit tylko ze w MK płaci się za firmę

tylko ze ci się ten za 25 szybko rozklei

[ Dodano: 25-08-2009, 14:54 ]
i w mk tez za jakosc placisz :smiley:

ej jakie masz chłodzenie w końcu albo jaką masz pompę??

siwy_fact napisał:

ej jakie masz chłodzenie w końcu albo jaką masz pompę??

Po co ? Przecież to seria.

chodzi mi o to czy to AC czy LC bo widzę chłodnicę a pompy nie widać

siwy_fact napisał:

bo widzę chłodnicę a pompy nie widać

Heh a no ciekawe ;P

To jest LC. Przecież bym nie kupił przeźroczystych węży do chłodzonego powietrzem nie? P/g ma pompę jakoś w karterze.

no tak ale ja nigdy w tym miejscu nie widziałem siatki :confused:

siwy_fact, Tam gdzie w aeroxie jest pompa wody, w nrg jest magneto. A pompa wody jest w karterze.

gumis-adam, przecież pompa wody w aeroxie jest na magnecie.