Fajnie fajnie tylko mówię ci już ze nie będzie ci widać tych diód w dzień a w nocy słabo wiem bo miałem stop w Sr tak zrobiony jak masz zamiar tym jedzić zgodnie z prawem proponuje kupić jakoś małą lampeczkę LED
Co do węży też ich poszukuję i nie mogę znalesc jak by ktos wiedział gdzie można je dostać to piszcie :d
Siemaładny nrg dużo pracy w niego włożyłeś a dzieje się coś z nim pzdr.
ciekawy projekcik zobaczymy jak skończysz :lol:
Łapcie kilka fotek jak się tył na skucie prezentuje:
Mi się cho**rnie podoba. Zdjęcia robione nokią 6210 navi z aparatem 3.2 mpx.
Komentujcie
zaokronglij laczenie nadkola ze swiatylami i będzie jeszcze ladniej
hehe no ładnie ale jakos teraz ten spojler nie pasi
tak ale ten spoiler (jak się domyślam) będzie robił za swiatła a tam gdzie wczesniej były to ich juz nie będzie bo kumpel miał tak samo ;D
No No zaczyna się robić bardzo ładnie.
Siemka
Nadkole i czasza jest prawie skończona, teraz tylko nałożyć szpachlówkę natryskową i pomalować.
Wyciąłem logo alpinestarsa w pokrywie na aku
We wtorek byłem w Kaliszu w Castoramie i kupiłem węże do chłodnicy i hameraita.
Przygotowałem ramę do małowania
i pomalowałem
i to na razie na tyle
Liczę na komentarze.
ambicje masz bardzo duże szkoda że zrobiłeś rox custom , bo widzę że mógłbyś zrobić dużo więcej i coś bardziej oryginalnego … szkoda, no ale i tak szacun , bo mało kto w ogóle nadkole wygładza
no nrg swietne gratuluje tego ze zabrales się za kustoma ale dlaczego do kurwy nedzy rox??? moglbys np narysowac cos na kartce i dac taki właśnie wloty… widzaielm wczoraj w kaiseslatern (czy jak to się pisze) sr’ke srednia buda z bad lookiem na wlotach koozacko to wyglądalo powodzenia w dalszych pracach Ja bym na ta lampe dal jeszcze bada i np zrob na wlotach takie cos zeby bylo wciecie do srodka
Moje zdanie jest takie że całkiem fajnie będzie to wyglądać, wkładasz w to dużo pracy i najważniejsze żeby ciebie się to podobało (to co robisz)
Szympa, i to jest najlepsze robienie tego xD bo jak ja mysle o tym ze skoncze mojego niedlugo to mnie slak trafia ze nie bede mial co robic ;( a nrg sweeet xD i pomysl nad tym badem na lampie i wlotach kooozak wtedy po maxie będzie
Z tym badem nie rozumiem? przecież jest.
chodzilo ze bardiej agresywny… taki na pol lampy
moim zdaniem lampe sam zrób z tyłu…daj np pod plastik zwykłą lampe i wywierć dziury w plastiku w miejscu gdzie była lampa np jakis napis NRG i to będzie podświetlone diodami albo po prostu dziurki zeby swiatło było widoczne…bądz zrób np jakieś “oczy” z bad lookiem moze wiesz o co mi chodzi
projekcik fajny ciekawi mnie to jak enerdzej będzie się prezentował z boczkami od roxa bo seryjnie to taki chudziutki przy roxie się wydaje
Eloo
Dzisiaj kupiłem lakiery
Czy nie prawda że zaje2bistył
Dostałem od pewnego użytkownika kilka fotek tego roxa z moim lakierem za co mu bardzo dziękuję.
Jak się nic nie spieprzy to jutro podkłady pójdą.
Komentować!!
ja chce zobaczyć foty po malowaniu !!! może być zajebiście
nie moze tylko na pewno będzie :lol:wrona napisał:
może być
Ladny ;)) a jakbys przysiedzial 1 CALY dzien to bys się na lajcie wyrobil z pomalowaniem wszystkiego ;))