witam mam prosbe aby ktos wrzucil fotki floi carbonowej i podal linki gdzie kupil bo chce sobie kupić taka folie tylko niewiem czy mi do lusterek będzie pasowala ( na mielochu slabe fotki sa i niewiadono dokladnie jak to wygląda)
za pomoc odwdziecze się piwkiem:P
Mam pytanie odnośnie foli, czy fajnie wyglądały by plastiki te które maluje się lakierem, oprócz tych na nogi itp w carbonie?
Ma ktoś fotkę z takowym skuterem?
speed caly w carbonie
Proszę Cię bardzo A taką folie dużo taniej znajdziesz na allegro.pl
Chyba swojego drugiego Squaba zrobię w carbon:P
Mój kuzyn ma Hurricana całego w carbonie ale fotek nie mam…ale efekt powala
Jasiu226, sluchaj a ty ta folie gdzie kupiles allegro, dobrze by bylo jakbys linka podal bo o cos takiego mi chodzi
Najlepiej kup termoplastyczną taką jak ja podałem w linku wyżej
Te folie ode mnie też są termoplastyczne, zresztą jak każde pseudo-carbon folie :]
janica94, a ty skad masz folie tez allegro?
tak ja już dawno kupowałem na allegro
jak chcesz mogę wrzucić jeszcze więcej fot
Ile musiałbym kupić tej foli aby starczyło mi na obklejenie Trekkeraż
A jak przyklejaćżeby nie było bombelków ?
jak naklejasz folie jak naklejasz jedziesz palcem po foli zeby nie bylo bombelkow
albo linijka lub cos w tym stylu
taką folię się bardzo ciężko robi :-/
ja robiłem z kumplem i to chyba najlepiej jeszcze mieć opalarkę, ale nie wiem, bo myśmy przyklejali na plastik który był lekko zaokrąglony i ten carbon się juz nie chciał dopasowywac
według mnie carbonem trzeba umieć robic
a ten carbon jest taki bardzo twardy
jak chcesz dobrze przykleić to najlepiej robić to gdzieś w ciepłym miejscy i trochę podgrzać opalarką folia będzie wtedy elastyczniejsza i będzie się dopasowywać do każdego oklejanego przedmiotu