Ja znam ludzi co mają wybebeszone wydechy w kawach zx9r hondach f4 600 trasy robią po 500 km i nic im nie jest jak jeździły tak jeżdżą ;p
ReKoRd napisał:
Ja znam ludzi co mają wybebeszone wydechy w kawach zx9r hondach f4 600 trasy robią po 500 km i nic im nie jest jak jeździły tak jeżdżą ;p
Mają seryjne wybebeszone tłumiki, czy jakieś akcesoryjne? Ile nimi jeżdżą(chdzi mi o całkowity przebieg, jaki zrobili)?
Znam ludzi, którzy naprawiają motocykle i lepiej wiedzą, co zostaje z silnika po takich eksperymentach. Hałas jest większy, to tylko wkurwia i tyle.
Dywersant napisał:
ŻYJ¡, ale krócej i nie są używane w normalnym zakresię obrotów!
nom tylko w wyższych , odcinka na gumie , palenie lacza do odcinki , drifty na wysokich obrotach :) stunt to nie tylko wolna gume i cyrkle :)
Mają akcesoryjne zx9r miała wydech remusa a hondy akrapovica i leovince tylko że oni ustawiali motory pod te tłumiki nie pamiętam już co ale wiem że regulowali motory po zmianie wydech
Regulowali gaźniki, na bogatsza mieszanke nieco i wtedy motóry zyją bez problemu.
Ale Dywer to Dywer :*
huj ze ktocej by pozyl ale w hondzie będzie pelen przelot od razu przy kolektorach i mam wyjebane jak co to się silnik kupi nowy
KruczeK, nie wszystko da się tak ustawić/przerobić, że “jakoś będzie, ale będzie”
Niby masz racjeDanielson, ale po co ładować kase w nowy silnik? Tylko ludzi będziesz wkuriwał hałasem.
A ty coś Nie za późno trochę odpowiadaszł
Kowal napisał:
A ty coś Nie za późno trochę odpowiadaszł
Masz jakiś problem?
Bijcie się, bijcie się !
Zaczynam przyjmować zakłady ! Zgłaszać się kto wygra ! 2zł cena minimalna !
poooooooooooszla linka od sprzegla ;d 10km jechalem bez sprzegla. trochę sily jebniecie mocne noga i przechodzil bieg ;D
łeee Bez sprzęgła źle się nie jeździ, trochę jak na skuterze(jak się umieć)
Czyli ile masz w nim przejechane i co już poodpadało/pourywało się ?
Poszedl silnik tzn korba i zblokowal się tlok. Dobrze mi się jezdzi wiec nie sprzedaje beda mody.
-przod od rs 125 z kolem tarcza (ta wyjebana wielka od 125) i kompletny hebel od 125
-wachacz tyl z amorem i felge itd od rs 50
-silnik od dr125/dt 125 lub przy braku hajsu am6 na 70ccm
Najbardziej boje się przodu nie wiem czy sztyce da się przelozyc ale powinno pojsc. mam nadzieje ze wyjzie to
A rama wytrzma taki UP? Nie jest zbyt wiotkaż
sama rama jest ok jedyny minus to wachach i lagi dosc wiotkie a to przyjdzie to od aprili
ale jak to będzie wyglądać…? przód od rs do sm?
A wahacz będzie pasował? Przecież to chyba inna konstrukcja.
Narazie tego nie ruszalem przyznam się szczerze bo dopiero dzis skonczylem silnik i zlozylem to do kupy. wymieniony zostal walek rozrządu z lancuszkiem oraz zawory. koszt wszystkiego kosmiczne 180zl ;D
Wiec na razie jezdzi. Dosc glosno chodzi bo pod kolankiem przepalila się uszczelka biegi w od 1 w gore nie wchodza bo nozka za wysoko jest i o silnik chaczy ale to się wszystko jutro poprawi
pokaż foty jak to teraz wygląda