CPI Aragon

Najwięcej cisnąłem 77, ale dziwi mnie jedno - to że jechałem tyle samo z górki sam co po prawie prostej drodze, dodatkowo z siostrą. Jakieś to dziwne :stuck_out_tongue: Możliwe, że coś mi blokuje, ale też nie miałem warunków na sprawdzanie VMAX-u. Oczywiście wszystko licznikowe.

[ Dodano: 2009-01-02, 01:09 ]
Wiem !
Teraz na to wpadłem :stuck_out_tongue: Jak wtedy sam testowalem to nie miałem jeszcze sprężyny dociskowej xD Poza ty muszę go jeszcze wyregulować, ale to dopiero na wiosnę, a więc VMAX lekko 80 licznikowe będzie z nieznacznie pochyłej drogi, jak na prostej 75 się rozpędzałem. Wyreguluję na wiosnę to się zobaczy. :stuck_out_tongue:

Taa, to jeszcze nic. Ja runnerem z górki ledwo co do 135 dojde a na prostej do 150 lata … i co tu jest nie tak ?? :roll:

Nie nabiajaj się :stuck_out_tongue: Taka pora, że mogłem nie pamiętać, że nie miałem wtedy sprężyny dociskowej, a potej jeszcze gaźnik wyregulowany lepiej był. Na wiosnę się okaże wszystko jak wyregulujębo teraz nie ma warunków do jazdy, a scoot już śpi w garażu… Jeszcze go drastycznie obudzę ale to dla jego dobra :stuck_out_tongue: