BREDNIE ARASZA74 (pe)PEGI 42

I pierd…ło po odejściu łysego:(

Ano cisza. W sumie wracamy do składu sprzed 2 sezonów w związku z tym.

Arasz to taki w gorącej wodzie kompany nie było foruma przez dwa dni i już zareagował jakby Leszek miał wykonać na jago osobę zamach zamiast odrobinę zaczekać

Pozostaje obstawiać, pod jakim nickiem wróci tym razem :wink:

Pozostaje obstawiać, pod jakim nickiem wróci tym razem 😉

Miło by było. Może się przekona, że już forum działa.

Pozostaje obstawiać, pod jakim nickiem wróci tym razem 😉

Miło by było. Może się przekona, że już forum działa.

Miałem dostać to
http://allegro.pl/show_item.php?item=6676413596&snapshot=MjAxNy0wMi0yMFQxNDo1MToxOVo7c2VsbGVyOzdlNTI3NDc1Yzg4NWNjZGU1ODczMDAxMGFmZGY1YTlmODA0YmZhNGQ2YjgyMDNkNWQyNTYzNDk4NWIyYWUxY2Q=
a dostałem
http://wstaw.org/w/4mMX/linki/

przeciez to to samo tylko 12000km i jedną kąpiel w brudnym jeziorze później.

simoninho15 z allegro mi taką kur… przysłał,bym w rece złapał to bym obił i patrzył czy równo puchnie.Odradzam więc zakupu u tego pana bo nie wiesz co dostaniesz.

A może “przeprosimy” Zulusa i “ekipę” żeby wrócili do nas na forum, tak jakoś smutno tutaj bez nich i nic się nie dziej ciekawego na forum.

Jakie kurestwo jest w ludziach to wciąż mnie zadziwia…
Raptem tydzień minął jak odebrałem Atlantica. Przez wtorek nie był jeżdżony i stał w garażu gdzie wynajmuję miejsce. Co dziś rano zobaczyłem, chcąc pojechać do pracy? Jak leży na boku, oparta o stojący obok skuter!
Teraz już jestem pewien, że przecięta opona z zeszłego roku jest z tym powiązana. Tak samo jak tym razem, pojazd ledwo tydzień postał i jakiejś łajzie się coś nie podoba. Zgłosiłem sprawę do szefa przybytku, żeby sprawdzili monitoring. Jak znam życie, będzie to samo co wcześniej czyli “nikt nic nie widział”.
Ażeby szlag jasny trafił tego kutafonga, choroba dojebywała do dni ostatnich w duecie z windykatorami. Amen.

jeżeli stoi w zasiegu kamery to nie ma opcji żeby nikt nic nie widział

Jak to możliwe że ten temat umarł?

Bez aktywnych ludzi lepiej nie będzie. Ja to nawet teraz czasu nie mam na forum. Praca 6 dni w tyg od rana do wieczora.

I Padło…

padło jak padło. ale stare kunie pogalopowali…

Złamanie ślubów milczenia po ponad roku i z miejsca ban…? A fe.
Pozdrowienia od Łysego dla wszelkich Padalców. Ze szczególnym uwzględnieniem Spidermana.
Łysy nie pisze, co nie znaczy, że nie czyta :slight_smile:

Odszczekuję tego BANA, wygląda, że za tani net sobie kupiłem :slight_smile:
Swoją drogą, patrzę (od roku) i podziwiam… masz Wombat zdrowie :slight_smile:

Perfidna zołza, he, he. Tyle dobra intelektualnego (często nieco inaczej, ale zawsze) poszło… zrywać szczaw. Tyle dobra. Restrykcyjny to ON je, no ba! Ale nie żalim się. Orbot-ujem, jakby co. :stuck_out_tongue_winking_eye: *** I się masz… panie Łysy. Znowu. Co tam panie ciekawego u Ciebie… się dzieje? Tupet masz (tupecik), to idziem na tysiąca!!! Ja jezdem za. Albo można co nowego wysmażyć. I pozdro dla… Timona i Pumby, he, he. ;))) ***

Bym pokazał, ale na priv.
A tak to nic, przesiadłem się na rower (i hulajnogę), przygoda z moto fajna była, ale jest już zakończona. Skut sprzedany, fanty rozdane, stara bida :slight_smile: Nie ma co tu czatować, z sentymentu zerkam czasem.