Co Wybrac Router City Line 4t Czy Router Grande 4t? ktory z nich jest lepszy ?

o tym mówisz?

?
to nie sądzę.
Szukaj takich co mają 1998-2005cm bez kufra. To są duże chińskie ramy
Te co mają 170-180cm i mniej to maluchy.
Generalnie ta sylwetka co na górze to zawsze maluch.

Zwracam honor idac do pracy siadlem na el rio i jonway vivo i ze skrecaniem lipa po kolanach oram..wymiecie cos z wiekszych co pojada z 70do 3500 moze do 4000

Na Twój wzrost i Twoją wagę, w rachubę wchodzą tylko duże skutery. Nie widzę sensu żebyś znów pytał *czy ten mały podejdzie dla mnie?* bo nie podejdzie żaden z małych. Duży to duży i po temacie :-)

wlodi91 napisał:

Zwracam honor idac do pracy siadlem na el rio i jonway vivo i ze skrecaniem lipa po kolanach oram..wymiecie cos z wiekszych co pojada z 70do 3500 moze do 4000

Nie chciałbym być niegrzeczny ale przeczytaj może ten pieprzony wątek od początku - tak jak sugerowałem uprzednio na poprzedniej stronie: zanim zapytasz -przeczytaj jeszcze raz.
Nazw tu już padła cała czapka, sam kilka wymieniłem.

Dobra mój budżet nie jest wielki.. Wiec junak 607/608 czy router grande ? I czy opłaca się nabrać nowy skuter z 2013 r ?są troszkę tańsze..

opłaca się to co jest tańsze.

jakie Ryzko istnieje kupujac chinska używke do 3000 lub markowego ?i z jakim przebiegie skuter najlepiej kupic uzywany ? rozuiem ze jak najmniejszy i najlepszy rocznik ... dobrze rozmyslam ?
i o co chodzi z tym dotarciem jak jest slabo/zle dotarty skuter

i czy nauke jazdy skuterem bedzie lepsza uzywaka czy nowy z salonu ?

tak samo się jeździ.

Dobra wombat luknij wyżej i odpowiedz jak wiesz..pare pyt mialem

ja mam tak że widze tylko ostatnie i guzik "edytuj"

To tak po złości widzisz chyba :D..

wada wzroku jest jest wada. nawet jak na tle psychicznym.

Dobra panowie Zdecydowałem się w końcu. Router Grande 50.. tylko teraz pytanko o co chodzi z tym router grande 50 i też jest Router grande GP 50?no też De Lux jest
i tak znalazłem nowe Routery Grande Niby koles ma firme i wszystko git tylko sporo cena Zaniżona w media Expert kosztuje Router Grande 3500 a ja Znalazłem za 2600+ mowi koleś ze ma taka niską cenę ponieważ zamowił duzo skuterów a raptem grande ma 2 i to w tym samym kolorze jak zapytałęm o dostępność kolorów..no fakt ma kilka jeszcze innych modeli z 8..
8 modeli x2 daje 16 wszystkich skuterów i sprzedaje dość po zaniżonej cenie...
zapomniałęm dodać żę u niego nie można brać na Raty , tylko gotówka..co wy o tym sądzicie ?

Odświeżam..i proszę chętnych o pomoc..

o pomoc w czym? zawieźć cie do sklepu? kupić ci go?

LOL!
Wlodi91, jak tak dalej będziesz wiercił temat, to zima Cię zastanie i po sezonie :-D . Idź chłopie wreszcie do sklepu, kup to co Ci się bardziej podoba i tyle, bo przez Ciebie ludzie zaczną tu siwieć. Już wiesz jaki chcesz kupić typ i model, to nie pytaj czy *zielony jeździ szybciej*.

Bo szybciej jeździ tylko biały :-)))

A rzesz....! Pomyliłem się, jasne że białe są szybsze :-D

Eee, polemizowałbym. ;-*
>
Biały człowiek zawsze wiele może. Jeżeli cokolwiek jeszcze sam zrobić może.
>>
https://www.youtube.com/watch?v=j9y7KWCLvfg