Wczoraj nacpalem się tabletek i zastrzyków było wtedy całkiem całkiem dziś czekam na neurologa a o wypisie nic jeszcze nie wiem
Masakra... Nic to, leż, kuruj się, wypoczywaj.
Piwo nie zając, ale też może być niezły pasztet :-)
Arasz honda zostaje nie idzie do żyda:) już zamówiłem jej inna przekładnię [ciut szybszą] bo jazda 55kmh mnie wkó.... wczoraj oglądałem stare kymco [oczywiście rozj.. ale z silnikiem hondy] jestem w trakcie urabiania sprzedającego:) muszę w końcu czymś jeździć a hondka niech cieszy oko od czasu do czasu sie przejadę potem wyczyszczę, nakryje i niech sobie stoi aż się załapie na zabytek za 2lata.
A więc to tak teraz i Paci będzie latał na pedalskim Kymco :D jaki kolor biały czy różowy?
Krupek Kymco ale nie z tej bajki co teraźniejsze jeszcze Honda,mam 2 na oku ale jeszcze się nie mogę zdecydować a może kor.. oba wezmę tylko się przy renowacji zatyram:D
ten obleci jeszcze nie zweryfikowany stan
http://olx.pl/oferta/sprzedam-skuter-CID5-ID9Sefb.html#a3f6ce8fea
ten ma i silnik i zawiasy do naprawy
http://olx.pl/oferta/kymco-kb50-CID5-ID9SiZW.html#f6a5bccbfc
No Paci, ale kolorki to Ci się jakieś Teletubisiowe trafiają... albo takie wybierasz... :D
Widzisz Druid już kymco takie pedalskie w oryginale dawało:D
^Tinky-Winky, Dipsy,Lala, Po
Teletubbies, Teletubbies
Mówią wam: Hejooo!^
*
Paci, zacznij budować halę, dobrze radzę :-)
... na początek może remizę zajmie... ;)))
Na początek może być, ale jak się nam Paci rozochoci...?
Powinniśmy mu Druidzie sprawdzić, czy nie można jeszcze gdzieś odkupić po cenie złomu starych pasiaków-blaszaków spod PeKiNu :-)
Rozmiar w sam raz na potrzeby, ambicje i pracowitość Paciego :-)))
Ale jak nie lubić tych starych modeli np jak ten żółty jaki charakterny:D
Laski też takie ^egzotyczne^ wybierasz...? :-)))
Tak tylko nie takie pękate:D
Paci jak masz koleżanki z tych samych regionów co te dwa Kymco to może Cię odwiedzę co?
arasz74 napisał:
Na początek może być, ale jak się nam Paci rozochoci...?
Powinniśmy mu Druidzie sprawdzić, czy nie można jeszcze gdzieś odkupić po cenie złomu starych pasiaków-blaszaków spod PeKiNu :-)
Rozmiar w sam raz na potrzeby, ambicje i pracowitość Paciego :-)))
Śmiejesz się, ale gościu, który tu pod Milanówkiem zrobił muzeum starych samochodów, to jak pamiętam, zaczynał w szklarni... ;)))
Chciał bym mieć koleżanki z tamtych regionów a nawet z regionu gdzie robią romety:D
sąsiad miał tunel foliowy ale przeminął z wiatrem:(
Czyli zostaje Ci patrzenie na pielęgniarki jak i mi :(
No Krupku! Albo dochodzisz do siebie, albo Ci jakieś mocne dragi zapodali... :D
To słaby tunel, mój stoi już czwarty sezon... i stoi ;-)
Na środku niczego (czyli pola).
Druidzie, ja się z Paciego nie śmieję, bardzo bym chciał, żeby taki gość posiadł halę i zapełnił ją dziwolągami. Z przjemnością bym bilet kupił i pozwiedzał, jak Otrębusy :-)
*
Panowie... a co Was tak w kobietach made in China kręci...? :-)