Siema… przedstawiam wam mojego CPI, jest to rok 2007
Tuning mechaniczny:
-wydech: Technigas Next-R
-wariator: multivar
-łożyska SKF Teflon by S6
-łożysko korbowodu Top Racing
-filtr: Polini Airbox
-dysza: 92
Tuning optyczny:
-przedłużka IGM 40 mm
-kierunki tylne: TNT Custom carbon
-manetki Hebo niebieskie
-polerka klamek hebli
-siatka w przednich wlotach
-kierunki w przedniej lampie
-korek wlewu paliwa chrom
-kierownica tnt - biała
-adapter tnt - niebieski
Plany:
Osiągi: 80 km/h i dobre przyspieszenie
Fotki:
te fotki sa trochę stare, cpi obecnie wygląda trochę inaczej.
Jutro dodam fotki jak cepei wygląda obecnie.
Niedawno kupiłem kiere bmx, jak dojdzie to będzie up z fotami z bmxem.
no nawet spoko cpi a to nadkole nadaje mu fajnego charakteru wogule te nadkola są super
Ogólnie skuterek spoko ale te czerwone felgi i amortyzator nijak pasują do reszty.
Cpi wymiata, laski na niego lecą xD Na mojego nie :lol: :lol: :-/ xD Rob jutro foty nowe, a bmxem będzie wypas
Właśnie ze czerwone fele dają mu takiego fajnego charakteru
Ja osobiście wybrałbym taki wariant
Nie śmiećjcie się z jakości ale na obrazku jest sporo szumów i ciężko o dobre zaznaczenie
No czy ja wiem… też by było calkiem fajnie, ale na razie nie ma zamiaru małować felg, a co do “spojlerka” to aktualnie leży na połce w garażu.
właśnie te fele czerwone lepsze od tych co puluki dorobil/domalowal. na te fele właśnie laski leca:P
Mmmm miodzio skuter taki by mi się przydał a nadkole to sam robiłeś czy kupowane
???
Kupione jest, raczej od razu to widać.
mi się bardzo podoba … oddal bym ten spojler do chromu bylo by bardzo ladnie … i obowiazkowo widzial bym tu kiere bmx + lekkie obnizenie na lagach …
Nono spoko … nowy projekt na forum :]
Spojler całkowicie wywalić według mnie no i amor na niebiesko tak jak poluki wybazgrał
fele zostawić
pozdro
Dzisiaj zamowiłem nowke białą kiere i niebieski adapter. Spojler jest już wywalony, zachwile zazuce fotami jak teraz cpi wygląda bez naklejek i bez spojlerka.
edit: aktualne foty cpi
Ja widac przod rozebrany lekko, czeka już na kierke. Jeszcze muszę wywalic to mocowanie spojlera ale to pozniej bo muszę zaopatrzyc się w siatex , który podłoże w te dziury po mocowaniu. W kalpce wlewu oleju wyciołem ludzika hebo, tam też będzie biała siatka.
NoNo jest good :] czekamy na kiere
mozesz sobie spojler dokupić albo dorobic co teraz tak pusto fakt tamten byl badziew
http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?products_id=1385&osCsid=232ff9ea5cd462d926e2a982e92bf5aa
Jak chcesz to mam taki sam na sprzedaż
Mi się nadkole średnio podoba. Mi się tam widzi jakiś wzorek wyciety. Poza tym sqter całkiem całkiem.
Nie nie bede tego kupował, moim zdaniem nie opłaca się, a wogule to nie podoba mi się ten spojler. Tak jak teraz jest z@#$%^&*ie :mrgreen:
mi nie podoba się bez spojlera …
myslales zeby posadzic go na lagach trochę …??
Bez spojlera i naklejek jest o wiele lepie:P Do piątku kiera powinna przyjść to będzie mega z nią wyglądać:D
UP, przyszła kiera.
kilka fotek:
wzuciłem jeszcze siatex w chwytak, wywaliłem mocowanie spojlerka i skonczylme znaczek hebo na klapce od oleju.