carbon

a ta “opalarka” to co to jestą jak niemam tej “opalarki” to mogę zwykla suszarka lub czyms podobnym podgrzewac?

Ta opalarka, to opalarka służaca to podgrzewania kleju w listwach do mebli.

Od biedy suszarką też możesz to zrobić.

Hyhy dzięki za rady :stuck_out_tongue:
bo wiem jak jest nawet gdy zwykłą naklejkę się przykleja, złapie się bombelek i po ptakach :-?

EJ, ile potrzebował bym tej foli żeby obkleić te polakierowane plastiki w Trekkerze?

Jak będziesz kupował folie to kup w jednym dużym kawałku, na twoim miejscu kupiłbym sporo więcej tej foli bo to nigdy nic nie wiadomo, a jak ci zostanie to zawsze się ktoś trafi w okolicy żeby mu sprzedać kawałek, albo zostanie ci na coś innego.

Marian, myślałem żeby obkleić jeszcze laptopa.

Ale tak konkretniej, ile na ile ten foliż

patrico weź mnie nie denerwuj ;p to był mój pomysł i się wścieknę ja na forum będzie drugi trekl z carbonie hehe :slight_smile: ;p

wrona napisał:

patrico weź mnie nie denerwuj ;p to był mój pomysł i się wścieknę ja na forum będzie drugi trekl z carbonie hehe :) ;p

Faktycznie, trochę chamsko byłoby kopiować pomysł (szczególnie bez zgody), chociaż widziałem już gdzieś foto skuterów całych w karbonie, więc i tak nie będziesz pierwszy ;-)

wrona, nie wiedziałem, że chcesz tak zrobić.

Będę małować w takim razie.

kupcie mate węglowa, żywice i róbcie plastiki w karbonie całe od podstaw :stuck_out_tongue:

siwy_fact, za dużo roboty. Lepiej folią, prawie ten sam efekt.

niee nie ten sam… tu masz prawdziwy carbon a tu imitacje!!

Nie pisałem że to to samo, tylko prawie ten sam efekt.

siwy_fact, jak zrobisz cos takiego w swoim, zrobisz instrukcje to jak mi się spodoba to i ja moze zrobie:P

ja się zastanawiam jak zrobić sobie nadkole :)…

ale mam wizje:
glina modelarska przyklejona pod skuter i wyrzeźbić formę, nakleić i jest

albo drobno ziarnisty styropian wyciąć formę przykleić i jest… :slight_smile:

glina modelarska przyklejona pod skuter i wyrzeźbić formę, nakleić i jest

albo drobno ziarnisty styropian wyciąć formę przykleić i jest...

no coments :lol:

To już się zalicza pod WT :-/

tez chcialem styropianem :smiley: i folia carbonowa to obkleic i jest

corey93, ty mnie nie rozumiesz to był taki skrót myślowy…

chodziło mi o to aby zrobić z tego tylko formę i na to mata węglowa i żywica i powinno wyjść nadkole, a po ten styropian czy glinę wywalić :slight_smile:

Damianho napisał:

wrona napisał:

patrico weź mnie nie denerwuj ;p to był mój pomysł i się wścieknę ja na forum będzie drugi trekl z carbonie hehe :) ;p

Faktycznie, trochę chamsko byłoby kopiować pomysł (szczególnie bez zgody), chociaż widziałem już gdzieś foto skuterów całych w karbonie, więc i tak nie będziesz pierwszy ;-)

speedów jest sporo ale trekla nie widziałem żadnego ;p