Siemka
Tak dla odświeżenia tematu wstawiam kilka dzisiejszych fotek:
Za miastem:
W garażu, skuter stoi na boku, oparty jest na pinku z drewna.
Tymczasowo jest filtr od jawki. Dałem go dla tego że seryjny ocierał o nadkole i po jakimś czasie pękło nadkole w tym miejscu, nie jest to aż tak widoczne na szczęście.
Tymczasowy bak, ten ucięty seryjny zaczął cieknąć i w ogóle był mały, miał koło 3,5l.
Ten ma 5l.
Dajcie jakieś propozycje co do baku, od którego skutera się zmieści do tego schowka.
Dzięki za wszystkie komentarze i liczę na dalsze.
u mojego wuja widzialem bak od rexa bodajze. mysle ze ci się zmieści tam ale zwymiarowac i i zrobić fotki bede mogl dopiero po niedzieli za grosze bym ci to sprzedal
Wszystko super… Ale wgl nie podoba mi się przod od roxa !.. naprawde to mi się nie podoba… Oczywiscie szacun bo duzo prac:D A i powiedz mi czy tam ten plastik pod kiera jest taki chropowaatył
tph male cos kolo 4-5l powinno wejsc a filtr lepiej kup pozadny stozek
Jeszcze mam sprawe do ciebie , ten plastik gdzie się wklewa plyn do chlodnicy on jest taki chropowaty(bynajmniej u mnie) przewrocil mi się sqt i odpadlo to chropowate. co z tym zrobić
? szpachi nie poloze bo to będzie wtedy gladkie … a to musi byc chropowate. Ile ci leci te cudo? Jak chcesz jakieś części tuningowe to gg/ pw.