CUSTOM Piaggio NRG

Siemka
Tak dla odświeżenia tematu wstawiam kilka dzisiejszych fotek:
Za miastem:

W garażu, skuter stoi na boku, oparty jest na pinku z drewna.

Tymczasowo jest filtr od jawki. Dałem go dla tego że seryjny ocierał o nadkole i po jakimś czasie pękło nadkole w tym miejscu, nie jest to aż tak widoczne na szczęście.

Tymczasowy bak, ten ucięty seryjny zaczął cieknąć i w ogóle był mały, miał koło 3,5l.
Ten ma 5l.

Dajcie jakieś propozycje co do baku, od którego skutera się zmieści do tego schowka.
Dzięki za wszystkie komentarze i liczę na dalsze.

u mojego wuja widzialem bak od rexa bodajze. mysle ze ci się zmieści tam ale zwymiarowac i i zrobić fotki bede mogl dopiero po niedzieli :wink: za grosze bym ci to sprzedal :slight_smile:

Wszystko super… Ale wgl nie podoba mi się przod od roxa !.. naprawde to mi się nie podoba… Oczywiscie szacun bo duzo prac:D A i powiedz mi czy tam ten plastik pod kiera jest taki chropowaatył

tph male cos kolo 4-5l powinno wejsc :slight_smile: a filtr lepiej kup pozadny stozek :slight_smile:

Jeszcze mam sprawe do ciebie , ten plastik gdzie się wklewa plyn do chlodnicy on jest taki chropowaty(bynajmniej u mnie) przewrocil mi się sqt i odpadlo to chropowate. co z tym zrobić
? szpachi nie poloze bo to będzie wtedy gladkie … a to musi byc chropowate. Ile ci leci te cudo? Jak chcesz jakieś części tuningowe to gg/ pw.