Co za drift.

:mrgreen: wrona, ale skąd wiesz że Kowal, nie ma kumpli :?: :stuck_out_tongue:
E to z tego co ja rozumiem to w szkołach w UK nie ważne jakie ma się oceny to i tak płacą za to że się chodzi i odrabia prace domowe tak :?: :roll:
Jak by tak było w Polsce to ja bym się zaczął uczyć i bym zrobił taki tun że szok :lol: :stuck_out_tongue:
wrona, widzisz niby Polska taka dziura ale nawet ciągnie tutaj … ahh te Polskie klimaty :wink:

Może i dziura ale mamy ten swój … taki klimat ;}

Adverion napisał:

E to z tego co ja rozumiem to w szkołach w UK nie ważne jakie ma się oceny to i tak płacą za to że się chodzi i odrabia prace domowe tak :?: :roll:

tak :D

dokładnie polska ma swoje klimaty :D

Adverion napisał:

Jak by tak było w Polsce to ja bym się zaczął uczyć i bym zrobił taki tun że szok :lol: :-P

w dupie mam już silnik , kupuje tylko sprzęgło , gaźnik 17,5 (miałem od s9 ale nie pasi ;p ) regulacja i basta :D zbieram na sm 125 :D

Powiem ci tak jak w UK będziesz miał swoje moto to i UK będzie ci się wydawało piękne :stuck_out_tongue:

wrona napisał:

EDIT: kowal chcesz wjazd na chate za obrażanie moda ??? hahah wiesz ja mam kumpli nie , tylko telefon i stłuką cie na kwaśne jabłko hahahaha

kpisz sobie :roll: :lol:

Po co ma kupować jak może dostać ? :-o :stuck_out_tongue:

Powiem ci tak jak w UK będziesz miał swoje moto to i UK będzie ci się wydawało piękne

coś w tym jest ale nie do końca :D znajomych mam w PL i w ogóle :D a poza tym w Polsce można ,,legalnie" tuningować skuty ;p dlatego PL ma swój urok ;p

no tam też prawda no i te wspólne wypady z kolegami na skuterach ahh :slight_smile:

Się podniecacie s3 za 100k+… ja już mam zapewnione Bugatti Veyrona jak 18 skończę ^^

excent napisał:

ja już mam zapewnione Bugatti Veyrona jak 18 skończę ^^

W skali 1:24 :lol:

Burago :stuck_out_tongue:

Hahahahaha xD . Ja tam mam juz zapewnionego(stoi na podworku) Fiata Cinquecento za 150 k (złoty) hahah xD

Nie wierzycie? za 2,5roku dam Wam fotę :stuck_out_tongue:

excent napisał:

Nie wierzycie? za 2,5roku dam Wam fotę :P

.. Czekamy ;>

A ten Veyronik od pierwszego właściciela już czeka na lawete i za tydzień będzie u mnie :stuck_out_tongue:

Wrona, a tam nie można tunować skutów?

Kowal napisał:

Wrona, a tam nie można tunować skutów?

od 16 roku życia , można prowadzić skuter :D , i prędkość maksymalna z jaką może jechać do 50 mph
1mph= 1609,344 metrów :d ,

czasami widzę skuty z jakimś tam leo tt czasem nawet zdarzy się zx albo next-r i raz widziałem jaśka :D a optycznie to czasami jeżdżą skuty bez błotnika styłu i raz widziałem roxa ze zmieńioną przednią lampą :d , a tak to reszta same wsiury :D nogi wywalone na bok , kask uniesiony i rozglądają się czy wszyscy na nich lookaja :D

No to tak jak u nas blokada do 45. Kto im to niby mierzyć

chłopie to jest Anglia , przegląd co roku trzeba robić na te śmiećtniki , a poza tym oni nie są tak inteligentni żeby zmontować sobie blokadę :smiley: , policjant słyszy ze jedzie jakiś głośniejszy skut , zatrzymuje go i wyciąga maszynkę do mierzenia decybeli :d roleczki maja w bagażnikach jak w Niemcowi a poza tym tu się nie opłaca tuningować skutera bo co 200-300 metrów jest fotoradar łapiący również od tyłu :smiley:

Anglia=więzienie, pier*ole, zostaję w kraju :smiley:

U nas też wchodzą przeglądy…