Ale burdel się zrobił… Zawsze mi się wydawało, że takie rzeczy się wcześniej testuje… I że zmiana poprawia nonsensowne rozwiązania, zamiast je zmieniać na inne nonsensowne… ale co ja tam wiem.
+++
Bea, przez to, że zniknęłaś nie mogłem dzisiaj skonsultować decyzji o wyjechaniu Apką z garażu. Decyzja zaś okazała się na wskroś głupia. Ledwie wyjechałem za bramę, jak pizgnąłęm na lodzie na bok to… szybciutko zaprowadziłem Apkę z powrotem na miejsce i się zapuszkowałem. Obyło się bez strat własnych. Po prostu położyła się biedna na boku i zasugerowała zmianę środka transportu. Cholerny świstak…
@Druid - testowaliśmy przez 2 miesiące, ale niestety pewnych rzeczy nie udało się przewidzieć, przez co etap wdrożenia zajął nie zakładane 12h, a 48 i nadal walka trwa. Przykro mi, że doświadczasz niemiłych konsekwencji, ale momentami byliśmy bezradni.
Mnie to nie rusza zbytnio bo stawianie strony na nowo zawsze trwa dłużej niż jest w planie
Takie zjawisko jest normalne, zatem Driudzie - nie ma co psów wieszać. Ile byś beta testów nie robił, zawsze pojawi się COŚ. A do tego dojdą jeszcze update’y w przeglądarkach i tak w kółko. Zobacz na obecne systemy operacyjne, elektronikę we wszystkim itd. Albo wybuchnie albo się zawiesi. Technologia tak ma.
Przynajmniej teraz strona jest responsywna, czego jej wybitnie brakowało.
I zdechło po zmianie:(
Właśnie przed chwilą dostałem info, że moja kanapa i oparcie zostały rozpoczęte
Zatem kilka dni i będą do odbioru.
Paci trzeba chwilę zaczekać na starszych ludzi w ich wieku już tak szybko nie przyswajają nowości
Eadem kanapa kanapą tylko co z mechaniką na samej kanapie nie da się jeździć
Zaraz odpalimy podgrzewanie kanapy
Mechanika czeka na króciec. Jak tylko przyjdzie (a na dniach powinien, bo to już 2 tyg mijają) od razu zostanie założony i mają do mnie dzwonić. Zatem tylko “chwila” dzieli mnie od historycznego wydarzenia
Heh…Trzeba napisać raczej odwrotnie:-) Starsi ludzie muszą poczekać na młodych, bo cały czas coś się tu nie zgadza:-) Np. mój wątek od 10 dni jest nieaktywny. To chyba znaczy że był niewartościowy albo po prostu nie zidentyfikowany i poleciał. W innych zniknęły fotki itd. Poczekamy, zobaczymy…
Cóż, osobiście mogę powiedzieć, że od samego początku chodzi mi po głowie zrzeszanie ludzi w grupy “wspólnego zainteresowania” np. konkretnej klasy, modelu, marki. Coś jak vespiarze, a może grupa fanów wieczornego latania
Tylko ważne, żeby ludzie się spotykali…
W każdym razie mam już kanapę do odbioru, dostałem właśnie info
Trochę powymyślałem… Reszta w rękach userów
A mnie się nowy silnik forum podoba. Wygodny do używania ze smartfona.
Myślę, że podstawowa różnica między starym a nowym to sortowanie wątków pod względem aktywności na tych wątkach. Teraz jest tak, że widać na głównej stronie (forumowej) wszystkie główne kategorie a po prawej widnieje info o ostatniej aktywności. Względem starego forum, tak jakby “nie widać” na pierwszy rzut oka, gdzie są aktualnie rozmowy.
Może by dołożyć domyślne sortowanie wątków na głównej forumowej. Czyli na wzór starego schematu.
Dzięki.
Co do sortowania nad działami, to właśnie często słyszeliśmy zarzuty, że “ble ble nie widać działów”.
Nadal pracujemy nad większą wydajnością - szybszym działaniem. Ostatnie dni bardzo nas zaskakują. Stąd jeszcze raz przepraszam za niedyspozycję ostatnich dni.
Spokojnie, będziesz miał okazję odkupić swoje “winy” na zlocie forumowym - bo zakładam że takowy planujesz na ten sezon
A reszty zgredów nie widać,hmm foch?
Zawsze pojawią się jacyś niezadowoleni przy zmianie “systemu” :]
ludzie nie piszo to i ja nie pisze - bo nie ma o czym