Co Wybrac Router City Line 4t Czy Router Grande 4t? ktory z nich jest lepszy ?

ale koledzy Problem polega na tym ze sa tylko niebieskie .. :D

chodzilo mi ogólnie czy nie jest dziwne ze koleś zaniża cene o 1000zl prawie ..

Nie jest ja też zaniżam takie prawo rynku,cena skutra to 50% skuter i 50% prowizja wiec jak gosc ma ochote na tylko 25% prowizji to nic nie stoi na przeszkodzie.np;
http://allegro.pl/motocykl-hyosung-gt-650r-comet-nie-suzuki-sv-650-i5752901578.html
http://allegro.pl/motocykl-hyosung-gt-650r-comet-okazja-siedlce-i5749382610.html
a jak ci się wydaje ze salon traci na wyprzedaży rocznika,to ci się tylko wydaje:)

No dobra wykupili mi routera Grande :(.. Ale Upatrzylem Sobie Nowy Zip GP500. Tylko Panowie Przeczytajcie uwaznie ..

Nowy W Salonie Zipa Kosztuje 4300 a ja Mam Niby to Nowy za 2600 Zip GP500 i teraz o problemie
Sprzedawca Twierdzi Że Nie Robi Przeglądów serwisowych i nie udziela gwarancji ze jest tylko posrednikiem i ze z Gwarancja jak cos nawali to do salonow Zip.. Co o tym powiecie czy to nie jest walek ?

a co cie to obchodzi? Masz dowód zakupu na papierze, sprzet jest fabrycznie nowy to kupuj i nie wnikaj.

Trzeba by sprawdzić, czy ma wbity w gwarancję przegląd ZEROWY, a jak nie, to go zrobić (odpłatnie pewnie) w autoryzowanym serwisie, żeby gwarancja zaczęła działać. Dobrze myślę...?

a na grzyba mu ta gwarancja jak mu sprzedaje 2k taniej to jak mu sie sypnie to sobie odpłatnie naprawi,nie musi się meldować na naciąganych przeglądach i mu nabijać kabzy za kazdym razem po 150zł najmniej czyli 4 takie to jeszcze 600 zaoszczędzone.

A jak gość sprzedaje poza siecią jakieś wadliwe sztuki...? Wycofane ze sklepów...? Z czegoś chyba różnica między oficjalną ceną 4400 a ofertą za 2600 wynika... Raczej nie z tego, że to rocznik 2015. Widziałeś megapromocję (superprzecenę rocznika 2015) na KACa? Z 6900 na 6400... kpina :-)

no Właśnie Panowie .. o to sie rozchodzi ..a jagbym tam miał Przegląd zerowy to wszystko w porzadku ..?moge to potem do zipa na gwarancje oddac ?

ale wedługa prawa konsumenckiego chyba raczej ten co mi sprzedal ma na gwarancje zabrac chyba ..

Zulus kilka lat temu kupowałem ojcu właśnie od takiego,4400 to cena oficjalna więc 4k na pół bo tyle kosztóje w hurtowni a jak ma gościu dojście [właśnie to podejrzewam] to bierze je po 300-350$ prosto z kontenera i dlatego brak gwarancji,serwisu itd.
Ja dziadzi kupowałem taki BAOTIAN RETRO 50 w salonie 4k a ja nówke sztuke bez wad ukrytych za 1800zł i jedyna awarią to bylo wodowanie jak Leonardo to w serwisie [był w trasie 30 km od domu a serwis miał 1km od miejsca gdzie wodował] za wymiane statora i modułu zapłacil 200.
http://www.gardener.pl/strona.php?id=1
Włodi gwarancji ci nie udzieli i nie podbije bo to nie jest autoryzowany dealer zipp,jak w takim przypadku działa prawo kosumenta to nie wiem ALE ów Pan cię poinformowal ze towar \'\'kupujesz na wlasną odpowiedzialność,bez gwarancji i dlatego 2k taniej\'\' wiec ma dupe krytą i jak padnie to mozesz mu skonąć na pendzel:D ważne sa tu słowa w cudzysłowiu

i ale on mnie raczej powinien poinformowac na pismie przy zakupie ze gwarancji nie udzieli...i jeszcze jedno w ogłoszeniu na oxl pisze ze 2 Lata gwarancji

http://olx.pl/oferta/skuter-zipp-gp500-nowy-50cc-gwarancja-okazja-CID5-IDf1f0J.html#2d57046342;promoted

Te dwa lata gwarancji to na te z koszem:D To mu powiesz przy zakupie ze chcesz na piśmie że na towar takia taki gwarancji ne udziela się z powodu ... moczenia się nocnego właściciela sklepu:D

uważaj bo tak napisze :D..i co tu teraz robic :D moze powiedziec mu niech dzwoni do salonu zipa w moim miescie i mi niech ktos potwierdzi ta gwarancje :D

Masz ofertę cenową. Masz jasność. Cena jest dobra ale sprzedający nie jest w stanie świadczyć usług serwisowych.
On też wie że jego oferta nie jest ^pełna^ stąd dobra cena.
Twoja decyzja.

Jak by nowe auta za 50% wartości sprzedawali bez gwarancji to by sie o nie bili przed salonem:D

Cena fajna.

w sumie jak nowy skuter to na chlopski rozum powinien dzialac .. ciekwa czy czesto buble sie trafiaja ...

Pewnie tak samo często jak w sklepie. Paci może mieć rację, zapłacisz połowę ceny, jak coś będzie do naprawienia, to sobie naprawiasz w dowolnym serwisie, nie będziesz się bujał z serwisem gwarancyjnym, który cię tygodniami zlewa...

W sumie może i racja ponoc u mnie w miescie jest goscio co prywatnie robi nawet motory i ma profesjonalny sprzęt..i mniej ponoc bierze..tylko gorzej jak kupie a tam powazna wada na start. ..co takiego może być poważnego w skuterze?