a my właśnie tym OT dajmy ci do zrozumienia że masz zrobić swap
Pranie muzgu :roll: :roll:
Dobra koneic OT.
Danielson napisał:
muzgu
mózgu Danielu :D
co do colibra to muszę przyznać że nie spotkałem się kogoś tunującego optycznie taki sprzęt. dobra robota, ale najlepiej kup jakiegoś markowego sprzęta i ciesz się ;)
Nie sztuka zrobić miliardowego roxa po tuningu. Tylko ukrecic gowno z bata ;) Tuning chinczykow coraz bardziej popularny jest. I tym ludzie pokazuja ze wszystko można przerobic wystarczy mieć wyobraznie :)wiktor24 napisał:
ale najlepiej kup jakiegoś markowego sprzęta i ciesz się ;)
no ok to niech chociaż swap zrobi bo tun 4t chińskiego jest nieopłacalny wg. mnie
ale czytaj ze mu starcza ten silnik i nie ma zamiaru cos robic. Skoroo starcza mu to niech jezdzi. Woli wyglad od zapierdalania. Fajnei się polansowac skuciem z gleba
No z glebą to fajny lans . ale na dziurach to chyba za ciekawie nie jest .
Nie no na dziurach nie jest tak źle, poza tym, że: dupa cie napierdala, latasz na wszystkie strony,ręce bolą od sztywnego trzymania kierownicy,mało co ci kiera w recach nie zostanie i koło nie odpadnie xd.Tak ogólnie to nie jest źle :mrgreen:
taa… squt fajny ale mógłby być jeszcze lepszy (zawsze cos moze byc lepsze :lol:)
ty… masz w profilu miejscowość Lidzbark (dopiero zauważywszy :roll: ) ale jakiż? Welski czy Warmińskiż?
szkoda ze nie robisz swapa ale to twoja decyzja
ja na twoim miejscu bym zrobił ale cóz… :roll:
acha i wez taką kiere bardzo niską zrob to squt juz zupełnie bedze się niski wydawał
Aha to jak tak źle nie ma to dobrze . Bo myślałem ze będzie gorzej . :mrgreen:
krzysiek508, Welski
Teraz stoje przed kurewsko trudnym wyborem xd
Co kupywac, xenony takie prawdziwe, czy halogeny??
Dodam tylko, że lampa trochę zjechana, no ale mogę odnowic co nie co.Co kupywać??
Wiesz to zależy od ciebie . Ja bym wolał xenony . bo zależy jak widoczna chcesz mieć drogę . Z halogenami to tez jest dobry pomysł .
Hm, to może najpierw kupie halogeny, bo i tak muszę wymieniłeś lampe i tak, a potem xenony h3 wpakuje
To już twoja decyzja . Ja na twoim miejscu bym tak samo zrobił bo po co się męczyć z odnawianiem .
SiwUusss napisał:
bo po co się męczyć z odnawianiem . :-P
Ale zauważ (przynajmniej ja to tak zrozumiałem), że odnowić to mu chodzi, że właśnie kupić halogeny albo xeny ...
Chodziło mi o odbłyśnik
I zrobie tak jak mowilem, halogeny a potem pomysle o xenonach
A no sorki za pomyłkę . Bo już prawie 2 dzień bez snu i mi się pomyliło .
a wy pieprzycie farmazowny , wiecie co to xenon?? i ile to kosztuje?? za jakąs taka zwykła ksenonową lampę , trzeba dać ponad 1000zł , a te niebieskie żarówki to gówno jest, lepiej świecą seryjne , ale znając życie zaraz jakiś posiadacz tych żarówek wyskoczy , jakie to one są zajebiste… ;/
Mi chodzi o palnik xenonowy z przetwornicą, na allegro są za 200zł
z “lekko chińskim” zestawem xenonowym (bo niektóre elementy są albo z tajlandii, albo europejskie ) powinien się wyrobić do 300 zł. Ale to i tak jest dużo. Skoro same żarówki xenonowe phillipsa to koszt ok. 170 zł sztuka…