I ta pompa i cylinder normalnie pasują bez przeróbek?
W warklogu Sebka nie ma dokładnie wszystkiego pokazanego więc nie wiem.
Pompa tak, ale cylinder i tłok jak tam to wszystko to pogadaj z SiWym albo z Sebkiem na gg.
cylek pasuje wszystko ok zakłądasz tylko tłok z keewaya który tez pasuje bez zadnego problemu i jazda. jak cos to wal na gg
Dawaj szympa - wierzymy w Ciebie ;D
Kij, że potem tego nie sprzedaż albo stracisz na tym 90924385729zł ale rób Będzie hardcore i będziemy mogli jeździć 3028godzin i się nie zagrzeje
Może kiedyś będzie LC ale tymczasowo projekt zostaje wstrzymany, ponieważ podzieliłem los Danielsona.
Zaczynam kręcenie kółeczek na wstecznym ale było za sucho i minimalnie się nie zmieściłem i myble byble w drzewo.
Rudy nie gadaj nikomu w szkole.
Golfa rozwaliłeś? Dasz fotkę?
Nie golfem zawsze bardzo ostrożnie i spokojnie, mamy jeszcze drugie stare auto ale naprawić trzeba, jutro dam fotki.
Tak to jest jak się po lesię smiga
hahahah XD Co za idiota
Co żeś rozwalił ?
Mamusia już wie ? XD
No to mamy kolejnego uczestnika do przyszłej edycji Mam Talent !
Mówią że ja jestem zdolny :lol:
Dawaj foty
btw te kierunki to linijką i cyrklem napaluj pełno lini aż ci taka siatka wyjdzie i wtedy przypasujesz
- taki mój pomysł
Właśnie takie ogłoszenie jak ktoś mieszka blisko i części z mielocha chciałby taniej trochę to niech pisze pw a jak ktoś dalej to opłaci się tylko przy większych zamówieniach bo trzeba 2 razy za przesyłkę płacić ^^
kdekarz123, a skąd ty kufa w ogóle jesteś? :-D
Śląsk - ale nie pamiętam dokładnie
Jeździłem z nim kiedyś i Szympą i jeszcze takim jednym z skutery.net ;p
I co z tymi fotami fury?
Właśnie, dawaj
Racja … miały być ;D Wszyscy czekają żeby Cię wyśmiać
Co racja, to racja!RudY napisał:
Wszyscy czekają żeby Cię wyśmiać :)
Jak tylko na to czekacie to nie dam fot,
mogę jedynie dać fote wgniecenia bo nie wiem jak je usunąć, zderzak i kierunek już założyłem, lusterko kleje, drzwi się tylko trochę nie domykają (mała szpara)
No daj, chcę zobaczyć jak go rozwaliłeś.