nie obklejaj tego! Teraz fajnie wygląda i oryginały najlepiej chodzą nawet te najbrzydsze!
Nic nie rób … Potem przyjedzie taki pajac i będzie chciał Ci wmówić że miałeś szlifa i chciałeś zamaskować otarcia itp folią… Seria będzie dobra
ok. fajnie się jezdzi nim nawet na tylni hebel ma oplot wszystko ladnie dziala plastiki nawet solidne tylko owiewka przod brzydka
kiedy kur.wa foty będą?
moment ucze się właśnie o budowie rozrzadow, rodzajach rozrzadow rodzajach tlokow i ich budowie i budowie i dzialaniu ukl korbowego ;/ jutro sprawdźian
[ Dodano: 16-03-2011, 18:52 ]
http://www.youtube.com/watch?v=pKBWC4zxE2g hapaj wrona na seri wydechu tak brzeczy
Kupa jak każdy chinol Przy wydechu kamerka a i tak beka zamiast pukać tak jak 4T powinno :{
Zresztą Huska też chałowo …
przelot dlatego wkladam
Przemas92 napisał:
To posłuchaj jak chodzi huska 125cc w 4t
http://www.youtube.com/watch?v=YB_m0Ygr81A&NR=1
No to żeś pokazał... Ma dźwięk jak rzadkie kupsko
Lepszy od Danielsona sprzeta. Zresztą 2t już nie produkują a rok 2009-2010 były ostro zdławione tylko dla norm spalin. Tak samo jest z 4t
Przemas92 napisał:
Lepszy od Danielsona sprzeta.
No nie powiedział bym... Jak danielson założy przelot to będzie to jego ładnie chodziło wiem bo widziałem takiego CRS właśnie z przelotem i dźwięk ma bajka
2T nie produkują, co wy gadacie ? 2 przykłady: Aprilia rs 125, Aprilia SX 125
no i Mito 125
2t produkuja jak dawniej no moze mniej modeli ale nadal produkuje jeszcze gas gas 125 i jakieś tam wloskie z tego co pamietam procz tych co pisal adverion
i jeszcze ktmy, yamahy… itd.
No ale to już bez homologacji drogowej.
co ty pierdzielisz
sx’a ma homologacje
rs’a też
i mito zapewne też
Adverion napisał:
2T nie produkują, co wy gadacie ? 2 przykłady: Aprilia rs 125, Aprilia SX 125
Aprilia przestawia się na 4T ;)
Mito jest produkowane, ale jej udziały w rynku ciągle spadają.
Danielson napisał:
gas gas 125
To inna liga, ale też już kończą z 2T(zostaną tylko triale).
Courte napisał:
i jeszcze ktmy, yamahy.... itd.
Jeżeli mówiszz o cross'ach, to zgodzę się ;)
KTMy EXC czyli hard enduro- z homologacją, nadal są produkowane w 2 suwach.
Wrona,
Courte napomniał o ktm’ach, yamahach ITD więc dalszy ciąg rozumowania narzuca hondę, suzuki, kawasaki i tym podobne marki które mają w ofercie dwusuwy, ale tylko niehomologowane z wyjątkiem ktma o którym nademną teraz napisał courte. Pomyśl trochę, aż taki głupi to nie jestem żeby pier*dolnąć że rs, sx i mito nie mają homologacji, jak nawet sam mam rs obecny model…
Courte napisał:
KTMy EXC czyli hard enduro- z homologacją, nadal są produkowane w 2 suwach.
KTM traktuję niszowo, bo mało osób tym jeździ i ta marka zawsze była inna od wszystkich(technologicznie i mentalnie) ;)