Co Wybrac Router City Line 4t Czy Router Grande 4t? ktory z nich jest lepszy ?

Taki sam jak wszystkie inne. Jak ktoś to ładnie złoży - będzie żył. Jak oleje sprawę - będziesz się co chwila bujał z jakimś duperelem. Ale za to podobno części tanie, więc jak się sam nauczysz go reanimować, to będzie trwały i tani w obsłudze. A jak się nie nauczysz, to będzie awaryjny i kosztowny w naprawie.

Szczęśliwi ci, co nic nie wiedzą, bo... SERWIS od tego mają. JAKIŚ. Pewnie dedykowany. Autoryzowany przy tym. ;PPP

Zulus o co ci chodziło z tymi olejami bo nie zrozumialem

^Jak (SERWIS) oleje sprawę (NIE PRZYŁOŻY SIĘ DO SKŁADANIA I POSKRĘCA NA ODWAL SIĘ) - będziesz się co chwila bujał z jakimś duperelem (JAK WIĘKSZOŚĆ TU OBECNYCH POSIADACZY CHINOLI)^
Ciągle coś, od nowości wyłazi, że sprzedający ma klient a głęboko w D. i skręcają to tylko, żeby odpalił i wytoczył się z salonu, a potem, to już nie ich problem, ty się bujasz. Poczytaj co koledzy wypisują o RCRrze lub nRx o swoim nowym romecie. Wszędzie to samo, sprzęt fajny i całkiem całkiem, ale wkurza to niechlujstwo przy składaniu, które wyłazi w postaci drobnych i upierdliwych usterek.

O kurna, jestem w mNIEjszości. Panie Snajperze i co pan na to? ;D
*
Ej no, Łysy, co ty wiesz o serwisach chinoli? No, faktycznie, Wombat ma jednego i też już NIM nie jeździ.
Do serwisów, oczywiście. ;-)))

MIałem kosę (nową) - jeden serwis, potem śmietnik (dwa tygodnie po serwisie).
Mam piłę (nową) - dwa serwisy, nadal nie działa i już wiem, że śmietnik :-)
*
O serwisach chinoli wiem tyle, co tu wyczytam z postów kolegów, którzy posiadają te cuda.
Cały czas my (mańkuty, leworęczni, upośledzeni manualnie) - szukamy serwisów rzetelnych i to do wszystkich sprzętów, nie tylko do chinoli.

Widzisz a ja bym sobie kosę naprawil i kosil a ty wyrzuciłeś:D A fe:D

Rysio_Misio - ale dwa lata jeździł. I tak naprawdę oprócz tego co nadłubałem to nic się w nim nie popsuło. Cała chińska reszta ma się świetnie :)

Ale za to nabyłem makitę 4t i jestem zachwycony. Ciszej, nie śmierdzi i mieszanka z bańki. Biorę w kanister, co mi zostanie - do baku puszki i spokój :-)
Łańcuchowa elektryczna makitka też jest super (jak na moje robótki budowlano-ogrodowe).

tak zachwalal ze jeden skuter u niego sie skreca caly dzien ze wszystko fest podokrecane..a u innych jeden czlowiek skreca 5 skuterow dziennie..

jakie felgi ma junak 607 stalowe czy alu ? i swiatla led powinien miec wszystkie ?

koła są alu co widać na każdej focie. Led są tylko pozycyjne - reszta ma żarówki.

Nie czytałem 10 stron wypocin ale czy założyciel tematu jeszcze sie zastanawia? ^^

myślę że za 10-15 lat kupi...

Tak wombat masz racje ale nie lat 15 tylko 15 maja ma dotrzec do polski mój junaczek ;)..mowilem ci juz..

jaki model z ciekawosci?

jak peugeot - 607

Witam.panowie jak to jest czy do skutera koloru czarnego bardziej słońce ciągnie ?Pytanie do tych co jeździli na czarnych albo posiadają..

Ciągnie tak samo... od jasnego lepiej się odbija... ;)))
W praktyce tego nie poczujesz. Latem zawsze w dupę będzie gorąco jak się kanapa na postoju nagrzeje...

W sumie racja kanapa się nagrzeje bo czarna i tak..a chodź mi o to czy na czarnym skuterze podczas jazdy nie jest bardziej cieplej w lecie niz na jasnym..

Witam Panowie jeszcze Chcialbym zapytac jaki kask na skuter polecacie ?chodzi mi tez o to ze po kupnie skutera max 200 zl bede mogl wydac na kask co byscie mi polecili ? i czy te kaski z allegro po 50 zl sa cos warte ?