Dlaczego se nie sprzedasz moto w PL i nie kupisz czegoś w UK?
Jasiu dałeś ty foty swojego golfaż?
Dlaczego se nie sprzedasz moto w PL i nie kupisz czegoś w UK?
ponieważ tutaj czaje się na jakieś 125 :D a za trekkera w obecnym stanie wiele niedostane :D może z 2 tys max 2,5 :D , poza tym chce skończyć projekt , i mieć coś czym mogę w Polsce się poruszać :D , bo nie zdzierżam Polskiej komunikacji miejskiej :D
wrona napisał:
ponieważ tutaj czaje się na jakieś 125 :D a za trekkera w obecnym stanie wiele niedostane :D może z 2 tys max 2,5 :D , poza tym chce skończyć projekt , i mieć coś czym mogę w Polsce się poruszać :D , bo nie zdzierżam Polskiej komunikacji miejskiej :D
Ile ci jeszcze tej nauki zostało?.. odkładaj po 100 funtow miećsiecznie, posiedz jeszcze trochę, i chlopie mozesz zrobić se evo.. Jak ja ci tego zazdroszcze ze dostajesz kase... Jak ja bym dostawał 30 funtow tygodniowow to moje piaggio dawno by w pozadnym sporcie jezdzila .. <3
kondzio94 napisał:
chlopie mozesz zrobić se evo
niei chce evo :D chce sm 125 4T wnerwia mnie już to pierdzenie :D ostanio wyczytałem na forum o mz 125 i teraz na nią się czaje :D
hehe . dostajesz 500 zl praktycznie miećsiecznie, z 6 miesiecy + starsi i masz takiego sm . + co miećsiiaac mozesz dorobic na boku …
kondzio94 napisał:
+ starsi
chyba - starsi , bo matka jescze próbuje odemnie wyciągać na różne rzeczy :D ale ja głupi nie jestem , nie daje się:D
jak kiedyś chciała żebym poszedł na korepetycje i sam za nie płacił to wyśmiałem ją głębokim brechtem ,
hahahahha xDDD Dobre dobre..wrona napisał:
wyśmiałem ją głębokim brechtem ,
A ja się zabujalem w gilerce sm .. <33
wrona, widzę, że mądry jesteś skoro polujesz na MZ’te Jedyna słuszna droga