Carmen te co mówił też dadzą rade Napewno coś lepiej świeci niż seria
_KOWAL_ napisał:
krzysiek508, Welski ;)
a znamy się?? bo twojego squta to nie kojarzę :-D
_KOWAL_ napisał:
Mi chodzi o palnik xenonowy z przetwornicą, na allegro są za 200zł
ja tam się za bardzo na tym nie znam, ale takie cus powinno lepiej swiecic niz zwykły halogen ;-)
[ Dodano: 31-01-2010, 11:05 ]
ale byś musiał obowiązkowo wziąć 8000k :d
krzysiek508 napisał:
a znamy się
może z widzenia ;)
krzysiek508 napisał:
obowiązkowo wziąć 8000k
10000k biore :P
Weź 14000k . Bardziej się będzie komponować z lakierem . bo kumpel tez właśnie ma 14000k i daje efekt takiego fioletu . :mrgreen:
_KOWAL_ napisał:
krzysiek508 napisał:
a znamy się
może z widzenia ;)krzysiek508 napisał:
obowiązkowo wziąć 8000k
10000k biore :P
wejdz na gg ;-)
jak juz masz wziąc 10000k to wez 14000k i bedze słit :d
14000k nie chce bo za fioletowe, biore 10000k bo juz widzialem jak swieca na żywo
No 10000k na fajnych halogenach będzie dawać fajny efekt . Ja bym w swoim piaggio tez wsadził xeny ale mocowania bym na żarnik musiał przerobić .
Więc tak przez kilka dni nie bede tu wbijal, bo wyjezdzam, ale jak wroce, czyli piątek, sobota to zamawiam zeny 10000k.
Lampę jednak odnowilem, zrobilem nowy odblask
I kupuje lampe na tyl diodową, taką jak mialem.
wracając do tematu(OT) 2T, to znalazłem TZ750
O szacun Dywer
Nie mogę z tych wydechów
http://big-diesel.blogspot.com/2009/04/tz750-yzr500-track-monsters-from-yamaha.html
http://www.youtube.com/watch?v=dZBxVrqDwlw - formuła !
Zamówiłem xenony 10000k, odnowilem przednia lampe a tylna podcialem i spasowalem.Foty niedlugo wrzuce.
KOWAL ile dałeś za xenon ? Jeśli można wiedzieć ?
125zł
[ Dodano: 06-02-2010, 17:07 ]
Zaraz ide jeszcze wyczyścić plastiki i przy okazji wykąpie stozek :P.
ty to jak już zamontujesz to napisz cz lepiej świecą (o widoczność się rozchodzi) i zrób fotki jak to wygląda ta barwa
Ok, sam się nie mogę doczekac az przyjda
Póki co zrobiłem mocowanie tablicy, zalozylem oryginalna przycietą lampe i powiem wam, ze mi się bardziej podoba niz z ta diodowa chyba :P.
_KOWAL_ napisał:
bardziej podoba niz z ta diodowa chyba :P
Chyba raczej nie, masz foty może ?
UP!!!
Przyszły xeny
I tu już założone w lampie
Światło jest niebiesko-białe.Świeci zaje.biscie, albo jeszcze lepiej, ale 3-4 odpalenie na postoju i po akumulatorze, ale ogólnie jestem zadowolony .Przetwornice schowałem pod maską.
Sory za jakość fot, ale robiłem telefonem, bo nie mam dostępu do aparatu.
nagraj jakiś krótki filmik jak to świeci
Nie wiem czy uda mi się filmik zrobić, ale zdjęcia na pewno będą.
Widzę ze się ciekawie robi . Sam jestem ciekaw jak to będzie świecić . :mrgreen: . A i mam małe pytanko . Czy akumulator ci się coś naładuje podczas jazdy na ksenonach . ? Bo mi się zdaje ze za dużo się nie naładuje .