Siemka
W piątek czacha i nadkole były w szpachlówce natryskowej. Poznikały wszyściutkie dziurki itp.
Nadkole wygląda tak
Wczoraj zapodkładowałem czachę i wygląda tak
Wypadało by nałożyć jeszcze jedną warstwę.
Nadkola jeszcze nie zapodkładowałem bo czasu nie miałem na szlifowanie, bo szpachle trza było wyszlifować.
Silnik tez w podkładzie
Pierw poszedł podkład do alu a zaś akrylowy.
Trochę więcej tego jest w podkładzie ale nie będę dawał fotek bo po co.
Komentować.
dziś widziałęm srkę w takich kolorach i wyglądała lepiej niż zajebiście. No może ten zielony był trochę ciemniejszy i metaliczny
no idzie ci nieźle ;)) a czemu nie przysiadziesz i w 1 dzien all nie pomalujesz ??
Po 1 primo: Przecie nie będę mokrego podkładu szlifował. Podkład musi dobrze wyschnąć i trza go ładnie wyszlifować. Fachowcy podkład zostawiają do schnięcia na 3 dni. Przynajmniej niektórzy u mnie w mieście.
Po 2 sekundo: Nie mam tyle miejsca żeby wszystko pomalować
Jutro mam nadzieje że wszystko będzie w podkładzie.
Dzięki za komentarze i nie przestawajcie komentować…
a no chyba ze… Ja na szczescie mam miejsce… a będziesz jeszcze robil polerke lakieru przed klarem ?? a i odp na pw
Siemka
Dzisiaj pomalowałem plastiki wewnętrzne i kiere na zielono. Prezentują się świetnie.
Czacha jest już w 2 warstwie podkładu. Jutro może ją pomaluje nie niebiesko.
Komentować
będziesz mógł się w trawie maskować jakim papierem matujeszł bo ja 800 , a i wystarczy 1 dzień na wyschniecie zależy od pogody jak przejedziesz pazurem i się nie zdziera to można matować .
Ładny Ci wyszedł ten seledyn Maluj jak najszybciej niebieskim i składaj do kupy
Już się nie mogę doczekać efektu
widzę ze prace ida pełna para, zycze powidzenia bo wiem ze robienie takich rzeczy to nie prosta sprawa ale mysle ze dasz rade i będzie wyglądac zajefajnie
Siemka
Wczoraj pomalowałem czasze, kartery, błotnik, pług na niebiesko. Bardzo ładnie wyszły.
Tu takie małe porównanie
Wczoraj też zapodkładowałem nadkole.
Dzisiaj może je pomaluje.
Dzięki za komentarze, nie przestawajcie.
A nadkole też będzie niebieskie? Kiedy zamierzasz całość złożyć?
P.S.: 500. post :mrgreen:
Wszystko wygląda super, będzie mega
Świetny kolor, ładnie Ci wychodzi malowanie Czekam na efekt końcowy
no właśnie, w jakim kolorze będzie nadkole ?
super robota według mnie - oby tak dalej
Tylko ten zielony taki mi się z lekka mat wydaje chyba ze to takie zludzenie… a zrobiles go na gladko czy chropowaty jest ?
Kolory ładnie dobrane ale ich rozmieszczenie jakoś mi nie pasuje, tam będzie tylko zielony i niebieski a to wyjdzie w takie łatki to zielone to niebieskie. Silnik powinieneś pomalować na czarno a dekiel, lagi i inne dodatki wypolerować żeby to się nie zlało i nie było takie monotonne, takie moje zdanie.
Dzięki za komenty.
Nadkole będzie niebieskie.
Danielson, Z tym matem to ci się wydaje. Plastiki wyszlifowane na gładko.
Damianho, Myślę że od poniedziałku będę składał.
gumis-adam, dawaj fotecky calego skutera jestem ciekaw jak to będzie wyglądac
ReKoRd, nie może dać fotek całego skutera, bo go nie złożył :roll:
No to jak złoży