Nic nie wydumasz. Nawet w nowym na gwarancji może np.... pęknąć rama. To tylko maszyna; jedna jeździ bezawaryjnie tysiące km, inna (taka sama) cały czas jeździ na trasie dom-serwis-dom.
Kupuj i sie ciesz a nie szukaj dziury w całym. A jak co, to zaoszczędzone pieniądze wsadzisz w ew. naprawę (czego nie życzę).
Polecam City line sam mam w sumie na sprzedaż ale przez 5tys nic nie wymianialem prócz aku żarówek i olej :)
Panowie a ile Wyciagnie Odblakowany junak 607 4t a ile 2t ? czy to tylko roznica w przyspieszeniu jest a osiagi podobne ma .. Wombat Pwiedz Coś masz Przecież chyba junaka albo mialeś..
https://www.youtube.com/watch?v=cf57H8qwq04
Wombatowe testy nic ci nie dadzą:
https://www.youtube.com/watch?v=XuDZmOH8Qq0
https://www.youtube.com/watch?v=z788hPGnZpA
Ale mi chodzi czy czterosow junak 607 pojedzie te 75 po odblokowaniu
607 w 2T w 50cm jechał pod odblokowaniu w okolicy 70-73km/h ale trzeba było dużo miejsca.
4T automatycznie nie ma szans tyle polecieć bo jest słabsze. Myśle że realne 60-65km/h to max
ty wombat masz junaka chyba 607 co nie ? kij juz zamowilem tego junaka w 2t. tylko zastanawia mnie dlaczego one maja tak malo miejsca pod kanapa?
bo to 50cm a jeszcze obok jest zbiornik na olej.
to jak Wombat też masz junaka ? a ile się leje oleju na pełny zbiornik paliwa ?i czy po ściągnięciu blokad silnik traci na żywotności?
i czy oznaczenie na junaku RS coś oznacza? bo są chyba jakieś inne jeszcze napisy na junakach 607 czy to coś wgl oznacza?
jeszcze moglibyście podać minusy junaka 607...
Nie ma wad zalety same ma:D
Tłoki się zacierają, pierścienie schodzą na zawał, gładź cylindra idzie sobie zrywać szczaw polny, tłumiki szybko się wypalają w pień i ogólnie (w związku z powyższym), jest dużo z tym pie...
Dużo pieniędzy się przy tym wydaje. ;D
A efekty? Czasem jakieś są. Albo i jednak nie. ;P
^
Nie tędy droga prowadzi, bo jest to już... wyższa inżynieria. Śródlądowa-dwukołowa. I jeszcze to ^olejenie^ w 2T. Eee tam. ;/
*
Wadą każdego chińczyka (również i naszego ^POLSKIEGO^ Junaka), są... ceny części zamiennych. Ja już z tym nie wyrabiam, bo takie to są koszta.
Rzucam od jutra palenie fajek z importu z USoU (Ukraine Sowiet of Union), no takie to są koszta. Od jutra całkowicie zaprzestaję palenia, a co!
W kotle CO, oczywista. Z resztą się zobaczy. ;P
Weź mię strasz.. Bo i ja fajki z uk będę musial rzucić..juz mie mow ze części takie drogie..w końcu to chińczyk...t nie powinny byc takie drogie..jak myślicie ile bez awari nowy junak mi wytrzyma od nowości?
15 minut.
Co ty gadasz wombat aż tak zle jest?
tragicznie wręcz
Sądząc po wpisach szczęśliwych posiadaczy, to one wszystkie są sprzedawane od nowości jako popsute. Użytkownik ma ten roczek gwarancji, żeby sobie już na spokojnie sprzęta ponaprawiać i poskładać, bo w fabryce (czy montowni) nigdy na to czasu nie ma, taśma zapierdziela, czy zdążą dokręcić, czy nie :-)
ja tam se jaja robie bo się zabiera do kupna jak pies do jeża
Wombt z czego tu sie śmiać.dopiero 607 z 2016 będą w Polsce 15 maja do portu dobija..a ja max 20 będę miał..akurat sie sezon zacznie taki normalny bo bedzie cieplej w maju..czyli ogólnie w serwisie mi wszystko podokrecaja przez rok xD..koles co u niego biorę twierdzi ze git skręcają..caly skuter caly dzień..ale ze ponoc dobrze..czyli ogólnie rzecz biorąc junak 607 to dobry skuter?