Mam około 5 tys co byscie polecili zalezy mi na nowym i dobrym słyszałem o kymco ale chce posłuchac waszych opini i nie chce chinczykow
No to Kymco
http://kymco1.webd.pl/?page_id=366 - znany za sprawą dostawców pizzy na całym świecie.
http://kymco1.webd.pl/?page_id=422 - wart polecenia przez wielu.
http://kymco1.webd.pl/?page_id=4 tylko bierz 2T
Zdecydowanie z takim budżetem brałbym Kymco Agility RS50 2T.
Złego słowa nie mogę powiedzieć o Kymco.
Z takim budżetem proponuję Ci kolego dwa skutery:
Kymco Bet&Win- Ma mocny silnik 2suwowy chłodzony cieczą :)
Benelli 49X- Włoski skuter i oczywiście wysoka jakość wykonania i mocny silnik :). Pozdrawiam!
Żeby kupić nowego Bet&win'a za 5 kafli to może być drobny kłopot.
Z takim budżetem to wyrób jest spory, tymbardziej w stajni Kymco.
Jeśli chodzi o dynamikę i wygodę w jednym to proponowałbym Vitality lub Super 8 2T.
Jeśli natomiast pochylamy się w kierunku ekonomii to Agility bądź Super 8 4T.
domii7 napisz czego oczekujesz, ile ważysz, ile masz wzrostu bo to jest istotne. I przede wszystkim czego oczekujesz. Ma to być skuter oszczędny, sportowy czy komfortowy, do przejażdżek po mieście i za miasto, dojazdów do pracy czy sprawdzania gdzie jest granica i co jest po drugiej stronie mocy :mrgreen:
A napiszcie choć jeden post bez propozycji kupna skutera ze stajni KYMCO?, bo tu tak na forum jest!, jeśli Pan Leszek wozi się KYMCO to już wszyscy muszą kupować te skutery i świata poza nimi nie widzicie :). Zobacz sobie to BENELLI 49X kosztuje 4.999zł, mój kolega je ma bardzo sobie chwali ma 15k zero awarii :). Za 4000zł kupisz nówka sztuka Inca Lambros i jeszcze tysiak na benę Ci zostanie i tunning!. A wtedy wszystkie KYMCO się chowają :)
Wybuchowy, no ja nie wiem, takie Kymco S9 ciągnie jak mój Włoch, ma nawet większą prędkość maksymalną - żeby osiągnąć tyle, ile ten skuter jest w stanie po odblokowaniu, do Chinola trzeba byłoby wstawić markowy silnik. No właśnie.
Nadmienię, że ganiąc polecanie wyłącznie Kymco masz rację - w tej klasie cenowej są nie gorsze TGB czy SYM. Chociaż Chińczyka, mając 5 tysięcy, nie kupiłbym, chyba na głowę bym musiał upaść.
Wstrzymajcie się z polecaniem do odzewu autora.
waze 60 kg mam 170 szukam dynamicznego i wygodny skuter 2 suwowy chciałbym wiedziec cos wiecej na temat bet and win bo mi w salonie polecili
Majker jaaa ile ciśnie 140km/h? hehehh. Po pierwsze kupujesz skuter czy ku*wa ścigacza?. Gdybym ja tak myślał jak Ty to bym kupił Honde CBR 1000RR i śmigał... .Już upadłeś :DDD.
Domii7 na tego nawet nie patrz, przekracza twój budżet o 2000zł :d.
Wybuchowy co TY chłopakowi chinola polecasz,przecież Benelli 49X to teraz już chinol. BET&WIN 50 nie polecam bo to duży skuter,bardziej turystyczny,jeśli już coś z Kymco to bierz Vitality,bardzo dynamiczny skuter,sam posiadam.Na Twój wzrost najlepszy wybór i cena 5200zł też atrakcyjna.
Wybuchowy, mógłbym Ci to samo napisać.
ale mam bet& win za 5000 zł
Nówkę? Tylko wydaje mi się że jeśli ma to być Twój pierwszy skuter to BET&WIN 50 jest za duży i za ciężki,ale kupisz co zechcesz.
E tam, znowu za duży, skoro się podoba, niech bierze - a czy dobry, to się przekonamy. Po paru kilometrach będzie ok.
HugoBoss Ty też jesteś teraz już jak chinol... Pozdrawiam wszystkich Markowców z forum haha xD.
No "niestety" HugoBoss ma rację, markę Benelli przejął Keeway-zdumiewające, co?A "każdy" poleca Kymco, bo są niedrogie i dobre.A polecanie marki Inca zamiast Kymco, TGB, SYM-a czy choćby zamiast chińskiego Keewaya jest co najmniej bez sensu.Czytałeś tematy na temat Inca?Pewnie nie, no ale w każdym bądź razie poziom ich wykonania jest tragiczny-nie widziałem gorszej marki.Ja bym kupił albo Kymco ZX, albo Vitality, bo są dobre i mi się podobają-TGB nie są dla mnie zbyt ładne.A chinola to ja mogę maks za 2000, 2500zł kupić.
wybuchowy napisał:
HugoBoss Ty też jesteś teraz już jak chinol... Pozdrawiam wszystkich Markowców z forum haha xD.
Dzięki,ale ja jestem Made in Taiwan :P Kymco the best
Macie racje co do b&w a co powiecie na nowe super 9?