BREDNIE ARASZA74 (pe)PEGI 42

Paci super ten Kingway jest! tylko powiedz jak to jedzie i czy się rozlatuje zresztą jak ten http://olx.pl/oferta/skuter-euroboy-kingway-CID5-IDajdur.html#3487ce16c7 jest z 2008 to co miało się rozlecieć to się rozleciało :D

jak dbasz tak masz:) nie rzlatuje się prowadzi się jak maxi skuter [tylko leciutko) warunek to 70ccm i komin od malagi ze wzgledu na gabaryty i opory 50tka jest słabawa a tak to zaje..... sprawa dłuższy czas jeździłem rometem 797 [bliźniaczy model)

Dzwoniłem do gościa od czerwonego wsadzona jest 70ccm i chyba przejadę się tam w sobotę lub niedziele i przy okazji zawadzę o działkę trawę skosić :D na co uważać przy takim chińczyku?

Na wszystko jak w każdym używanym,nie ważne czy chińczyk czy rusek:D

No dobra załatwiłem sobie samochód w niedziele i zobaczymy co co za trup :D

Jak w db stanie to się nie zastanawiaj,potem dokupić komin [lub podmienić z malagi] i w drogę.

Abym się tylko znowu w padło nie wpier... :D

Krupek to już jest loteria dlatego ja zbijam cene ile się da i jak się da ale to trzeba mieć we krwi i gadane typu "Panie niemiec płakał jak sprzedawał" :D

Paci jak sprzedawał to płakał...:D

Paci najbardziej płacze, jak kupuje :-)))
*
No powiem Ci Wombat, że Helenka z 68' naprawdę całkiem. A aktorka świetna.
*
Jeszcze trochę, to nie tylko zapomnę załadować taczki, ale będę latał bez i nawet tego nie zauważę :-)))
*
Kupuj Krupku, kupuj :-) Maluj, składaj i wio!

Ha! Arasz już myślałem o malowaniu go :D
Paci ja tak nie mam lubię iść i kupić jak mam słuchać albo sam marudzić to mnie uj strzela

... niech zgadnę Krupku... biała perła?... ;)))
+++
Araszu... a parapety już polewałeś?... ;)))
+++
Nieee... Paci najbardziej płacze jak muzeum wyprzedaje... :D

No i popatrz, stare pryki, to jest już tutaj dość mało powiedziane. Geriatria nadal rządzi populacją. ;-)
-
Niektórych podobno zassało już na amen w ich własnym fotelu kinowym (w kolejne szczegóły nigdy nie zwykłem wnikać), wklejam zatem linka, czy coś tam, coś tam, bo trza być... mocno w deseń. I ja jestem. :-)
...
http://www.filmweb.pl/film/Mad+Max%3A+Na+drodze+gniewu-2015-95747
>
Polski syndrom Mad Maxa to jest... ? :-D

Druid biały za szybko niszczeje na skuterze niestety teraz bym dał taki niebieski jak na Suzuki lub Kawie oczojebny :D i czarne wstawki

Ale juz widzę ten temat Krupek i kolejna padlina która chce go zabić xD

Paci jaka maksymalna kwota za to to jeśli wszytko jest sprawne?

Druid napisał:

...
Nieee... Paci najbardziej płacze jak muzeum wyprzedaje... :D

Trafiłeś w samo sedno ale co pan zrobisz nic Pan nie zrobisz :D
Chciało by się wieś a pieniądze gdzieś.
Wombat
Paci jak sprzedawał to płakał...:D
Ja tak nie sprzedaję, jest krótka piłka bierzesz czy nie jak nie to po ch.ja glowe zawracasz.

znajdźcie mi jakąś dobrą mekkę pełną używanych 125tek. Opcja radom i Moto D&D okazała sie słabą opcją i mi się skończyły pomysły.

Kurna, co to są za cieniasy z Pasłęki. Może jeszcze jakiś rabat takiemu wytargować, albo nianię na pięć godzin codziennie nająć i od cyca nigdy już takiego nie odrywać, aż sam się nassie w opór i kiedyś jednak się sam odessie. Prawie jak pasożyty. Ojeju jeju.
-
Jeden niby po kontuzji podudzia, a drugi ciągle siedzi z małym dzieckiem u swojej własnej piersi (lub na kolanie z butelką całkiem nowego... bebiko). Lol, a może jeszcze wam jakiś rabat w Media Ekspert wykombinować?
-
Mówicie i macie: ME15E09
>
Nieroby jedne, widać, że już internatu nie macie i dlatego idziecie po najmniejszej linii oporu i zwyczajnie żebrzecie (żerujecie) na innych tutejszych bytach. Lipne jest to podejście. :/
>>
Czekam na ostrzał, a jakikolwiek odstrzał będzie tylko reprymendą za wspomniany ostrzał. :D

no, pogadałeś se.

I vice Wersal.
>
Szybkość twojej reakcji tutaj jednakowoż nie ma sobie równych, a i tak byłeś jednak pierwszy spośród tych wszystkich innych, a nieco siermiężnych, czy coś tam w ten deseń. ;-)

Snakeu, piłeś coś, paliłeś, czy tabletki się skończyły? ;-)))
MadMax ponoć całkiem dobry, zobaczę za dwa tygodnie. Teraz na środę ^Rozumiemy się bez słów^ czy coś w ten deseń :-)))))))))
Wombat , wybacz, ja salonowiec jestem, tylko nówki... bo bym się wpier... jak Krupek w Malagę.
MAFIA GERIATRYCZNA RZĄDZI!!!