Wombat!... To zamiast większej ilości odpowiedzi... tradycyjnie powstało... więcej pytań. Uważaj, bo może Twój Młodzian zaczyna pogrywać z Tobą jak Krupkowe Malagutti... ;)))
+++
Paci... dlaczego zaraz bierzesz to tak do siebie... My po prostu jesteśmy ZZZZ... Zawsze Zajebiście Zatroskane Zgredy... ;)))
Skrzyżowanie Zorro z ZZTop... :D
Druid nie biorę do siebie,a erotomani z Araszem i tak jesteście:D
Paci... ale czujesz te klimaty... nie? :D
Wiesz jestem młody duchem i ciałem a w waszym przypadku to tylko "boże jak zabrałeś siły zabierz i ochotę'' :D
Pot mi po przyrodzeniu leci :( 1200m2 mam do skoszenia trawy a jej wysokość to miedzy 1m-1,5m zwykłą kosiarką i podkaszarką w jaki sposób to tak szybko rośnie?
podpal...
Nie da się wszędzie drzewka owocowe to szkoda nie było by takiej sytuacji gdyby trutnie które tu bywają z mojej rodziny chodź raz się poczuły i skosiły trawę jak byłem w szpitalu :
Krupek napisał:
Pot mi po przyrodzeniu leci :( 1200m2 mam do skoszenia trawy a jej wysokość to miedzy 1m-1,5m zwykłą kosiarką i podkaszarką w jaki sposób to tak szybko rośnie?
+++
To Cię rozumiem Krupku, bo podobny areał miałem do przerobienia kilka dni temu. Wziąłem to na dwa razy - raz maksymalnie wysoko, drugi raz normalnie... oj, zeszło się... ;)))
Połowa prawie zrobiona jutro jak od 10tej zacznę kosić to lokalna ludność przyjdzie z pochodniami xD
Krupek napisał:
Nie da się wszędzie drzewka owocowe to szkoda nie było by takiej sytuacji gdyby trutnie które tu bywają z mojej rodziny chodź raz się poczuły i skosiły trawę jak byłem w szpitalu :
Zaproś trutnie i wtedy podpal.. wiele pieczeni przy jednym ogniu :)
Dobry pomysł Wombat! a masz może znajomego w ubezpieczeniach? :D
Lejdis end dżentelmens. Atlantic stoi już w garażu ;)
i gratuluję opisz wrażenia z jazdy,daje rade?Ma kopa,v-max sprawdzony?a uważaj na audi:D
Krupek ty to jesteś prawie kosiarz umysłów:D
Na razie to miałem nim okazję tyle pojeździć co przed zakupem i w drodze do wawy (50km). Osiągi jak na moje potrzeby są ok. We 2 osoby jak się rusza, to jest nieco ciężej na pierwszych metrach (być może kwestia regulacji) ale jak już się wkręci na obroty to idzie bez zarzutu. Odpalanie i trzymanie obrotów ok. Nie cisnąłem zbytnio bo nie czułem takiej potrzeby. Powyżej 80km/h pasażer zaczyna dość mocno odczuwać wiatr na kasku. Dobiłem do 110 i więcej nie kręciłem. Silnik szedłby dalej ale tak jak mówię, na tej trasie nie widziałem potrzeby i możliwości ze względu na pasażerkę. Zresztą to dla mnie nowa maszyna, nie mogę jej "ufać" na 100% dopóki nie zrobię chociaż paruset km.
Eadem tylko uwazaj na samochody niemieckiej marki z rejestracją WO bo mogą Cię nie zobaczyć dopóki nie rozłożysz im się na masce xD
Cóż. Widziałem dziś typowego dresa na typowej CBRce z lat '90 typowo w dresie, w butach dresowych z białą skarą, typowo z łysą oponą. Próbował zaimponować na światłach jakiejś dziewczynie na Majesty 125. Słabe to było...
A czego można spodziewać się po... no właśnie zaimponować to mógł pod gimnazjum tam to nogi by w drodze rozkładały a tak tylko się ośmieszył
Eadem, gratulacje! Wrzucisz jakieś swoje fotki sprzętu?
*
Piszę, bo mam 15 minut przerwy. .. stoję i trzymam tyczkę, bo się kleimy do ściany... ;-)
Ale przynajmniej mogę poczytać, bo jedna ręka wolna.
*
Wombacie, Twoja kolej :-)))
Foty z czasem. Na razie zakończyłem pracowity dzień ;)
Pracowite dwa miesiące...